4x Wet n Wild nail polish

Big Bazar begin ik steeds leuker te vinden. Niet alleen omdat alles lekker cheap is, maar ook omdat er steeds meer bijzondere make-up merken te koop zijn! Zo zag ik laatst in het foldertje dat ze nu ook het merk Wet n Wild verkochten en aangezien je dat verder niet zo heel makkelijk in Nederland kan krijgen, ging ik maar even langs. Helaas viel het tegen – er was 1 soort palette (met blauw en groen, wat ik toch niet ga dragen), wat gezichtspoeders die er niet echt bijzonder uitzagen, en nagellak. Maar er zaten eigenlijk best wat mooie nagellakkleurtjes tussen, dus ik nam er vier mee!


De eerste kleur heet My Silicone Popped en is het perfecte, oudroze kleurtje. Ik vind hem echt prachtig en hij dekt perfect na twee laagjes. Dit is zo’n kleurtje wat ik graag pak, omdat het netjes en verzorgd staat. Na wat Googlen kwam ik er trouwens achter dat deze nagellakken uit de Spoiled collectie komen, die sinds half 2012 in de Amerikaanse CVS winkels te vinden is.


Deze kleur heet Cougar Attack en is best bijzonder. Het is een bruine basis met daarin koperen glitters, die na twee laagjes op zich al prima dekt. Ik vind de combinatie best mooi en er komen ook echt lekker veel glitters van op je nagels! Misschien toch wel wat meer geschikt voor de herfst door de kleuren, maar ach ;).


Bite Me is op zich niet het meest bijzondere kleurtje aangezien meerdere merken zo’n vampy tint in het assortiment hebben. Maar ik blijf ze kopen, want ik vind het super mooi! Ook deze dekt perfect na twee laagjes en de shimmer erin vind ik prachtig.


Het laatste kleurtje heet Deeper Dive en is denk ik wel het meest toffe kleurtje. Blauw met daarin van die “flecks” in blauw. Helaas dekt deze wel minder omdat de basis meer jelly-achtig is, en na drie laagjes zie je alsnog mijn nagelrandje erdoor. Deze kun je dus beter aanbrengen over een ander kleurtje!

Eigenlijk is mijn eerste ervaring met de Wet n Wild nagellak best goed! Op Deeper Dive na dekken ze goed, en alle vier de kleuren vind ik op hun eigen manier erg mooi. Zelf ben ik ook fan van de brede en rond afgesneden kwastjes, al weet ik dat niet iedereen dat even fijn vindt. Mocht je in ieder geval binnenkort een bezoekje brengen aan Big Bazar, kijk dan zeker even bij deze nagellakjes! De Wet n Wild producten kosten daar â‚Ŧ2,49 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Lotte 12 maart 2014

  Bite Me is echt een typische Marjolein-nagellak, haha. Ik vind ze eigenlijk allemaal heel mooi!

 2. Tessa 12 maart 2014

  Oeh leuke lakjes, vooral de 2de vind ik erg mooi!

 3. laralaurentia 12 maart 2014

  Die eerste twee zijn zo mooi. Het is dat ik nooit meer nagellak draag maar anders was ik naar de Bazar gegaan.

 4. Mandy 12 maart 2014

  Ik heb er 3 gekocht, ze zijn mooi!

 5. Laura 12 maart 2014

  Wauw, heel mooi! Vooral de eerste en tweede (idd meer herfst)!

 6. Selina 12 maart 2014

  Wat een geweldige kleur is My Silicone Popped! Helemaal mijn ding <3

 7. Marieke 12 maart 2014

  Ik kan me voorstellen dat Bite Me nu in het zonnetje echt supermooi wordt! Mijn favoriete is toch wel de eerste. Precies de goede oudroze tint. En prachtig gelakt ook!

 8. My 12 maart 2014

  Wow mooi gelakt! My Siliconed Pop is echt een heerlijk kleurtje. En Bite me ook.

 9. Jeske 12 maart 2014

  Ze zien er heel mooi uit!

 10. Dionne 12 maart 2014

  Die blauwe is mooi!

 11. Esmay 12 maart 2014

  Die blauwe vind ik echt prachtig! Doet me aan een ander lakje die ik heb maar geen idee meer welke (dat krijg je als je al weken geen nagellak meer op hebt :”D). Ik vind die rozige ook lief.

 12. femketje 12 maart 2014

  love de eerste en derde tint 😀

 13. beautyforgirls 12 maart 2014

  Hele mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

 14. Manon 12 maart 2014

  Ik vind cougar attack echt geweldig!

 15. Denise 12 maart 2014

  Wauw, wat een leuke kleurtjes! Ik vind ze echt alle vier heel mooi. Ik ga echt snel naar de Big Bazar ^^

 16. Jana 12 maart 2014

  Wow mooie lakjes 🙂 x

 17. Dana 12 maart 2014

  Ooooh wauw! Ze zijn echt prachtig en je swatches ook! Toch laat ik ze in het schap staan, no-buy :/

 18. Bianca 12 maart 2014

  Wauw, mooie lakjes! Ik wist niet dat Wet n Wild zo’n mooie lakjes heeft 🙂

 19. Mattania 13 maart 2014

  oeh het tweede kleurtje vind ik echt prachtig! Ik heb ook een paar spoiled lakjes alleen nog niet echt geprobeerd. Binnenkort toch maar echt even doen hihi ^^ Ziet er goed uit

 20. Angelique 14 maart 2014

  vooral het eerste en tweede kleurtje vind ik erg tof, prachtige fotos ook!

 21. Wendy (MissPinkyNails) 19 maart 2014

  Wat grappig de eerste 3 kleuren hadden ze bij ons weer niet. Deeper Dive heb ik ook en vond ik ook wel een beetje tegenvallen! 😀

 22. Pauline 27 maart 2014

  Wauw, erg mooie kleurtjes!
  Ik zag ze ook al liggen, maar had niet door dat het van wet ’n wild was, misschien toch maar wÊl aanschaffen ^^

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén