Kérastase Fibre Architecte renovating dual serum

Ja, dat is een aardig lange naam voor een haarproduct haha. En dan heb ik nog wat delen weggelaten. Dit serum van het merk Kérastase is behoorlijk fancy en kweekte daarmee aardig wat verwachtingen bij mij! Of het die ook waar heeft weten te maken? Lees verder om daar achter te komen.


Kérastase belooft zelf dat dit serum beschadigde lengtes en punten hersteld en dit serum is daarmee vooral geschikt voor breekbaar en verzwakt haar. Nu is mijn eigen haar dat best wel, omdat ik niet zo’n innige relatie met de kapper heb en het bovendien behoorlijk lang en fluffig is! Het Fibre Architecte Serum werkt met het zogeheten Ciment-Cyclane Complex. Dit bestaat uit intra cyclane, pro-keratine en ceramiden. Deze stofjes beloven elk je haren steviger te maken en te herstellen.


Hoewel er twee opvallende kleuren in het flesje lijken te zitten komt het serum er gelukkig doorzichtig uit. Hij is niet te dik of te vloeibaar, maar precies goed. De geur vind ik lastig om te omschrijven maar wel lekker, zo’n geur die je bij een kappersmerk verwacht. Ik gebruik bij mijn lange haar een pompje, dat is voor mijn gevoel ruim voldoende voor de lengte en in de puntjes! Ik gebruik zelf meestal een olie en ik merk dat dat toch echt anders is dan dit serum, want dit serum is minder vet en voor mijn gevoel daardoor ook wat lichter. Het effect vind ik echter wel erg mooi, mijn haar wordt er super zacht door en mijn krullen worden lekker bouncy! Ik geloof er niet echt in dat haar hersteld kan worden, maar mijn droge puntjes zien er wel gezonder en gevoed uit!

Ik ben zeker tevreden over dit serum van Kérastase! Mijn haar valt er mooi door en dat het minder vet is dan een olie vind ik ook wel prettig. En ook de geur vind ik wel wat hebben. Ik moet wel zeggen dat ik de prijs van dit serum, €25,95 voor 30ml, best aan de hoge kant vind. Aan de andere kant doe ik zelf met een dergelijk product makkelijk een half jaar bij dagelijks gebruik en omdat ik zelf lang haar heb wil ik er best in investeren! Dit Fibre Architecte renovating dual serum kun je, net als een ruim assortiment aan producten van verscheidene merken, bestellen bij de webshop Barberstore.

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Laura 17 februari 2014

  Klinkt erg fijn! Wel prijzig, maar je doet er inderdaad wel lang mee! Zelf het ik een serum van andrelon en die werkt voor mij eigenlijk ook wel prima! 😉

 2. Marloes 17 februari 2014

  Klinkt als een fijn serum!

 3. Sophie 17 februari 2014

  Ik ben dol op Kérastase! Ik heb er al jaren shampoo van, dan zal dit serum mij ook vast bevallen!

 4. femketje 17 februari 2014

  mooi resultaat 😀 vind je krullen super pretty!

 5. Fleur 17 februari 2014

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Vind je krullen er erg mooi uitzien.

 6. Julia 17 februari 2014

  Dit serum is super! Ik ben sowieso gek op Kerastase producten, ze zijn wat prijzig maar werken wel super.

 7. Esmay 17 februari 2014

  Omg, jouw haar zo is echt vet mooi. Met je gorgeous ginger hairrr <3

 8. Lies 17 februari 2014

  Klinkt als een erg fijne serum en ik vind je krullen er ook zo mooi uitzien!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén