Kruidvat Cleansing 2 in 1

Alweer een hele tijd geleden kreeg ik dit product in een goodiebag na het Kruidvat persevent.. En toen verdween hij in een la en had ik er eigenlijk geen moment meer aan gedacht. Maar laatst was de cleanser die ik op dat moment gebruikte op en ik zocht eigenlijk iets wat niet zo heel erg uitdrogend was. Hm, toch maar eens die roze tube uitproberen..


En natuurlijk wil ik hierover schrijven omdat ik de cleanser verrassend fijn vind! Eigenlijk is het een make-up remover en crème in 1 en dat zonder parfum of alcohol. Ik gebruik hem zelf niet als crème maar alleen als cleanser onder de douche. Normaal wordt mijn huid al snel vrij droog en trekkerig van de combinatie cleanser en douche. Maar niet met dit product! Na het reinigen en douchen voelt mijn huid juist lekker zacht aan zonder een raar vettig laagje of iets en ik heb sinds ik ‘m gebruik geen last gehad van puistjes of iets dergelijks. Ja, ik ben eigenlijk wel fan! Zeker voor de prijs, want de tube kost slechts €1,99. Als je nog een fijne cleanser voor de gevoelige en vrij droge huid zoekt.. Probeer deze eens!

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Lotte 20 mei 2014

  Sounds gooood! Fijn ook dat er geen alcohol en parfum in zit. Klinkt als een interessant product, ik zou het wel eens willen proberen!

 2. Laura 20 mei 2014

  Wat een fijn product lijkt me dit, zeker voor die prijs! Als mijn cleanser op is ga ik deze misschien wel proberen! 🙂

 3. Marloes 20 mei 2014

  Klinkt goed! Ideaal dat ie parfum vrij is!

 4. Denise 20 mei 2014

  Wat fijn dat ‘ie parfum vrij is, ik zou hem wel eens willen proberen!

 5. Beautydagboek 20 mei 2014

  Dit klinkt heel goed! Zeker het proberen waard 🙂

 6. Natascha 20 mei 2014

  Fijn dat je deze tip deelt. Hij klinkt goed!

 7. Dagmar 20 mei 2014

  Wat een fijne review, heel leuk geschreven en mooie foto’s! Klinkt als een fijn product!

 8. Amelie 20 mei 2014

  Ik kan nog even vooruit met de cleanser die ik nu heb, maar als die op is, zal ik deze eens proberen, hij klinkt goed!

 9. Suzanne 20 mei 2014

  Klinkt goed! Ik ben nu nog bezig aan een andere cleanser van Kruidvat, als die op is koop ik deze misschien!

 10. Sophie 20 mei 2014

  Klinkt goed! Ik heb er al meerdere positieve verhalen over gehoord; ik word hier wel heel benieuwd naar!

 11. Manon 20 mei 2014

  Super fijn dat die parfumvrij is , ik kan daar vaak niet tegen!!

 12. Daphne 20 mei 2014

  Deze heb ik ook, vind ‘m ook superfijn!

 13. Julie 20 mei 2014

  Ziet er zeker geen slecht product uit! 🙂
  Ik gebruik als cleanser Let The Good Times Roll van Lush! 🙂

 14. Kelly 20 mei 2014

  Klinkt super!

 15. Esmay 20 mei 2014

  Die lijkt me best wel fijn joh! Ik gebruik nu gewoon wat er voor handen ligt haha, maar dit wil ik wel proberen.

 16. Miss Sentinelli 20 mei 2014

  Klinkt als een fijne cleanser en lekker goedkoop :). Deze maar eens gaan uitproberen :).

 17. Daniëlle 20 mei 2014

  Wat fijn dat er geen alcohol of parfum in zit, dat vermijd ik namelijk altijd! 😉 Ik ga er snel eens naar kijken.

 18. femketje 20 mei 2014

  oeh die lijkt me wel nice! gebruik zelf al een paar maanden de ‘blauwe lijn’ van kruidvat reinigingsproducten en die bevallen ook erg goed 🙂

 19. Anne Solveig 20 mei 2014

  Ik gebruik hier de blauwe lijn van!

 20. NailTalk 21 mei 2014

  Dacht dat het onmogelijk was om iets uit te zoeken wat niet uitdroogt en je het gevoel geeft alsof je een pot vaseline op je gezicht wilt smeren… Maar dit klinkt wel goed! Verrassend!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén