Loving the brand – OPI

Alweer een aardig tijdje geleden liet ik jullie mijn Essie stash zien en omdat ik de trend een beetje voort wil zetten, besloot ik deze keer al m’n OPI nagellakjes eens bij elkaar te rapen. En ook dat zijn er nog aardig wat! OPI vind ik zelf ook een heel fijn merk, vooral omdat de kleuren lang blijven zitten bij mij. Maar ook omdat vooral de limited editions heel tof zijn!

Natuurlijk heb ik ook van dit merk wat favorieten die ik vaak pak. Sowieso zijn dat de liquid sands, die inmiddels in verscheidene collecties zijn verschenen. Maar ook creme lakken van dit merk vind ik aanraders, omdat ze doorgaans goed dekken en ook niet zo snel slijten. En natuurlijk omdat ik ze mooi vind! Van die mini’s vind ik trouwens ook best tof. Ze zijn super schattig en vaak is een setje van 4 stuks maar net iets duurder dan 1 groot lakje.. En ik maak toch bijna nooit nagellak op, haha.

En natuurlijk nog wat snelle swatches! Hierboven zie je van links naar rechts en van boven naar beneden de kleuren My Very First Knockwurst – Steady As She Rose – Thanks A Windmillion – My Private Jet – Get Your Number – Baby Please Come Home – Alcatraz Rocks. Mijn echte all-time favo is en blijft My Private Jet en die is stiekem inmiddels wel aan vervanging toe haha. Maar ook Alcatraz Rocks blijft een grote favo! Veel van deze kleuren zijn trouwens van oude collecties, maar die kun je vaak nog wel prima op eBay vinden (zoals bij mijn favo verkoper) en soms ook ineens in een OPI schap bij Douglas.

Ik vind OPI nagellak in ieder geval zeker een aanrader, helemaal als er toffe collecties uit komen! Maar ook in de vaste collectie zitten mooie kleurtjes. Oh en de flesjes zijn trouwens ook best groot, met een inhoud van 15ml. Als je een grootverbruiker bent van bepaalde kleuren is dat ook wel ideaal ;). Heb jij OPI nagellak?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Lotte 4 maart 2014

  Ik vind OPI ook een tof merk! Ze hebben echt heel veel verschillende kleuren en ik vind de glitterlakjes altijd zo mooi.

 2. tamara 4 maart 2014

  vind OPI ook een fijn merk. heb vooral veel mini’s.

 3. Charile 4 maart 2014

  Prachtige lakjes!

 4. Esmay 4 maart 2014

  Holy motherrrrrs, jij hebt best veel mayo haha! En nog mooie ook!

 5. femketje 4 maart 2014

  gorgeous lakken 😀

 6. Dionne 4 maart 2014

  Het ziet er leuk uit!

 7. Manon 4 maart 2014

  Wow jij hebt er veel van opi ik maar twee hahahaha

 8. Sas 4 maart 2014

  thanks a windmillion is nog steeds super mooi !

 9. Vera 4 maart 2014

  Ik heb serieus een paar weken geleden mijn eerste OPI lak gekocht haha! De prijs houdt me toch vaak tegen.

 10. dresses and daisies 4 maart 2014

  blijkbaar hou je van OPI, ja… Zoveel! Omgur!

 11. Jana 4 maart 2014

  OPI is zo een mooi merk 🙂 x

 12. Angelique 4 maart 2014

  wauw liefde op een plaatje!

 13. Lies 4 maart 2014

  Wat een mooie lakjes allemaal! Zelf heb ik helaas nog geen OPI nagellak.

 14. Roxanne 5 maart 2014

  Van OPI heb ik nog niks in mijn bezit, maar ik zie regelmatig erg mooie kleuren langs komen. Alleen zijn deze lakjes toch vaak wat duurder, waardoor ik ze niet zo snel zal kopen…. Misschien eens snuffelen op eBay, hoe daar de prijs en verkrijgbaarheid is

 15. Simone 6 maart 2014

  Ik hou ook van OPI! Heb er nog maar 2 lakjes van maar toch!

 16. Bychristiana 11 maart 2014

  Ik vind het eerste nude kleurtje vooral zo mooi. Ik heb veel nagellak, maar niets van OPI!

 17. Schawa 17 april 2014

  Ik weet nog hoe excited ik was toen ik m’n eerste OPI kocht. Ik heb die blauwe liquid sand ook :).

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén