H&M – Mermaid & Look Sharp

Een hele grote zwakte heb ik voor glitternagellak. Ik heb veel nagellak en mag eigenlijk van mezelf alleen nog maar lakjes kopen die een beetje bijzonder zijn, maar als ik glitternagellak zie kan ik het maar met moeite laten staan haha. Zo kocht ik in Utrecht twee glitterlakjes bij H&M omdat ze pretty & sparkly waren en die ga ik jullie in deze blogpost laten zien!De eerste kleur heet Mermaid en is een mix van iets grotere groene en hele kleine blauwe glittertjes. Van tevoren wist ik eigenlijk al wel dat de glitterlakken niet echt dekkend zouden zijn (of misschien na een laagje of 4), dus Mermaid besloot ik aan te brengen over een zwarte lak. Ze geven overigens wel alsnog aardig wat glitter af, want op de foto’s heb ik 1 laagje aangebracht. Vooral over zwart vind ik Mermaid tof, maar ik denk dat hij over groen of blauw ook wel mooi is!Look Sharp is paars/lila achtig en de glitters zijn wat grover dan die in Mermaid. Over roze (OPI Sorry I’m Fizzy Today) is hij dan ook best opvallend, al vind ik ‘m wel leuk! Ook deze geeft na 1 laagje al aardig wat glitters af. En er zitten ook wat meer holografisch achtige glitter in, wat mooi is in zonlicht. Over een paarse lak zal het contrast tussen de kleur en de glitters wel wat minder zijn denk ik, wat het wat meer draagbaar zou kunnen maken ;).


Ik vind beide glitterlakken eigenlijk wel tof, al springt Mermaid er voor mij wel uit! Look Sharp ziet er mooier uit in het flesje maar Mermaid is wat meer draagbaar voor mij, dus die ga ik denk ik wel wat vaker pakken. Ze kosten €3,95 per stuk en het verschilt een beetje per H&M vestiging of je er cosmetica kunt vinden. Maar mocht je deze nagellakjes tegen komen, dan zijn ze best de moeite waard!

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Anna 28 juli 2014

  Wauw, wat een prachtige lakjes! Super mooi gecombineerd ook. X

 2. Lotje 28 juli 2014

  Wauw mooie lakjes! Ik vind Mermaid toch ook wat mooier inderdaad! xoxo

 3. Manon 28 juli 2014

  Wat een leuke combinaties heb je gemaakt zeg, vind de tweede erg mooi!

 4. Sara 28 juli 2014

  Wat een leuke kleurtjes zeg! Ze geven een mooi effect als topcoat.

 5. Charile 28 juli 2014

  Leuke combinaties!

 6. Eva Realitijd 28 juli 2014

  Ik heb nog ooit een lakje van H&M gebruikt, maar het ziet er eigenlijk best wel de moeite uit!

 7. Dionne 28 juli 2014

  Wat een prachtige lakjes!

 8. Daphne 28 juli 2014

  Wauw, mooie lakjes!

 9. Mirjam 28 juli 2014

  Oh wat een leuke glitterlakjes! Leuke combinaties heb je ermee gemaakt.

 10. Sophie 28 juli 2014

  Wat is Mermaid gaaf over zwart! Echt ontzettend mooi, zou ik zelf ook zeker weten zo dragen!

 11. Emily 28 juli 2014

  Wauw zien er mooie lakjes uit! Vooral Mermaid zou echt een nagellakje zijn voor mij. Zijn ze ook makkelijk te verwijderen, of is het een glitterlakje die je er bijna niet af krijgt?

  • Marjolein 28 juli 2014 — Berichtauteur

   Valt nog wel mee, zeker bij Mermaid! De glitters zijn niet zo groot, dat maakt het vaak al een stuk makkelijker om te verwijderen :).

 12. Livia 28 juli 2014

  Die van OPI is mooi!

 13. femketje 28 juli 2014

  kekke lakjes 😀 gotta love glitter!

 14. beautyforgirls 28 juli 2014

  Die eerste is erg mooi.
  Liefs, xxx

 15. Mariska 28 juli 2014

  Hele mooie lakjes én mooie foto’s !

 16. Natiza 29 juli 2014

  Waauuuww wat mooi zeg! En die foto’s <3_<3

 17. Anne Solveig 29 juli 2014

  Wat een schitterende foto’s!

 18. Evelien 10 augustus 2014

  Prachtige foto’s, zo scherp! Ik vind die roze het leukst!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén