Chilly Gel – review & winactie!

Oké, ik vind het een beetje awkward om over dit soort producten te schrijven op m’n blog. Maar het hoort eigenlijk ook wel een beetje bij verzorging en beauty, en bovendien was ik zelf stiekem best benieuwd naar deze producten. Waar ik het over heb? De producten van Chilly Gel die je kunt gebruiken om down under de boel een beetje op te frissen! Ik kreeg een aantal producten opgestuurd en besloot het toch eens een kans te geven.


Waarschijnlijk ken je het merk wel van de (ietwat irritante, sorry) reclames; “mijn intimiteit, mijn Chilly”. De producten zijn bedoeld om (de externe delen van) je vagina mee te reinigen. Met een pH waarde van 5, die dichter bij de natuurlijke pH waarde van je intieme zone ligt dan bijvoorbeeld de pH waarde van water. Ik ontving zelf van de groene lijn (Gel Intieme) drie versies – de intieme wasemulsie in de normale flacon met pompje (250ml), een kleine reisversie van de wasemulsie (50ml) en de Pocket doekjes.

De meningen over de Chilly producten verschillen best wel – de een zweert erbij, de ander raadt het af omdat het niet helemaal natuurlijk is en bovendien ingrediënten bevat zoals SLS en menthol. Chilly zegt zelf dat de producten hypoallergeen en gynaecologisch getest zijn en daarom veilig zijn voor dagelijks gebruik.

Natuurlijk moest ik het dan ook even uitproberen. En ehm.. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik er nou van vind, haha. De wasemulsie is een soort waterige gel die in gebruik prima is en licht schuimt als je het gebruikt. Wel zit er menthol in de producten van deze lijn en dat is nogal.. Apart, haha. Het geeft een heel fris en tintelend gevoel en aan de ene kant voel je je daardoor ook lekker fris, maar aan de andere kant voelt het niet echt natuurlijk en toch een beetje apart. Dat tintelende gevoel is na een paar minuten overigens wel weer weg. Ik moet wel zeggen dat ik me daarna echt frisser voel en ook de uren erna.

Waar ik het nog best oké voor vind is tijdens ongesteldheid of op van die hele hete dagen waarbij je je nogal plakkerig en meh voelt. De doekjes zijn voor dat laatste overigens ook best handig, want die kun je meenemen en even snel op het toilet gebruiken. Maar elke dag Chilly gebruiken lijkt me niet zo’n goed idee voor de gesteldheid van je lady parts, ook al zegt het merk dat het wel kan. Wat dat betreft ga ik gewoon lekker voor water en vertrouw ik op de zelfreinigende powers van Moeder Natuur!

De Chilly producten kun je vinden bij de meeste drogisterijen. De wasemulsie kost €4,99, de reisversie hiervan €1,69 en de doekjes €2,95.

Benieuwd geworden naar deze producten? Van het PR bureau mag ik 2 “festival”pakketten weggeven! Hierin zitten niet alleen de Chilly pocket doekjes en de reisverpakking van de Chilly gel, maar ook handy items zoals een zonnebril, oordopjes, poncho en een waaier. Kans maken hierop? Laat dan een reactie achter waarin je zegt dat je mee wilt doen. Meedoen kan tot en met 8 juli, daarna krijgen de twee winnaars een mailtje van me!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Laura 1 juli 2014

  Wat apart lijkt me dit, maar stiekem zou ik het best wel eens willen proberen 🙂 Ik doe daarom graag mee met de winactie, ook door die festivalitems. 😉

 2. Sophie 1 juli 2014

  Ik heb ‘m ook ontvangen en kan me helemaal in jou mening vinden! Voor op de wat vervelende dagen (of na het sporten) vind ik het ideaal om zo nu en dan te gebruiken, maar liever niet elke dag. Ik vertrouw al 19 jaar op moeder natuur, waarom zou ik nu opeens dit gebruiken? 🙂

 3. Daphne 1 juli 2014

  Ik gebruik ook het liefst water of een doekje 🙂 Ik zou trouwens graag mee willen doen met de winactie voor het festivalpakket!

 4. Charile 1 juli 2014

  Lijkt me toch interessant om eens te testen 🙂 Ik doe daarom heel graag mee!

 5. Eefje 1 juli 2014

  Ik ben na je artikel erg benieuwd geworden naar de producten. Vooral naar dat tintelende gevoel haha. Ik doe graag mee met de winactie!

 6. Denise 1 juli 2014

  Ik heb veel positieve verhalen gehoord over de Chilly lijn. Het lijkt me onwijs leuk – en handig? – om het zelf ook eens te ervaren, ik doe dus graag mee!. Super handig dat er mini’s zijn, die kunnen mooi mee in de koffer naar Amerika! Liefs

 7. Ilse prins 1 juli 2014

  Wat een heerlijk product die chilly, vind hem veel beter als lactacyd…
  Heb zelf de wasemulsie al, maar zou ook graag andere producten willen proberen;-) Super dat je dit weg mag geven zeg, enne ideaal voor een festival idd…
  Groetjes Ilse

 8. Marije 1 juli 2014

  Haha, ik kan me voorstellen dat het toch een beetje vreemd is om zoiets te testen 😀 Het lijkt mij wel een heel fijn product, zeker als je een hele dag (of een heel weekend) op een festival staat te stampen 😀 Ik denk dat ik het ook graag mee zou nemen in het vliegtuig, want als je ergens je vies door kunt gaan voelen is het wel vliegen… Ik doe dus graag mee!

 9. Naomi 1 juli 2014

  Hebben, ik doe mee! Zeer handig voor Lowlands. Gebruik het al een tijdje, alleen bij onze Etos verkopen ze alleen maar groot formaat!

 10. me 1 juli 2014

  Ik doe mee, leijkt me wel een leuk om te proberen.

 11. Sevda 1 juli 2014

  Ik ben erg benieuwd, ik zou het graag eens willen proberen! 🙂

 12. Rebecca 1 juli 2014

  Wil het graag eens proberen! Ik doe mee 🙂

 13. femketje 1 juli 2014

  ik doe graag mee met de winactie 😀

 14. Anita te Gussinklo 1 juli 2014

  Ik loot graag mee, af en toe is dit zeker prettig om te gebruiken.

 15. Ilona 2 juli 2014

  Ik doe graag mee met deze winactie! Vind het echt een musthave voor lowlands. Een aantal dagen niet douchen vraagt om een ander soort verzorging en de doekjes zou ik dan ook graag testen!

 16. Dinie H. Gijsberts 2 juli 2014

  WANTED&WELKOM 😀
  twitternr. 71; Dinie Gijsberts

 17. milou | Shimmer-Pie 2 juli 2014

  Haha, ja ik zou het ook een beetje akward vinden hierover te schrijven. Maar toch als ik eerlijk ben vind ik het wel fijn spul. Ik heb een keer de wasgel gebruikt en die vond ik heel fijn. Ik ben nu ook wel benieuwd naar de andere producten en doe dus graag mee!

 18. Anne 2 juli 2014

  Leuk om eens te proberen! Ik doe mee!

 19. Marijke 3 juli 2014

  Ik doe heel graag mee! 🙂 Leuk!

 20. Zoe 4 juli 2014

  ik doe mee!

 21. Manon 5 juli 2014

  Wat een eerlijk, openlijke review Marjolein. Goed om te lezen wat de werking is. Nu heb je me nieuwsgierig gemaakt. Ik WIL namelijk ook weten wat je precies bedoelt met fris en tintelend. Fris downthere is natuurlijk altijd fijn. Ik doe mee met de winactie!

 22. Anita H. 7 juli 2014

  Ik doe mee!

 23. Linda 7 juli 2014

  Ik ben heel benieuwd! Ik ga binnenkort ook weer naar een festival, dus dat zou ook goed uitkomen ;D

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén