Moleskine weekly notebook diary/planner

Eigenlijk heb ik al jaren geen agenda meer. Nou ja, geen papieren, want ik zet eigenlijk alles in m’n telefoon aangezien ik die vaker bij heb dan een losse agenda! Toch begon het weer te kriebelen, want ik heb al eens gehad dat na een update ineens alles uit m’n digitale agenda weg leek te zijn (was gelukkig niet zo, maar de stress was er al wel haha). Plus ik vind het wel leuk en handig om to-do lijstjes te maken, dus ik besloot toch maar voor een agenda te gaan kijken. Natuurlijk bedenk ik dat soort dingen nadat het jaar al begonnen is haha, maar dat heeft ook altijd een groot voordeel: korting! Stiekem wilde ik het liefst een Moleskine agenda, niet alleen vanwege het merk maar ook omdat die een strak design hebben en meer geschikt zijn voor werk dan van die schoolagenda’s. De Bijenkorf had ze met korting, en ik ging voor een rode!
Moleskine heeft heel veel verschillende soorten agenda’s en ik ben voor de Weekly Notebook Diary/Planner variant gegaan. Deze heeft namelijk aan de linkerkant het agendadeel en aan de rechterkant steeds een pagina met lijntjes – een mix tussen agenda en notitieboekje dus eigenlijk. En ideaal voor mij, want links kan ik alle afspraken en dergelijken invullen, en rechts to-do lijstjes maken! Voorin zitten nog pagina’s met onder andere een jaarkalender, een omrekentabel met allemaal lengtematen en dergelijken, een kaart met tijdzones, en dat soort handy dingen. Achterin heb je nog een aantal notitiepagina’s en zoals bij volgens mij alle Moleskine boekjes een vak. In dit geval zitten daar nog stickervellen in, en een dun boekje met notitiepagina’s waar tabbladen aan vast zitten. Die heb ik er zelf uitgehaald omdat ik dat niet echt nuttig vind en het de agenda veel dikker maakt!


Ik ben blij met de agenda, al ben ik wel benieuwd of hij het einde van het jaar levend gaat halen haha. Maar de kwaliteit van andere Moleskine producten kennende zal dat vast wel. De normale prijs van deze agenda is een behoorlijk hoge, namelijk €20,50. Ik kocht ‘m met 30% korting bij de Bijenkorf. Wat voor agenda heb jij dit jaar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Laura 26 januari 2014

  Mooie agenda en super handig met lijntjes op de rechterpagina! Ik heb een simpele van de Hema! 😉

 2. Elise 26 januari 2014

  Super mooie agenda, misschien ook eens aanschaffen haha. Ik gebruik m’n telefoon voor school en voor de blog om artikelen in te plannen een saaie van de Hema

 3. Sofie 26 januari 2014

  Ziet er goed uit! Mooie agenda 🙂

 4. Beautydagboek 26 januari 2014

  Leuk zo’n rood kleurtje! Ik heb ook eentje van Moleskine, maar dan een zwarte en een verticale indeling qua dagen. Zo handig deze agenda’s, ben er hooked aan.

 5. Yak Man 26 januari 2014

  Aah met 30% korting het scheelt je wel heel wat, erg mooie agenda ik zou ook zo een kopen als er korting was, haha. 🙂

 6. I scream beauty 26 januari 2014

  Mooie agenda, de kleur is ook tof! Ik heb zoals alle jaren, een ‘simpele’ Hema schoolagenda 🙂

 7. Dionne 26 januari 2014

  Mooie agenda, ziet er goed uit!

 8. Isabel 26 januari 2014

  Ik heb er een van Brunotti, een schoolagenda. Maar als ik klaar ben met school dan wil ik wel heel graag zo’n Moleskine, zo veel mooier en praktischer!

 9. Kimberly 26 januari 2014

  Ik heb deze ook gehad en hij werkte helemaal perfect! 😀 op dit moment heb ik eigenlijk geen agenda, alleen een week planner van Hema haha

 10. Andrea 26 januari 2014

  Ik heb ook een Moleskine, maar dan een kleine versie. Erg handig. Ik studeer niet meer en schrijf dus veel minder op in mijn agenda. Geen huiswerk enzo meer dus dan is zo’n kleine agenda prima. En hij kan altijd mee want past overal in. Ideaal.

 11. Esmay 26 januari 2014

  Ziet er wel mooi uit, heel netjes! Lekker veel al ingeschreven ook :”D

 12. Ashleey 26 januari 2014

  Ziet er echt supe rmooi uit!

 13. Charile 26 januari 2014

  Ik heb de rode 18 maanden met 1 week op twee pagina’s 😀

 14. Marjolein 26 januari 2014

  Wat ontzettend handig dat je elke week zo veel ruimte hebt voor notities zeg. En de kleur is ook leuk 🙂 lekker opvallend en groot.

 15. Tedje 26 januari 2014

  Oeh wat een mooie foto’s weer! Handig boekje trouwens 🙂

 16. Manon 26 januari 2014

  Wat een handig boekje, de kleur is ook erg mooi!

 17. Nieke 26 januari 2014

  Ik ben gek op alles Moleskine. Ik heb een Moleskine pocket versie in het zwart dit jaar. Had vorig jaar de Star Wars versie, maar heb nu het notitieboekje van the Hobbit haha. Ik vind ze zo fijn. 🙂 Heb de rode ook al eerder gehad, super mooi.

 18. Joyce 26 januari 2014

  Moleskines zijn zo handig en fijn!

 19. Anna 26 januari 2014

  Wat een mooi en handig agenda! En prachtige foto’s 🙂

 20. Kelly 26 januari 2014

  Deze lijkt me ontzettend fijn!

 21. Lotte 26 januari 2014

  Deze lijkt mij heel erg handig!

 22. Joyce 26 januari 2014

  Ik kan niet meer zonder mijn Moleskine agenda, vind ‘m zo fijn. Inderdaad die mix tussen links afspraken en rechts lekker van alles op kunnen schrijven: ideaal!

 23. Anne Solveig 26 januari 2014

  Deze zijn zo handig! Ik gebruik een Fashionairy!

 24. Daphne 26 januari 2014

  Superhandig! ik moet ook eens een notebook aanschaffen

 25. Miss Sentinelli 26 januari 2014

  Moleskine boekjes zijn echt super, deze is ook zeer handig! 😀

 26. Lotte 26 januari 2014

  Nice, mooie agenda! Mijn agenda is heerlijk simpel en goedkoop van Hema, haha.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén