Fotografie – Blijdorp!

Afgelopen zondag bracht ik een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp, de dierentuin in Rotterdam. Met de Rotterdampas konden we namelijk super cheap naar binnen en aangezien die bijna verlopen is, moesten we daar nog wel even gebruik van maken. Gewapend met een camera en een zoomlens (en een 50mm lens die uiteindelijk betere resultaten gaf haha)! Ik maakte behoorlijk wat foto’s en de wat mij betreft meest geslaagde foto’s heb ik bij elkaar geraapt voor deze blogpost. Kijk vooral verder!
Best goed gelukt toch? Ik vind de meeste foto’s niet heel artistiek verantwoord, maar wel leuk haha. De dierentuin zelf vond ik trouwens stiekem wel een beetje tegenvallen. Het was op zich niet heel druk (wel overal stuiterende en gillende kinderen), maar al die diertjes in te kleine hokken is wel best zielig. De ietwat depressief ogende ijsbeer was daar wel het meest opvallende voorbeeld van. Awh! Deze foto’s in het groot en nog veel meer foto’s kun je overigens hier bekijken. Wat vind jij van de foto’s?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Lotte 25 februari 2014

  Superleuke foto’s! Ik vind vooral de rog echt heel leuk, die kijkt zo schattig. En ik voel je, ik vind dieren hartstikke leuk om te zien maar ik kan het eigenlijk niet aanzien dat sommigen in te kleine leefruimtes zitten in dierentuinen. Vooral ijsberen, inderdaad. Dat viel me de laatste keer toen ik in een dierentuin was ook al op. Die horen gewoon niet in Nederland, period.

 2. Sofie 25 februari 2014

  Wat een leuke en schattige foto’s zitten erbij!

 3. Marloes 25 februari 2014

  Wat een leuke en mooie foto’s heb je gemaakt. Dagje dierentuin is altijd leuk om te doen!

 4. Laura 25 februari 2014

  Oh, Blijdorp! Daar gingen we met schoolreisje altijd heen! Hele mooie foto’s, maar inderdaad wel een beetje zielig in al die hokken.

 5. Sophie 25 februari 2014

  Supermooie fotos; ik wil snel ook weer eens gaan! Ik vind het zo leuk om te fotograferen en ben er eigenlijk nog nooit met mijn 40mm lens heen geweest 🙂

 6. Jaimy en Laura 25 februari 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 7. femketje 25 februari 2014

  Super gave foto’s :3

 8. Edith 25 februari 2014

  Hele mooie foto’s!

 9. beautyforgirls 25 februari 2014

  Wat een leuke foto’s.
  Liefs, xxx

 10. Mariska 25 februari 2014

  Ik vind het wel leuke foto’s!

 11. Manon 25 februari 2014

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

 12. Kimberly 25 februari 2014

  Wauw wat een leuke, mooie en sommige schattige foto’s zeg <3 Super leuk! Ik wil er nu ook weer eens heen.. hihi

 13. Savannah 25 februari 2014

  Wat een prachtige foto’s echt heel erg mooi

 14. Rosanne 25 februari 2014

  Ahh ja die ijsbeer! Altijd als ik er ben, loopt hij maar heen en weer. Zo onwijs zielig.

 15. Monique 26 februari 2014

  Wat een prachtige foto’s!

 16. Sharon 26 februari 2014

  Awh dat vosje <3 Ik vind het inderdaad ook wel wat zielig, vooral voor de grote dieren zoals inderdaad de beren 🙁

 17. Danielle 17 maart 2014

  Wauw wat een prachtige foto’s!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén