Lipbalm love


Het duurde even maar eindelijk lijkt hij dan toch te komen: de winter. Ik ben dol op winter, ik vind kou geen probleem (want beter dan regen) en sneeuw vind ik leuk. Maar helemaal onbeschadigd kom ik de winter niet door. Een droge huid, droge handen, en kapotte lippen blijven ook mij niet bespaard. Gelukkig kun je voor dat laatste een heleboel verschillende lipbalms kopen, en mijn favorieten zijn als volgt:

The Body Shop Born Lippy Raspberry: deze heb ik nog niet zo lang, maar hij ruikt en smaakt heerlijk en is echt zo’n vette, voedende lipbalm.
Labello Classic Care: eerlijk gezegd niet helemaal favoriet, aangezien ik altijd het idee heb dat mijn lippen hier op de lange termijn alleen maar droger van worden. Maar op de korte termijn werkt hij wel gewoon prima!
NYC Applelicious Glossy Lip Balm Big Apple Red: ik denk dat dit wel een topper is onder de lipbalms met een kleurtje! Geeft je lippen een sheer kersenrood kleurtje en verzorgt ze ook nog eens.
Purol Bee Lipbalmsem: ik denk dat dit wel mijn persoonlijke favoriet is. Hij voedt en beschermt goed, ruikt en smaakt eigenlijk niet echt ergens naar en lijkt ook nog eens nauwelijks op te gaan. Een basic lipbalmsem die ook echt zijn werk doet dus!
Kruidvat Prinsessen Lippenbalsem: natuurlijk is deze lipbalm bedoeld voor schattige meisjes van ruim onder de 12 jaar. Maar stiekem vind ik hem ook wel erg leuk haha. Hij ruikt naar mierzoete aardbeien en hij werkt eigenlijk nog best prima – voedend zonder te vet te zijn.

Mijn echte favoriet is dus de lipbalsem van Purol, maar eigenlijk vind ik ze elk op hun eigen manier wel fijn! Duidelijk is in ieder geval dat er genoeg keus is en je zeker niet met schrale lippen de winter door hoeft ;). Welke lipbalsem is jouw favoriet?

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Lotte 14 januari 2014

  Jaaa, de lipbalms van The Body Shop! Goddelijk. Ik heb er een heleboel, gotta catch ‘m all!!! En die van NYC is inderdaad ook heel nice, die draag ik ook regelmatig.

 2. Laura 14 januari 2014

  Leuk! Die van NYC heb ik ook en vind ik ook fijn. Purol is altijd goed! 😉

 3. Beautydagboek 14 januari 2014

  Die van NYC lijkt me erg lekker!

 4. Sofie 14 januari 2014

  Ik ben gek op lipbalms! Die van NYC en The Body Shop zijn zo fijn 🙂

 5. Kimberly 14 januari 2014

  Die van NYC gebruik ik tegenwoordig elke dag en vind ‘m fantastisch 😀 Hij werkt heerlijk hihi

 6. Esmay 14 januari 2014

  NYC Applelicious vind ik ook vet fijn! Die van Kruidvat is schattig.

 7. Dionne 14 januari 2014

  Mooie producten! Ik gebruik altijd heel veel lipproducten!

 8. Claudia 14 januari 2014

  Heel slecht eigenlijk (schijnt): Carmex! De 8 hour cream stick lipbalm en (op het moment watermeloen geur) Lipsmackers! Die jij noemt heb ik allemaal nooit geprobeerd; Born lippy wil ik nog wel eens proberen..

 9. Sandra 14 januari 2014

  Die van de kruidvat ziet er schattig uit 🙂

 10. Soesja 14 januari 2014

  Ik hou ook van de Born Lippy’s van TBS! 🙂

 11. beautyforgirls 14 januari 2014

  Die van de TBS is zo fijn.
  Liefs, xxx

 12. Danielle 14 januari 2014

  Leuk artikel. Wat voor lens gebruik jij eigenlijk voor je foto’s?

 13. Marissa 14 januari 2014

  Ik ga die NYC lipbalm denk ik toch wel halen. Iedereen is daar zo enthousiast over.

 14. anna 14 januari 2014

  Leuk artikel! Ik ben dol op de labello classic.

 15. Manon 14 januari 2014

  Ik zie er wel fijne lipbalms tussen!

 16. Isabel 14 januari 2014

  Die van NYC wil ik nog steeds een keer proberen maar het komt er steeds niet van haha 🙂

 17. Jeske 14 januari 2014

  Ik heb ook zo’n droge lippen, maar helaas heb ik de perfecte lippenbalsem nog niet gevonden. Misschien zit hier wel iets voor me bij, bedankt voor de tip!

 18. Priscilla 15 januari 2014

  Ik gebruik het liefst een Labello Classic of blikje Vaseline. Maar lipsmackers en Tinted Lip Conditioners vind ik ook altijd fijn in de winter.

 19. Roxanne 16 januari 2014

  Ik had altijd bergen lipbalsems thuis…. Momenteel gebruik ik het liefste lipbalsems zonder minerale olie omdat ik gemerkt heb dat mijn lippen snel weer droog zijn en behoefte hebben aan lipbalsem als ik lipbalsem met minerale olie gebruik.
  Gelukkig is er genoeg keuze 😉

 20. Evelien 20 januari 2014

  Die van TBS lijkt me heerlijk! Ook de Prinsessen lipbalm, haha geweldig!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén