Some favorites of 2013..

Hoewel de eerste dagen van 2014 alweer voorbij gevlogen zijn, wil ik nog 1x terug kijken op het vorige jaar met een aantal items die afgelopen jaar favoriet waren! Ik heb een mix van beauty en technologie, omdat dat de twee dingen zijn die ik awesome vind haha. En waar we mee beginnen zijn twee haarproducten – L’oréal Extraordinary Oil en Andrélon Oil & Care anti-klit spray. Twee producten die olie bevatten en dat is eigenlijk wel de redding geweest voor mijn haar dit jaar. Mijn haar is pluizig, wild en droog, maar met deze producten goed zacht en glad te houden!

Wat betreft make-up deed ik het dit jaar niet zo wild (want ’s ochtends vroeg niet echt tijd en zin), maar een aantal producten waren alsnog musthaves. Zoals de waterproof mascara van MAX, de Stay All Day concealer van Essence en de waterproof liquid eyeliner van Catrice. Iets luxer waren mijn favoriete blush en poeder, namelijk de Star Wonder MSF en MSF Natural van MAC. Op dit moment gebruik ik die niet zo heel veel, maar voor de zomermaanden was vooral het poeder echt perfect!

Een hele grote favoriet (ook al is hij maar 8″) was mijn Samsung tablet dit jaar! Ik kocht ‘m eigenlijk vooral om series op te kunnen kijken en boeken op te kunnen lezen, en omdat mijn laptop ongeveer aan het eind van zijn latijn was. En met m’n tablet ben ik nog steeds blij! Hij werkt gewoon goed, is handig om mee te nemen en natuurlijk volledig overbodig als je al een telefoon en laptop hebt, maar toch gewoon leuk haha.

Afgelopen jaar ben ik ook redelijk skincare-obsessed geworden. Ik probeer me wel echt aan een bepaalde routine te houden zodat mijn huid rustig blijft, maar ik heb aardig wat dingen afgelopen jaar geprobeerd. De routine hierboven werkte eigenlijk wel het beste, wat een mix is van producten van Philosophy (Purity Made Simple cleanser en Hope in a Jar crème) en Neutral (Face Cream en Skin Tonic). Zeker aanraders!

Een andere favoriete gadget was dit jaar toch wel mijn Panasonic GF5. Een systeemcamera die compacter en lichter is dan mijn spiegelreflex, en daarom lekker vaak mee ging! Ik kocht er twee lenzen voor die allebei erg fijn zijn en hoewel ik in het begin nogal aan de camera moest wennen, vind ik hem nu echt ideaal voor onderweg. Mooie foto’s en toch niet te zwaar!


Wat betreft nagellak heb ik natuurlijk muchos favorites haha, dat kan niet anders. Dit zijn OPI My Private Jet, OPI Get Your Number, Ciaté Iced Frappe, Ciaté Fade To Greige, Essie Recessionista, Essie Lapiz of Luxury, Essie Tart Deco en China Glaze Champagne Kisses. En als topcoat gebruikte ik het liefst de Better Than Gel Nails topcoat van Essence. Droogt snel en geeft het een mooi glad effect!

Mijn laatste favoriet is zeker weten mijn externe flitser, die ik eigenlijk altijd op mijn spiegelreflex camera gebruik. Het natuurlijke licht in mijn kamer is echt heel slecht en ik ben vaak de hele dag niet thuis, dus dan is zo’n flitser ideaal om foto’s mee te maken! Ik heb nog altijd een hele oude van Canon (de moderne versie hiervan is de Canon Speedlite 430EX), maar aangezien hij het prima doet hou ik het hier lekker bij.

En dat was mijn lijstje met favorieten voor 2013! Ik had er vast en zeker nog wel meer haha, maar dit zijn in ieder geval de dingen die echt, echt favoriet waren! Welke dingen maakte jouw leven in 2013 net even iets beter?

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Lisanne 6 januari 2014

  Mooie favorieten! Ik ben ook dol op de Essence topcoat! Wat betreft gadgets blijft m’n gelieve iPad een absolute favoriet!

 2. Esmay 6 januari 2014

  Leuke favorieten! En hahaha voor dat duifje op je MAC msf :”D
  Ik ben btw jaloers op je externe flitser, ik wil dat oook.

 3. Melike 6 januari 2014

  Wauw je flitser.. en je camera… I want.

 4. Kelly 6 januari 2014

  Mooie favorieten!

 5. kelly 6 januari 2014

  Echt mooie favorieten. Ik ben ook dol op mijn tablet!

 6. Lotje 6 januari 2014

  Ik vind de face cream van Neutral ook erg fijn!

 7. femketje 6 januari 2014

  Prachtige lakjes!

 8. Ashleey 7 januari 2014

  Prachtige favorieten! En die flitser <3

 9. Ashleey 7 januari 2014

  Prachtige favorieten! En die flitser <3

 10. Sophie 7 januari 2014

  Wat heb jij een prachtige blog zeg, dat ik je nog niet eerder volgde! Je foto’s zijn echt waanzinnig mooi en je favorieten zijn ook zeker prachtig! Die flitser heb ik ook, ik moet alleen echt nog eens beter leren omgaan met dat ding, als in beter gebruiken 🙂

 11. Lotte 7 januari 2014

  Champagne Kisses, steeds als ik die bij jou zie denk ik AAAAAAAH ik wil ‘m! Mooie favorieten Mayo, ik ben nog ook wel benieuwd naar de facewash van Neutral door jou.

 12. Mariska 7 januari 2014

  Ik zit er ook nog steeds over na te denken om een externe flitser te kopen, precies om de reden die jij aangeeft 🙂 Ik werk de hele dag en in de avond is het gewoon donker. Soms even met licht spelen, maargoed, niet ideaal.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén