Teeez Amazing Amethyst & Melted Copper

Teeez vind ik zelf een merk waar ik niet snel iets van koop, maar de producten die ik ervan heb zijn eigenlijk altijd wel erg fijn. Gisteren wilde ik dan ook even kijken naar een oogpotlood, maar logischerwijs werd ik weer eens afgeleid door iets anders. In mijn ooghoek zag ik namelijk.. Holografische nagellak! Twee kleurtjes om precies te zijn en ik besloot beide kleuren mee te nemen.
De eerste kleur heet Aamzing Amethyst en is een paarse holografische kleur. Ik ben op zich niet zo’n fan van paars, maar deze vind ik qua tint wel mooi en donker genoeg. Het holografische effect van dit lakje is echt awesome, eigenlijk nog wel mooier dan op de foto’s naar voren komt! Maar ook in de schaduw vind ik hem mooi, je ziet dan nog heel licht het holografische effect. Dekt overigens perfect na 2 laagjes en lakt gewoon prettig!
Melted Copper is qua kleur niet helemaal my cup of tea, maar ik denk dat deze vooral tof is om te gebruiken met nail-art (bijvoorbeeld over zwart). Maar ook los is het zeker geen lelijk kleurtje. Hij zit tussen koper en roze in en heeft ook dat prachtige holografische effect in de zon! En hij dekt ook gewoon goed na 2 laagjes.

Ik vind deze nagellakken heel erg geslaagd! Ze lakken fijn, dekken goed en het holografische effect is ook tof. Met een prijs van €5,49 per stuk zijn ze niet heel cheap, maar ik vind ze wel bijzonder genoeg om het ervoor over te hebben. Ze zijn overigens onderdeel van een collectie genaamd Chain Of Stones, waarvan ik niet weet of die limited edition is. Je kunt Teeez kopen bij enkele vestigingen van DA, Etos en Dirx, al weet ik helaas niet precies de verkooppunten. Maar mocht je het tegenkomen, dan zijn deze nagellakjes in ieder geval de moeite waard om mee te nemen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Laura 23 februari 2014

  Wat een leuke lakjes en vooral de eerste! Zelf heb ik nog helemaal geen holografische nagellak, maar het is best tof! 😉

 2. Kimberly 23 februari 2014

  Deze lakjes vind ik echt heel tof zeg, mooi! Ik ben Teez eigenlijk nog nooit in de winkel tegengekomen als ik er zo over nadenkt, misschien toch maar wat beter gaan opletten hehe

 3. Edith 23 februari 2014

  Super mooie lakjes, vind holografische altijd iets speciaals hebben!

 4. Sofie 23 februari 2014

  Hele bijzondere lakken! Ik vind ze beide erg mooi.

 5. Mandy 23 februari 2014

  Heel mooi zijn ze!

 6. Dionne 23 februari 2014

  Dat eerste lakje is mooi!

 7. Kelly 23 februari 2014

  Wauw wat zijn ze tof! Vooral de paarse vind ik heel erg mooi! Voor de prijs zou ik ze ook zo meenemen. Helaas zit er niet echt een DA in de buurt 🙁

 8. Tineke 23 februari 2014

  Wauw, die lakjes zijn zooo mooi!
  liefs

 9. Marissa 23 februari 2014

  Wauwie, die eerste is echt heel mooi!

 10. Lotte 23 februari 2014

  Wow, ik vind ze allebei echt prachtig! De kleurtjes zelf zijn ook niet echt helemaal mijn ding, maar die holoooooo!

 11. Jaimy en Laura 23 februari 2014

  Wat een mooie nagellak!! En een leuke verpakking ook!

 12. Deborah van den Berg 23 februari 2014

  Mooie lakjes! Die koperkleurige vind ik echt heel erg gaaf!

 13. femketje 23 februari 2014

  oehh love die paarse 😀

 14. Jolienna 23 februari 2014

  Kende het merk niet, maar de lakjes zien er super leuk uit!

 15. Manon 23 februari 2014

  wauw ik ben verliefd op dat eerste lakje!!! <3

 16. Margo 23 februari 2014

  Mooie swatches maar lelijke verpakking zeg! Maar de lakjes maken alle goed:)

 17. Jana 23 februari 2014

  Wow zo’n mooie lakjes 😀 x

 18. Miss Sentinelli 23 februari 2014

  Gave lakjes! Deze kende ik nog niet.

 19. Roxanne 23 februari 2014

  Het koper kleurtje is inderdaad ook niet zo mijn ding, maar die paarse, love it! Wauw! Jammer dat ik hier in de buurt niet weet waar ze Teeez verkopen….

 20. Lies 23 februari 2014

  Wat een mooie lakjes! Vooral Amazing Amethyst is wel mijn favoriet van de twee.

 21. Mandy 24 februari 2014

  Ze zijn echt prachtig, vooral de paarse! Wauw!

 22. Angelique 24 februari 2014

  vooral de paarse kleur vind ik erg tof!

 23. Squeaky Q 26 februari 2014

  Wat zijn deze mooi! Ik zie eigenlijk nooit een Teeez display, toch maar eens gaan zoeken!

 24. Marloes 26 februari 2014

  Wat een toffe lakjes! Like!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén