LOVE – Lacquester Holo Dek 2.0 topcoat

Als er iets is waar ik vrolijk van kan worden, dan is het wel holografische nagellak! Oké ik draag het niet zo heel vaak, maar als ik het ergens zie moet ik het haast wel kopen haha. En natuurlijk zijn al die flesjes met mooie nagellak wel leuk om te hebben, maar ik heb nu iets veel handigers: een holografische topcoat! Eentje vol met het prachtige effect van een holografische nagellak maar zonder kleur, waardoor je ‘m over elk nagellakje kunt aanbrengen. Super slim!

Deze topcoat heet eigenlijk voluit Holo Dek 2.0 en komt van de webshop Lacquester. De eigenaresse, Caroline, maakt zelf de nagellak die je in de webshop kunt vinden en de nagellak is dan ook behoorlijk uniek! Veel van de kleurtjes zijn limited edition maar de topcoat zal (gelukkig) voorlopig nog wel verkrijgbaar zijn. In het flesje ziet de topcoat er al aardig spectaculair uit!Natuurlijk moest ik ‘m wel even testen over een aantal kleurtjes heen. Helaas was de zon ineens nergens meer te bekennen gedurende enkele dagen (hoi herfst), maar met een flitser kun je het effect gelukkig ook wel goed zien! Op de eerste foto zie je het effect van 1 laagje in gewoon daglicht, op de tweede en derde foto met flits. Ik vind het heel erg mooi! Over lichte kleuren is het effect niet super opvallend maar je ziet het zeker, en op donkere kleuren is het heel tof. Ook verandert de topcoat eigenlijk niets aan de basiskleur die je eronder hebt – het lijkt wel iets lichter door de kleur van de holografische glitters, maar er komt geen rare lichte zweem over of iets dergelijks!Maar het aller tofst vind ik de topcoat over zwart. Dan knalt het echt en is het effect met zonlicht super mooi om te zien! Ook dit is slechts 1 laagje van de topcoat. Je kunt overigens nog wel meer laagjes aanbrengen voor een extra sterk effect, maar ik vind het na 1 laagje eigenlijk al perfect. En dan kan ik extra lang met de topcoat doen, haha! De topcoat zelf lakt trouwens gewoon goed en is precies dun genoeg om fijn te werken. Ook niet onbelangrijk!

Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op deze topcoat en vind het zeker weten een aanrader. Het is sowieso een stuk goedkoper dan holografische nagellak in allerlei kleuren kopen, maar het is ook gewoon een hele mooie lak. Je kunt ‘m bestellen in de Lacquester webshop, daar kost hij €7,95!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Sofie 15 mei 2014

  Wauw, wat een toffe topcoat!

 2. Eline 15 mei 2014

  Echt heel erg tof deze topcoat, plaatje!

 3. Dagmar 15 mei 2014

  Wauw wat een geweldig effect! Echt prachtig, zo mooi om te zien! En je hebt er heel mooie foto’s van gemaakt!

 4. Beautydagboek 15 mei 2014

  Hij is erg mooi en ook handig dat ie over elk lakje heen kan!

 5. SandeNova 15 mei 2014

  Ik kom ff spieken… Ik dacht even kijken hoe deze er uit ziet. Heb deze gekocht, maar nog niet op diverse kleuren kunnen testen… Heel mooi!

 6. Denise 15 mei 2014

  Wat een gave topcoat, hij staat op alle kleuren nagellak prachtig!

 7. Sophie 15 mei 2014

  Prachtig! Ook tof dat je ’t op allerlei kleuren nagellak laat zien; je swatches zijn altijd zó pretty!

 8. Mariska 15 mei 2014

  Hij is echt heel mooi die topcoat!

 9. femketje 15 mei 2014

  Love it op zwart! ♥

 10. Wendy (MissPinkyNails) 15 mei 2014

  Wow wat een plaatje! Erg nice 😀

 11. Esmay 15 mei 2014

  Die holo is echt vet, vooral op zwart!

 12. Amelie 15 mei 2014

  wow, deze is echt super mooi!

 13. Jana 15 mei 2014

  Wat een toffe en mooie top coat is dit 🙂 x

 14. Manon 15 mei 2014

  Wat een mooie kleine glitters! Prachtige foto’s ook

 15. Caroline aka Lacquester 15 mei 2014

  Prachtig Marjolein! Ik moet altijd al kwijlen van je swatches, en nu zelfs met een lak van mij. Daar wordt een meisje blij van <3
  Wat gaaf dat je er zo tevreden mee bent!

 16. Lotje 15 mei 2014

  Wauwie! Echt een prachtige topcoat x

 17. Bianca 16 mei 2014

  Wauw, wat een mooi effect!

 18. NailTalk 21 mei 2014

  Jaa daar gaat mijn hartje sneller van kloppen, wauw!

 19. Kimberly 21 mei 2014

  Over een zwart lakjes vind ik ‘m heeeel erg gaaf en mooi!

 20. Roxanne 22 mei 2014

  Ik kocht deze laatst ook. En ik ben verliefd! It’s so pretty!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén