Fotografie – Holga @ Rotterdam

Afgelopen zondag heb ik eindelijk weer eens foto’s gemaakt met buitenlicht, wat er de laatste tijd niet zo heel veel meer van komt haha. Ik nam m’n 550D mee en naast de standaard lenzen ook mijn Holga 60mm lens, waar je hier al eens wat van hebt kunnen zien. Een plastic lensje waar best leuke foto’s uit komen, lekker hipster haha! En de laatste tijd vind ik het wel leuk om luchten met iets ervoor te fotograferen – een gebouw of bijvoorbeeld bomen. In Rotterdam staan meer dan genoeg gebouwen haha, dus dat lukte prima!

Best cool toch? Ik vind het nieuwe gebouw, De Rotterdam, ook best wel tof. Dat is dat grote gebouw op de tweede foto, met die vier soort van torens! Hij past zo lekker goed bij de rest, aangezien alle gebouwen in Rotterdam niet bij elkaar passen haha. Ik heb overigens nog wel meer foto’s gemaakt, maar die volgen later nog wel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Laura 18 maart 2014

  Het effect met die lens is zo leuk, mooie foto’s! 🙂

 2. Lotte 18 maart 2014

  Mooie foto’s! Ik vind het juist leuk dat al die gebouwen er zo anders uit zien, dat maakt het een stuk minder saai.

 3. Esmay 18 maart 2014

  Ik vind het tof! 😀

 4. Sophie 18 maart 2014

  He, wat leuk. Ik woon vlak naast Rotterdam (Capelle) dus dit herken ik allemaal! Toffe foto’s, het effect erover heen vind ik echt heel tof!

 5. femketje 18 maart 2014

  gave foto’s 😀

 6. Manon 18 maart 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, dat effect is echt super

 7. Stephanie 18 maart 2014

  Rotterdam. <3

  Je hebt hele mooie foto's gemaakt. Je zou voor de lol ook eens naar zuid of noord gaan, in plaats van het centrum, en daar ook foto's maken ^^

 8. Miss Happinez 18 maart 2014

  Wauw, mooie foto’s hoor!

 9. Lies 18 maart 2014

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt!

 10. fashionadvies 19 maart 2014

  Wat een hele mooie foto’s heel leuk om te zien 😀 !

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén