Current favorites

Stiekem is dit palette niet echt, maar een knock-off van eBay. Ik zag bij meerdere mensen dat ze dit palette op eBay besteld hadden (hier bijvoorbeeld) en stiekem was ik ook wel benieuwd. En eerlijk? Hij is echt geweldig en ik gebruik hem inmiddels elke dag, haha. Ik zit erover te denken om de echte te kopen, maar eigenlijk vind ik dat een beetje onzin als deze neppe versie wat mij betreft al heel goed is. Ik weet niet voor hoe lang hij nog te koop is, maar ik kocht ‘m hier (versie B).

Niet 1 maar 3 parfums.. Ja, ik hou van afwisseling ;). En nu het steeds meer zomer wordt kunnen dit soort super zomerse geuren wat mij betreft ook heel goed. Ik vind ze elk heerlijk en wissel ze dus lekker af. Wat ik ook fijn vind is dat alle drie de geuren bij mij de hele dag blijven hangen!


Op een of andere manier pak ik de laatste tijd elke keer een liquid sand (sand style, sand effect, geef het een naam) nagellakje als ik mijn nagels wil lakken. Ik denk omdat het glitter is maar vaak niet zo hysterisch en dus nog wel kan voor werk. En stiekem – call me a freak – voelt het ook wel lekker aan, haha. Vooral die van OPI, Baby Please Come Home, vind ik tof!

Ahh, deze sneakers lopen zo lekker! Ik kocht ze een tijdje geleden in Amsterdam en sindsdien heb ik ze bijna elke dag aan. Ik vind ze nog steeds tof (al zijn ze inmiddels aanzienlijk minder wit) en ze lopen vanaf dag 1 als wolkjes. Het enige nadeel is dat ze niet echt onder een jurkje of rokje kunnen, terwijl ik dat in de zomer meestal draag. Maar.. Nog steeds liefde!

Een tijdje geleden kocht ik zowel een nieuwe iPod Nano als een koptelefoon van UrbanEars en beiden worden sindsdien heel goed gebruikt. Mijn iPod vind ik super handig, zowel voor onderweg als wanneer ik aan het werk ben en er om mij heen allemaal mensen aan het overleggen zijn! Mijn koptelefoon gebruik ik wel alleen thuis omdat ik bang ben dat hij kapot gaat als ik hem mee neem (zoals met mijn vorige gebeurd was), maar juist daarvoor vind ik hem wel fijn!

En last but not least – de oogkwastenset van RealTechniques. Sinds ik ‘m heb, heb ik de kwasten elke dag gebruikt en ze werken zo fijn! En de kwasten in de set zijn voor mij voldoende om volledige ooglooks te kunnen maken, dus ik hoef niet aan de slag met andere kwasten. Echt een hele goede aankoop!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Dionne 28 april 2014

  Dat eerste palette is echt mooi!

 2. Charile 28 april 2014

  Mooie favorieten!

 3. Beautydagboek 28 april 2014

  Het palette en je sneaker zijn superleuk! Kan me voorstellen dat het favorieten van je zijn 🙂

 4. Debby 28 april 2014

  Leuk! T palletje is helaas al niet meer te koop op je linkje maar het ziet er goed uit, wellicht binnenkort een look ermee?

 5. Sophie 28 april 2014

  Hele fijne favorieten! Ik vind het palette erg mooi en je sneakers ook wel heel tof!

 6. Amelie 28 april 2014

  Mooie favorieten! De RT kwasten zijn echt super fijn!

 7. Esmay 28 april 2014

  Ik vind je sneakers ook nog steeds vet. En dat knock off palette vind ik ook pretty!

 8. Mariska 28 april 2014

  Die lakjes vind ik echt allemaal mooi! 🙂

 9. femketje 28 april 2014

  love die knock off paletjes 😀

 10. Natascha 28 april 2014

  Leuk om je favorieten te zien. Ik kan me voorstellen dat je nu geen echt palette meer wilt aanschaffen als deze al zo goed is. Goed gescoord!

 11. Wendy (MissPinkyNails) 28 april 2014

  Wat grappig! Mij viel het ook al op dat ik steeds naar de textuur lakken greep! Ben dus duidelijk niet de enige!

 12. Daniëlle 28 april 2014

  Wat een leuke favoriete, ik ben erg benieuwd naar de geur van Calvin Klein. Wat maak je een mooie foto’s trouwens 🙂

 13. Manon 28 april 2014

  Leuke sneakers en die lakjes van opi zijn ook erg mooi!

 14. Lotte 28 april 2014

  Mooie favorieten allemaal! Vooral de Nikes en de RT kwasten

 15. Mandy 28 april 2014

  Leuke favorieten, vooral de lakjes en de kwasten!

 16. Kelly 28 april 2014

  Wat een mooie favorieten. De lakjes zijn echt prachtig!

 17. Priscilla 29 april 2014

  Mooie favorieten heb je. Ik vind met name je schoenen, kwasten en koptelefoon tof. Dat palette van eBay ziet er ook best heel mooi uit maar op de een of andere manier durf ik niet zo goed make-up te kopen op eBay.

 18. Kimberly 29 april 2014

  CK summer vind ik ook zo lekker ruiken! Net als Cool Water <3 Die wil ik nog zo graag haha! Dat eerste palette ziet er ook goed uit! Ik heb zelf de echte en baal dat verschillende kleurtjes opgaan.. Misschien moet ik deze maar eens proberen om te kijken of ze een beetje hetzelfde zijn hihi

 19. LaraLaurentia 2 mei 2014

  Toch maar weer even goed advies gegeven over de kwasten, ik gebruik ze nog steeds dagelijks en zou niet meer zonder willen 🙂

 20. Melissa 10 mei 2014

  Wat een leuk artikel! Ik heb dat palette ook (ook de neppe) en hij is inderdaad geweldig! Ik volg je nu via bloglovin.

 21. Anne Solveig 10 mei 2014

  Dat palette en je Nikes! <3

 22. Jette 8 september 2014

  Omg waar kan je die schoenen kopen? Ze zijn zo mooi!!
  X Jette

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén