Quick tip – goedkope Sally Hansen nagellak bij Action!

Eind vorige week liep ik door de Action om mijn standaard favoriete Action items te scoren – opschrijfboekjes en goedkope haarproducten. Maar ineens zag ik bij het make-up schap iets wat verdacht veel leek op.. Sally Hansen nagellak! Sally Hansen nagellak is verre van goedkoop – vaak in de winkel rond de €10 per flesje. Het is echter wel een fijn merk omdat de kleuren bij mij altijd behoorlijk lang blijven zitten! Bij Action waren ze slechts €0,99 per stuk, wat natuurlijk ongelofelijk goedkoop is. Bovendien lagen er best veel leuke kleurtjes tussen en ik besloot er een paar mee te nemen!De eerste kleur heet Resurrection en is mijn favoriet. Deze blauwe tint is perfect voor de lente en zit bij mij dan ook al een paar dagen op mijn nagels! Disco Ball is een doorzichtige lak vol met glitters, die je natuurlijk leuk kunt combineren over een ander nagellakje. De derde kleur die ik mee nam heet Gilty Party en ik moet zeggen dat ik er nog niet helemaal uit ben wat ik ervan vind, haha. Het is een soort mix van een gouden metallic lak met daarin bronzen glittertjes. Apart is hij in ieder geval wel! Ik kocht overigens ook nog een doorzichtige lak, omdat ik die vaak gebruik als basecoat.

Ik weet niet of elke Action vestiging de Sally Hansen nagellak heeft en voor hoe lang het er is, maar mocht je in de buurt van een vestiging komen raad ik je zeker aan om even te kijken! Het is echt super goedkoop en de kleuren zijn zeker niet oud of stom. En Resurrection zit inmiddels al weer een paar dagen bijna ongeschonden op mijn nagels! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Lotte 16 april 2014

  Ik snap echt niet hoe die producten bij Action zo goedkoop kunnen zijn als ze niet oud zijn! Superchill wel, natuurlijk. Ik vind beide kleuren mooi en ook de glitterlak mag er zijn.

 2. Sofie 16 april 2014

  Ik heb ook al wat Sally Hansen lakken bij de Action gescoord! Hele mooie kleuren 🙂

 3. Laura 16 april 2014

  Super mooie lakken! Dat wordt even naar de action gaan! 🙂

 4. beautybysandra 16 april 2014

  Wow dat is nog eens een koopje! Prachtige kleurtjes, vooral de eerste 🙂

 5. femketje 16 april 2014

  oehh ze zijn pretty 😀 ik moet echt eens gaan kijken of er nog te krijgen zijn hier!

 6. Mandy 16 april 2014

  Hier waren maar een paar kleurtjes, heb alleen de eerste kunnen scoren;)

 7. Natascha 16 april 2014

  Goede tip! Ik vind de onderste lak erg mooi, bizar he dat ze zo goedkoop zijn bij de Action?

 8. Dionne 16 april 2014

  Dat laatste lakje is erg mooi!

 9. Sophie 16 april 2014

  Wauw, prachtig! Die blauwe vind ik een beetje een jeans kleur en die topcoat is ook echt awesome <3

 10. Mariska 16 april 2014

  Wow die zijn echt heel mooi!

 11. Jana 16 april 2014

  Mooie lakjes! Hopelijk zijn ze er ook in de Belgische Actions, al vrees ik ervoor…

 12. Lotte 16 april 2014

  Ik vind de laatste echt prachtig! Ik ga zeker een kijkje nemen!

 13. Beautydagboek 16 april 2014

  Super dat ze nu zo goedkoop te krijgen zijn! Ik ga eens kijken, bedankt voor de tip.

 14. Manon 16 april 2014

  Oeh ik vond ze wel erg mooi. Alleen bij onze Action zag ik ze niet.

 15. Dianne Overbeeke 16 april 2014

  Hele mooie kleuren! Ik ga ook eens kijken bij de action!

 16. Wendy (MissPinkyNails) 16 april 2014

  Ik ga morgen zeker even kijken!! Die blauwe kleur is echt prachtig!

 17. Esmay 16 april 2014

  Ik heb het bij nog niet gezien (ik had het gelijk gecheckt toen jij ’t op twitter zette), dus dikke jammer voor mij!
  Ik vind Gilty Party dem ooiste!

 18. Dana 16 april 2014

  Ze hebben echt leuke kleurtjes, ik zag ze al in de Action maar ik liet ze toch staan. Beetje spijt ervan 🙁

 19. Paola 16 april 2014

  Mooie kleurtjes heb je uitgekozen. Ik ben er een tijdje terug ook tegen aan gelopen en heb een lief pastel roze en een mintgroen kleurtje gekocht.

 20. Kelly 16 april 2014

  Ik was hier al eerder over getipt en voor morgen staat er dan ook een bezoekje aan de Action op het programma. Ik moet even naar de leuke kleurtjes kijken!

 21. Schawa 17 april 2014

  Ik liep gister randomly bij de Action en ging de hele winkel door omdat ik er niet zo vaak kom. En toen kwam ik ook Sally Hansen lakjes tegen. Ik heb er 6 meegenomen. O.a ook de glitter, glitzy party & resurrection.

 22. Amelie 18 april 2014

  De zilveren lak nam ik vandaag ook mee, blij om te zien dat hij zo mooi is!

 23. Emily 27 april 2014

  Jeetje wat breng jij je nagellak perfect aan! Mooi 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén