New in – Miss Roberta studded sneakers

Laatst heb ik al super fancy laarzen gekocht, maar een dag later kreeg ik een mail dat ik bij Curvacious een paar schoenen naar keuze van het merk Miss Roberta gewonnen had! Super leuk natuurlijk (I loooove shoes), al is kiezen soms wel lastig haha. Ik besloot uiteindelijk voor zwarte sneakers met studs te gaan en omdat ik ze tof vind, wil ik ze met jullie delen.


In eerste instantie vond ik de schoenen in de webshop best duur voor hoe ze eruit zagen. Maar toen ik mijn paar binnen kreeg snapte ik het wel – mijn sneakers zijn van echt leer en gemaakt in Italië, en hebben bovendien een super stevig voetbed. Dat laatste vind ik heel fijn, want ik krijg bij te platte schoenen erg snel last van m’n voeten! En verder vind ik het model natuurlijk ook heel tof. Hele opvallende studs vind ik wel een beetje passé, maar deze kunnen zeker nog wel wat mij betreft. Wel zijn de schoenen vrij “plat” aan de bovenkant, wat te maken heeft met het dikke voetbed en het Italiaanse design denk ik. Ik heb hele grote voeten, maar gelukkig past het alsnog wel oké en zijn ze zeker niet te krap.

Ik ben heel blij met m’n nieuwe schoenen, en ik vind ze verrassend goed qua kwaliteit! Deze specifieke sneakers zijn wel bijna uitverkocht, maar in de webshop zag ik ook nog een boel andere schoenen (en tassen!) die ik tof vond. Wel leuk om eens een kijkje te nemen dus! Wat vinden jullie – kunnen studs nog of zijn ze echt uit?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Lotte 13 januari 2014

  Ik vind ze echt heel leuk! Echt heel Marjolein ook, haha. Ik vind dat studs nog prima kunnen hoor.

 2. Manon 13 januari 2014

  Wat een gave schoenen!

 3. Beautytalk 13 januari 2014

  Ik vind ze echt wel mooi!
  Eefje

 4. Isabel 13 januari 2014

  Gave schoenen, heel mooi!

 5. Sofie 13 januari 2014

  Ze zijn tof! Love de studs 🙂

 6. Dionne 13 januari 2014

  Wat een gave sneakers!

 7. Vianne 13 januari 2014

  Echt hele gave schoenen!

 8. Soesja 13 januari 2014

  I like them! Ik wil ook nog heel graag goede schoenen met een stevig voetbed.

 9. Sophie 13 januari 2014

  Ik vind dat studs ook echt nog wel kunnen; ben zelf nog steeds op zoek naar het perfecte paar! Haha 🙂

 10. Anna 13 januari 2014

  Die zijn echt tof!

 11. Kelly 13 januari 2014

  Ik vind ze echt heel gaaf!

 12. Evelien 20 januari 2014

  Ik vind deze echt supertof! Ik had vorig jaar een stel sneakers die er erg op leken. Helaas is de zool inmiddels kapot, maar wat stonden ze leuk! Ik kon ze echt overal bij dragen en de spikes maakte ze echt wat stoerder. Luhhhrv it.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén