Shoplog – Antwerpen!

Gisteren ben ik samen met mijn moeder afgereisd naar Antwerpen voor een gezellig dagje shoppen. Ik was er al weleens geweest en de plannen om samen te gaan waren er al maanden, maar het kwam er steeds niet van. Nu gelukkig eindelijk wel en hoewel het weer in eerste instantie niet echt mee leek te zitten, viel het uiteindelijk reuze mee. Ik maakte wat foto’s tussendoor, maar het hoofddoel was natuurlijk shoppen! Benieuwd wat ik gekocht heb?


Nou, allereerst vond ik in Antwerpen wel een vers aangevuld Catrice schap! Afgelopen donderdag had ik nog bij mijn plaatselijke Kruidvat gekeken en daar was nog niets, maar in Antwerpen dus al wel. Ik besloot een paar dingetjes mee te nemen waar ik wel benieuwd naar ben. Allereerst is dit natuurlijk de Crushed Crystals nagellak, het antwoord van Catrice op de liquid sand trend! Ik vond niet alle kleuren leuk, maar naar deze donkere tint ben ik wel benieuwd. Deze was €3,39. Ook nam ik de nieuwe versie van de Glamour Doll mascara mee, aangezien ik een oudere versie verrassend fijn vond. Deze was €3,99. En ik nam de Prime & Fine anti-red base mee. Deze is groen van kleur en neutraliseert daardoor eventuele roodheid in je gezicht. Ik ben wel benieuwd of dit goed werkt! Deze kost €4,59.


Polare is wegens allerlei problemen in Nederland nu tijdelijk gesloten, maar in Antwerpen was hij nog open. En alle sale boeken waren nu slechts €1 per stuk! De meeste boeken waren niet echt mijn ding haha, maar ik vond wel drie boeken die ik door de foto’s interessant vond en mee nam. Vooral het boek met nachtfoto’s in Berlijn vind ik wel tof en inspirerend! Maar ook Sightseeing Sofa ga ik zeker eens lezen, hier staan allemaal verhalen en interviews in met mensen van over de hele wereld.

Bij H&M nam ik ook nog wat make-up mee, ook al hebben we dit natuurlijk ook gewoon in Nederland. Al heb ik het nagellakje hier nog nooit gezien! En die lijkt me heel mooi, want hij heeft roze holografische glitters. Ik nam ook een oogschaduw palette mee met nude tinten. Vooral omdat ik deze zo vaak voorbij zie komen op tumblr haha, maar ook omdat ik de kleuren wel mooi eruit vond zien! Hopelijk zijn ze ook fijn om mee te werken. En bij de kassa griste ik nog een mascara mee, ook al had ik er al eentje haha. Maar goed, nooit genoeg mascara! De nagellak was €2,95, het palette €4,95 en de mascara €2,95.

Hoewel ik natuurlijk blij ben met mijn nieuwe goodies moet ik wel zeggen dat het aanbod in de winkels me een beetje tegenviel haha. Ik vond het qua kleding en dergelijken een beetje matig deze keer (zelfs bij Forever 21) en verder kwam ik ook niet echt geweldige dingen tegen. Maar natuurlijk was het wel gezellig en ik vind Antwerpen qua gebouwen en sfeer best tof en bijzonder! Van de gekochte make-upjes kunnen jullie natuurlijk nog wel reviews verwachten. Ben jij al eens in Antwerpen geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Laura 9 februari 2014

  Leuke aankopen en ik ben benieuwd naar de reviews (vooral de primer)! Zelf ben ik nog nooit in Antwerpen geweest! 😉

 2. Andrea 9 februari 2014

  Ik vind Antwerpen altijd erg gezellig. Voor de winkels hoef je inderdaad niet perse te gaan, maar ik vind het altijd wel leuk om eens in een andere stad te winkelen. Ben trouwens erg benieuwd naar die primer. Ik kijk uit naar de review!

 3. Anne Solveig 9 februari 2014

  Mooie aankopen, en hele mooie foto’s!!

 4. Yak Man 9 februari 2014

  Antwerpen is mooi! Ik ben er een keer geweest toen de sale net was begonnen haha. Beetje jammer dat het zo tegen viel, maar je hebt wel leuke dingetjes gekocht. Die palette ziet er mooi uit zeg! 😮

 5. Jaimy en Laura 9 februari 2014

  Wat een mooie foto’s! Antwerpen lijkt me een leuke stad!

 6. Roos 9 februari 2014

  Ik vind Antwerpen een erg leuke stad om te winkelen. Dat palette van H&M ziet er echt mooi uit.

 7. Esmay 9 februari 2014

  Leuke dingen heb je gekocht (nu heb ik tenminste foto’s), die Catrice Anti red base lijkt me best fijn, ik zeg: review!!
  En echt balen dat het qua kleding tegenviel maarja, soms heb je dat helaas.

 8. Lotte 9 februari 2014

  Leuke spulletjes heb je gekocht!

 9. Kelly 9 februari 2014

  Ik vind antwerpen altijd zo gezellig!

 10. femketje 9 februari 2014

  Mooie aankopen :3

 11. Sharon 9 februari 2014

  (Girl ik like je layout joh, echt nice!). Mooie foto’s heb je gemaakt en ik ben heel benieuwd naar de make-upjes!

 12. Dhini 9 februari 2014

  Leuk aankopen! Antwerpen wil ik ook weer daar naar toe

 13. Vera 9 februari 2014

  Wat een mooie aankopen! Ik ben heel erg benieuwd of de base van Catrice goed werkt en fijn is 🙂

 14. Dionne 9 februari 2014

  Leuke aankopen en mooie foto;s!

 15. Marjolein 9 februari 2014

  Mooie boeken heb je gekocht 😀 Antwerpen lijkt me echt een hele mooie stad!

 16. Maaike 9 februari 2014

  Wat een leuke aankoopjes! Die boeken lijken me ook heel gaaf 😀 Jammer dat je de winkels/collecties een beetje vond tegenvallen, toen ik er in september was hadden we heel veel leuke dingen en sale ^^ Ben benieuwd naar de nieuwe make-upjes 🙂

 17. Kelly 9 februari 2014

  Wat een leuke foto’s! Ik ben zelf ook eens in Antwerpen geweest en ik vond het een erg mooi stad. Ik zou graag nog wel eens teruggaan, maar dan lekker in de zomer!

 18. Danielle 9 februari 2014

  Die base wil ik ook heel graag. Hopen dat ze hem hier binnenkort hebben

 19. Ianthe 9 februari 2014

  Ik vind Antwerpen heerlijk om te winkelen! Ik ben dan ook heel blij dat ik er ben geboren en nu op kamers zit 😉
  Ik ga deze week dan ook maar eens bij Kruidvat kijken naar de nieuwe Catrice en Essence producten! Ik neem aan dat je in de Kruidvat dicht bij het station bent geweest? Die op de Meir (shoppingstraat) is altijd helemaal geplunderd, ik vind er nooit wat 🙁

  • Marjolein 9 februari 2014 — Berichtauteur

   Ja, die dicht bij het station! De andere Kruidvat had ook al de nieuwe producten, maar die was inderdaad al aardig geplunderd (en vooral een stuk drukker dan die andere!). Vooral naar die bij het station gaan dus! 😉

 20. Pauline 9 februari 2014

  Mooi palette, ik ben wel benieuwd naar een review! Heb ‘m ook al een aantal keer zien liggen.
  Antwerpen vind ik fantastisch, super goede sfeer ook, erg gezellig ook ’s avonds 🙂

 21. Amber 9 februari 2014

  Leuk! Ik woon niet zo ver van Antwerpen en ga er ongeveer 1x per maand heen om te shoppen of om familie te bezoeken. Vooral met de feestdagen is het er zo gezellig!
  Xoxo

 22. Marissa 9 februari 2014

  Leuk om te zien. Leuke spulletjes heb je geshopt. Mijn vriend heeft me vandaag beloofd om ook een keer een weekendje naar Antwerpen te gaan. Ik ben er nog nooit geweest.

 23. Miss Sentinelli 10 februari 2014

  Super leuk! Antwerpen is echt mooi, ik ga er weer in Maart naartoe, maar dan om te gaan fotograferen :).
  Leuke items heb je gekocht :).

 24. Dennis 18 mei 2014

  Antwerpen is zo’n mooie stad! Doet me er weer naar toe willen gaan nu ik die foto’s zie.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén