Wishlisting

Wensenlijstjes heb ik altijd wel, en ik heb altijd de neiging om dingen er heel erg lang op te laten staan. Gewoon omdat het dingen zijn die ik niet zomaar mag kopen van mezelf haha. En ook nu staan er dingen op die er al een tijdje op staan. Zoals bijvoorbeeld de Canon 70D, die ik wil kopen als upgrade voor mijn huidige 550D. Die is namelijk al behoorlijk bejaard en stiekem wil ik de 70D ook vanwege het kantelbare schermpje. En de wifi functie. En een klein beetje omdat het kan.

Maar daarbij wil ik ook nog heel graag een nieuwe lens, namelijk de Sigma 17-50mm F2.8 voor Canon. Dat komt volkomen door Jiami, die een tijdje geleden advies vroeg aan me wat betreft lenzen en uiteindelijk voor deze Sigma lens koos. Ik vind haar foto’s en video’s ermee heel mooi en het lijkt me een fijne zoomlens om mee te werken. En dan wil ik eigenlijk ook een nieuwe flitser, gewoon omdat ik bang ben dat mijn huidige flitser m’n net nieuwe camera zal slopen haha. Als ik er eentje koop ga ik denk ik voor de Canon Speedlite 430ex!

Een tijdje geleden probeerde ik wat producten uit van het merk RAU Cosmetics. Helaas is alles inmiddels wel op, maar twee producten bevielen me wel erg goed: de White Tea cream en Silver Facial washgel. Nadeel is dat de producten behoorlijk prijzig zijn, maar wellicht dat ik ze toch nog ga bestellen als ik echt nieuwe skincare producten nodig heb.

Iets wat ik ook nog heel graag wil is het parfum Evergreen van Jill Sander. Ik heb er nu een sample van en die gebruik ik af en toe, maar elke keer als ik ‘m op heb krijg ik er complimentjes over! Het is een fris maar tegelijkertijd warm parfum, heerlijk voor de lente. Oh en ik ben weer eens op zoek naar schoenen, deze keer schoenen die op zich ook onder een jurkje kunnen. Clarks Desert boots stonden op de wishlist maar die vielen bij het passen helaas nogal tegen. Maar dit bordeauxrode paar van Puma (onder andere te vinden bij Sneakers) vind ik ook wel erg tof! Wat heb jij op je wishlist staan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Lotte 4 juni 2014

  Ja, die lens die Jiami heeft zou ik ook wel willen! En vooruit, doe die externe flitser en de 70d dan ook meteen maar.

 2. Marloes 4 juni 2014

  Wat een fijne wishlist zeg. En wauw, die lens zou ik ook wel heel graag nog willen!

 3. Dagmar 4 juni 2014

  Waauw wat een toppers! Echt mooie producten en fijne wishlist, ooeee die camera is echt een beauty!

 4. femketje 4 juni 2014

  mooie camera ;D

 5. Natascha 4 juni 2014

  Jij weet wel wat je op je wishlist zet! Ik zou de camera en lens ook wel willen! Maar daarom staan ze ook op een wishlist;)

 6. Sophie 4 juni 2014

  Wat een fijne wishlist! Ik vind de camera ook heel erg mooi en zou voor mij ook een goede opvolger zijn. Op het moment heb ik de 500D en ook die is een beetje bejaard. Voor het filmen zou ik graag eentje met een kantelbaar scherm, Wifi en autofocus willen hebben ๐Ÿ™‚

 7. Danielle 4 juni 2014

  Ik ben wel heel benieuwd naar die lens! Klinkt goed namelijk!

 8. Saffira 4 juni 2014

  Oeh die schoenen, echt mooi kleurtje! ^^
  x Saffira

 9. Manon 4 juni 2014

  Je hebt wel een geweldige wishlist zeg, ik zou ook wel een camera willen met een kantelbare sherm maar die zijn vaak duur haha

 10. Jessica 4 juni 2014

  Die camera staat ook heel erg hoog op mijn verlanglijstje (alhoewel ik ook naar de 60D aan het kijken ben haha). Ik heb nu de 500D, nog iets bejaarder dan die van jou dus ๐Ÿ˜‰ En die lens is ook wel mooi, mar ik heb de Tamron 28-70 en dat is toch ook echt wel mijn grote liefde!

 11. Wies 4 juni 2014

  Ik heb de 70D (Dat wist je al ๐Ÿ˜› ) ik moet zeggen dat ik de Wifi functie niet gebruik. Het uploaden van foto’s gaat dan behoorlijk sloom via Wifi en om het te gebruiken als remote verbind hij vaak niet. Wat dat betreft heeft de techniek echt nog verbetering nodig. Maargoed Wifi is natuurlijk een bijkomend iets. De 70D Is behalve dat perfectie en ik fotografeer er met heel veel plezier mee <3 Het klapscherpje is heel handig en de foto kwaliteit is perfectie.

 12. Kelly 4 juni 2014

  Wat een mooie wishlist! ๐Ÿ™‚

 13. maaike 5 juni 2014

  Ga voor de Puma’s! Ik heb vorige week voor het eerst dit model aangeschaft (kobalt blauw met witte ‘swoosh’), en ze lopen zo verschrikkelijk lekker!

  Ik ben nu wel benieuwd naar Evergreen, hoor er meer mensen over!

 14. Jolijn 5 juni 2014

  Die puma’s zijn zรณ gaaf!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén