Lazy people skincare routine

Laatst zat ik de evening skincare routine te kijken van Estée (Essiebutton) en wauw, zij neemt er echt de tijd voor! En gebruikt behoorlijk wat producten, haha. Helemaal prima natuurlijk, maar ik moet zeggen dat ik zelf ’s avonds het liefst zo snel mogelijk klaar wil zijn om dan lekker in bed te kruipen. En dan kies ik het liefst voor…De producten die je hierboven ziet! De remover pads van Demak’Up kan ik helaas niet zo vaak gebruiken omdat ik dan jeuk krijg aan mijn oogleden, maar als ik echt geen zin heb in remover en wattenschijfjes pak ik de pads weleens. Dat werkt lekker snel en makkelijk! Dit zijn een soort wattenschijfjes waar al remover in zit en waar je dus direct je make-up mee kunt verwijderen. Wel gebruik ik altijd de tonic van Neutral, die je huid lekker schoon en fris aan laat voelen en vaak de laatste restjes make-up mee weet te pakken. En zonder crème kan ik natuurlijk ook niet! Op dit moment gebruik ik nog steeds de White Tea Cream van RAU Cosmetics (hier kun je een review lezen van een aantal producten van dit merk!). Die is net de goede balans tussen voedend en niet te vet zijn, en werkt voor mijn huid goed!

Neem jij altijd ruim de tijd voor je huidverzorging, of kies je ook voor snel en simpel?

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. Laura 10 maart 2014

  Leuk om te zien wat je gebruikt! Zelf kies ik ook liever voor snel en simpel: Derlon remover + Nivea reinigingsmousse en Neutral face cream! 😉

 2. Sofie 10 maart 2014

  Wat een fijne producten gebruik je! De tonic van Neutral klinkt goed.

 3. Manon 10 maart 2014

  je gebruikt fijne producten!

 4. Maud 10 maart 2014

  Haha, herkenbaar! Ik ben ook het liefst zo snel mogelijk klaar ’s avonds en gebruik zo ongeveer dezelfde soort producten. Oogmake-up remover, toner, crème en klaar 😀

 5. femketje 10 maart 2014

  die demakup pads zijn zo fijn!

 6. Malou 10 maart 2014

  Het lijken me hele fijne producten 🙂

 7. Priscilla 10 maart 2014

  Ik vind die pads van Demak’Up echt een uitkomst en gebruik ze ook met regelmaat.

 8. Bychristiana 11 maart 2014

  Altijd leuk om te zien, ik moet zeggen dat ik zelf altijd ruim de tijd neem, zeker in de avond met het reinigen van mijn huid.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén