This was 2013 & happy new year!

Een heleboel bloggers heb ik al een jaaroverzicht zien doen (die ik overigens wel heel leuk vind om te bekijken!) en eigenlijk wilde ik het zelf ook wel maken. Niet eens zozeer om met jullie te delen hoe onboeiend mijn jaar was, maar meer omdat ik me het grootste deel al niet meer kan herinneren haha. Afgelopen jaar was voor mij denk ik best hectisch en tegelijkertijd ook weer niet. Ik studeerde in december af voor mijn master, en dat betekende het einde van mijn leven als studente. Het was een aardige bevalling waar ik in september 2012 mee begon, en wat in 2013 betekende dat ik eigenlijk altijd tussen deadlines en scriptie-gedoe in zat. Ook ging ik vanaf juni full-time werken – eerst als afstudeerstage waarbij ik dus vooral bezig was met mijn scriptie, maar vanaf november eigenlijk veel meer als normale baan (met normaal salaris, whoop!). Dat contract is nu met 3 maanden verlengd, dus ik blijf er sowieso nog werken tot en met maart en wellicht nog langer.

Gelukkig was er, zeker in het begin van het jaar, nog wel genoeg tijd voor leuke dingen. Ik sprak af met (blog)vriendinnen, maakte goed gebruik van m’n studentenov en bezocht een aantal toffe persevents. Het bloggen zelf was wel een dingetje – op vaste momenten blogposts online zetten werd steeds lastiger en soms dacht ik er zelfs over om te stoppen. Toch blijf ik het leuk vinden om te doen, en maakt het mij niet meer zo heel veel uit als het niet elke dag lukt. Het blijft een hobby, en het moet ook leuk blijven!

Wat ik van 2014 kan verwachten.. Geen idee. Ik ben bang dat ik veel dagen werkend door ga brengen haha, maar zo erg is dat gelukkig niet. Verder hoop ik weer een beetje de dingen op te pakken die ik eind 2013 door alle drukte nogal verwaarloosd heb (vriendschappen, hobbies) en waar ik nu wel weer wat meer tijd voor heb. Goede voornemens heb ik eigenlijk niet echt, aangezien ik ze toch nooit vol weet te houden haha. Wat verwachten jullie van komend jaar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. manon 1 januari 2014

  leuk zo’n overzicht , leuke foto’s

 2. Alette 1 januari 2014

  Leuke foto’s om te zien! En niet stoppen met bloggen! Je blog loopt zo goed en het gaat zo lekker, dan is het toch zonde om te stoppen? Nee, natuurlijk moet je het wel leuk blijven vinden, anders is het niet goed..
  Het is trouwens wel herkenbaar hoor, bloggen kost gewoon veel tijd…

 3. Anna 1 januari 2014

  Super leuke foto’s! Gelukkig nieuwjaar!

 4. robin 1 januari 2014

  never quit met bloggen he! en happy new year 😀

 5. Silja 1 januari 2014

  leuke foto’s meis, en leuk dat ik er ook in sta.
  Ik wens je een geweldig 2014!

 6. femketje 1 januari 2014

  awesome foto’s 😀
  happy 2014!

 7. Miss Sentinelli 1 januari 2014

  Leuke foto’s :)! JIj ook een gelukkig nieuwjaar!! 😀

 8. Anne Solveig 1 januari 2014

  Heel leuk om te zien!

 9. fabbtastic.com 1 januari 2014

  Super leuke foto’s meis!
  Leuk om te zien.

 10. Angelique 2 januari 2014

  leuke foto`s meis 🙂 Ook voor jou een gelukkig, gezond en vrolijk jaar toegewenst!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén