New in – Jil Sander Evergreen

Ik liet ‘m jullie al even zien in deze wishlist, en niet veel later besloot ik ‘m dan toch maar te kopen: Evergreen van Jil Sander. Een echte Mayo-geur, want fris en toch een beetje bloemig tegelijkertijd. Jil Sander geuren trekken me verder eigenlijk niet echt, maar ik ben heel erg verliefd op Evergreen!

De geur is denk ik het beste te omschrijven als fris en tegelijkertijd bloemig en best scherp. Zeker geen hele warme of zachte geur, maar juist vrij energiek en jong. De volgende geurnoten zitten erin:

 • Top: Peer, grapefruitbloem, witte peper
 • Hart: Rozenknopjes, jasmijn, lelietjes-van-dalen
 • Basis: Patchoeli, sandelhout, vanille

De flacon vind ik daarnaast eigenlijk ook best tof. Strak en simpel, van groenig glas met een basic dop. Ik ben zelf voor de 30ml variant gegaan omdat ik die wel duur zat vond haha, maar zelfs dan is het een flacon die lekker in de hand ligt. Oh en nog veel belangrijker – de geur blijft bij mij heel lang hangen! En elke keer dat ik ‘m op heb krijg ik er complimentjes over, wat natuurlijk ook erg leuk is. Jil Sander Evergreen kun je onder andere bij Ici Paris XL en online bij Douglas kopen in 30ml, 50ml en 75ml. De 30ml variant kost €38.

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. femketje 19 juni 2014

  oehh klinkt erg lekker 😀

 2. Manon 19 juni 2014

  Ik ben wel benieuwd geworden naar de geur.

 3. Sofie 19 juni 2014

  Fijn parfum! De geur klinkt goed 🙂

 4. Annelie 19 juni 2014

  Ben best benieuwd naar de geur!

 5. Daphne 19 juni 2014

  Ik ben zo benieuwd naar de geur!

 6. Elsbet | La Vie Pure 19 juni 2014

  Lijkt me een hele fijne geur!

 7. Mariëlle 19 juni 2014

  Ik heb ook een parfum van Jil Sander, heerlijk!

 8. Kelly 19 juni 2014

  Klinkt als een lekker geurtje! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 9. Denise 19 juni 2014

  Prachtige foto’s! Ik ben benieuwd naar de geur! <3

 10. Sophie 20 juni 2014

  De geurnoten zien er heel lekker uit, maar ik ben echt van de warme, zware geuren! Dit zal niets voor mij zijn denk ik. Je hebt trouwens hele toffe foto’s gemaakt!

 11. NailTalk 20 juni 2014

  Heb er twee van Jill, dus wel erg benieuwd hoe deze ruikt!

 12. Ismay 20 juni 2014

  Waauuww die eerste foto vind ik zo gaaf gedaan! Normaal gesproken ben ik niet zo van de bloemige geuren, maar omdat je zegt dat hij ook heel fris is, ben ik toch wel benieuwd 🙂 Liefs!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén