Shoplog – Amsterdam!

Amsterdam. Voorheen kwam ik er regelmatig voor persevents, maar sinds ik niet zoveel tijd meer heb en bovendien ruim 20 euro neer moet leggen voor een retourtje ga ik eigenlijk bijna nooit meer. Jammer wel, want er zijn aardig wat winkels die in Rotterdam niet te vinden zijn! Afgelopen zondag ging ik eindelijk weer eens er heen, samen met Nadine. Zij wilde graag naar de Titanic Expo (die ik achteraf gezien het geld niet echt waard vond, maar het was wel oké) en ik wilde graag alle make-up winkels af haha. Uiteindelijk kochten we allebei eigenlijk best weinig, maar ik vind mijn aankoopjes wel heel tof!


Zo kocht ik weer eens nieuwe sneakers! Ik kijk echt al maanden naar van die Nike Air sneakers maar elke keer zijn ze niet precies wat ik zoek of is mijn maat er niet meer. Nu vond ik echter eindelijk een paar dat wel aan mijn wensen voldeed, bij Sneakers (die inderdaad ook gewoon in Rotterdam zit, haha). Dit model heet Air Safari en heeft niet dat kenmerkende luchtkussentje bij de hak, maar gewoon een wat dikkere witte rand. Dat vind ik zelf eigenlijk nog wel wat leuker!

Inmiddels heb ik ze al een paar keer aangehad en ze lopen als wolkjes. En door de kleur vind ik ze ook prima kunnen voor naar het werk, aangezien ze niet extreem opvallend zijn. De prijs was wel iets minder leuk, namelijk €110. Normaal koop ik dit soort schoenen toch liever in de sale, haha. Ik geloof dat ze trouwens wel alleen bij Sneakers te koop zijn omdat het een exclusief model is

Bij Urban Outfitters kocht ik nog twee nagellakjes die ik er wel bijzonder uit vond zien! Ik had er eigenlijk vier maar voor een holografisch nagellakje durfden ze €16 te vragen en dat ging me toch iets té ver, haha. De andere kleurtjes waren €8 per stuk of twee voor €15, dus ik besloot er dan maar twee mee te nemen. Het ene nagellakje, Purple Beaded, heeft een soort spikkeleffect wat ik er wel tof uit vond zien in het flesje. Een het andere kleurtje is zo’n flakie lak, met de toepasselijke naam Mermaid!

Op zich valt mijn hoeveelheid aankopen nog wel mee haha. Ik ben wel natuurlijk bij winkels als Flormar, Make-Up Studio (liefde!) en MAC Pro geweest, maar de dingen die ik wilde waren er niet of vielen in het echt toch wat tegen. Of ik kon mezelf niet overtuigen van dat het ’t geld vast en zeker waard zal zijn, haha. Maar met mijn Nikes ben ik super blij en de swatches van de Urban Outfitters nagellak volgen natuurlijk nog! Shop jij vaak in Amsterdam?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Marloes 13 maart 2014

  Oeh je nikes zijn heel tof. Dit model kende ik nog niet! Ik ben ook nog aan het kijken voor een paar Nike Air Max!

 2. Dionne 13 maart 2014

  Die schoenen zijn echt heel tof!

 3. Mieke 13 maart 2014

  Die schoenen zijn tof zeg! Ik vind Amsterdam ook altijd heerlijk shoppen en rondlopen.

 4. Tessa 13 maart 2014

  Leuke aankoopjes, vooral die nagellakjes zien er mooi uit!!

 5. Charlotte 13 maart 2014

  Leuke aankoopjes, ik ben verliefd op je schoenen! <3

 6. Esmay 13 maart 2014

  Ik vind je schoenen echt tofff Mayo!

 7. Manon 13 maart 2014

  Die nikies zijn echt gaaf!! Ben benieuwd hoe de lakjes eruit zien.

 8. Roxanne 13 maart 2014

  Leuke shoppings!

 9. femketje 13 maart 2014

  gave schoenen 😀

 10. Jana 13 maart 2014

  Wat een leuke nagellakjes :Dz

 11. Kimberly 14 maart 2014

  Oehh je sneakers zijn zoo tof! 😀 I like <3

 12. Joli 15 maart 2014

  Je shoes zijn erg tof!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén