Face brush favorites


Kwasten voor het aanbrengen van gezichtsmake-up vind ik echt een must-have, al moet ik zeggen dat ik er niet eens zoveel heb (voor iemand die al een flinke tijd met beauty bezig is, that is). Niet dat het uitmaakt, want ik heb wel een aantal kwasten dat ik super fijn vind en daar gaat het natuurlijk om! Op dit moment gebruik ik voor mijn gezichtsmake-up de kwasten die je hierboven ziet, waar ik natuurlijk wat meer over ga vertellen.

Ik heb een mix van eBay kwasten en 1 RealTechniques kwast. Die eBay kwasten heb ik gekocht in tijden dat mijn studentenbudget niet veel meer toeliet haha, maar eigenlijk vind ik ze nog steeds fijn genoeg om te blijven gebruiken! Voor foundation (of concealer die ik als foundation over mijn hele gezicht aanbreng) gebruik ik graag de RealTechniques Expert Face brush, die vrij compact en stevig is. Hierdoor krijg je een heel mooi egaal resultaat en bovendien kun je ook lekker snel het product aanbrengen! Ik gebruik soms de meer puntige kwast die van eBay komt, maar die vind ik eigenlijk te puntig. Hierdoor is hij slapper dan de RealTechniques kwast, en vind ik ‘m minder fijn werken!

Voor het aanbrengen van poeder gebruik ik ook graag stevige kwasten in plaats van van die fluffige kwasten. Ik heb het gevoel dat je het dan namelijk veel mooier “in” kunt blenden en daardoor een minder poederig resultaat krijgt. Twee kwasten gebruik ik hier graag voor – eentje die een beetje op de Expert Face brush lijkt en eentje die juist plat afgesneden is. Deze komen allebei van eBay!

Voor blush gebruik ik eigenlijk altijd een stippling brush. Ik ben niet zo van het shapen of heel fel aanbrengen van blush, en met zo’n kwast krijg je een luchtiger resultaat! Ook deze komt van eBay en heeft voor mij precies de goede verhouding tussen stevig en fluffig.

Veel eBay kwasten dus, want die vind ik super fijn werken! Die kwasten kun je trouwens bij verscheidene verkopers vinden, ik zoek meestal op “professional blush brush” en dan kun je ze vaak wel vinden (maar bijvoorbeeld ook hier en hier). De handvatten hebben verschillende kleuren, het zijn echter eigenlijk altijd dezelfde kwasten! Ik wil wel graag nog meer “echte” RealTechniques kwasten aan mijn collectie toevoegen en dan vooral die voor oogmake-up, maar ik vind ze stiekem (zeker met verzendkosten) wel een beetje duur haha. Al had ik ze vast al wel gekocht als ze gewoon in de winkel te koop waren! Wat voor kwasten gebruik jij graag?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. manon 20 januari 2014

  Ik vind die blauwe ook erg mooi. Ik heb de nepperds in het goud.

 2. Wendy 20 januari 2014

  Ik ben verliefd op de Real Techniques kwasten. Heb er meerdere en gebruik deze erg graag!

 3. Lotte 20 januari 2014

  Ik vind die kwasten van Ebay ook heel fijn! Toch wil ik de Γ©chte van Real Techniques ook nog een keer proberen.

 4. Sofie 20 januari 2014

  Ze klinken goed zeg!

 5. Isabel 20 januari 2014

  Wat leuk dat die eBay kwasten zo goed zijn!

 6. Marloes 20 januari 2014

  Wat een fijne kwasten gebruik je! ik heb er ook een paar van ebay!

 7. Kimberly 20 januari 2014

  Ik wil de echte van RT en ook die van eBay echt een keer kopen en gebruiken! Ben zo ontzettend benieuwd ernaar πŸ˜€

 8. Marissa 20 januari 2014

  Ik heb 3 kwasten van real techniques en ik vind ze heel fijn. Die van Ebay heb ik niet geprobeerd, want ik heb al zoveel kwasten van Ebay (die ook fijn zijn).

 9. Felicia Rodrigues dos Santos 20 januari 2014

  Dit lijken me erg fijne kwasten! En zien er mooi uit. Ik gebruik een kabuki- en blushkwast van essence, heel erg fijn!
  Verder alles van de Hema. Dat heb ik toen groot een keer ingeslagen.

 10. Beautydagboek 20 januari 2014

  Veel van deze Ebaykwasten heb ik ook en toevallig ook de RT expert face brush. Zo fijn he?!

 11. peggy timmermans visagie 20 januari 2014

  Zolang ze hun werk goed doen is ’t prima toch?

 12. Linda 20 januari 2014

  Ik heb de mijne van Marktplaats. Ik mag van mijn ouders geen Ebay.
  De puntige gebruik ik voor highlighter.

 13. Queenies 20 januari 2014

  Oeeh, die kwasten van ebay wil ik oook!

 14. robin 20 januari 2014

  ik wil die eBay kwasten ook eens proberen ^^ ik gebruik momenteel Real Techniques & MAC πŸ™‚

 15. Sophie 20 januari 2014

  Ik heb zelf ook een aantal eBay kwasten; ik vind ze hartstikke fijn!

 16. Soesja 20 januari 2014

  Ooh die eBay kwasten haha, die ga ik even onthouden! Ik kamp ook met een studentenbudget, dus dat is een hele goede tip πŸ™‚

 17. Anna 20 januari 2014

  Wat een prachtige producten en kwasten! En hele mooie foto’s ook.

 18. Julia 20 januari 2014

  Mooie kwasten! Ik heb er zelf ook zo eentje van Ebay en ben nog steeds tevreden!

 19. Jana 20 januari 2014

  Ik heb meerdere RT kwasten en ik kan ze allemaal aanbevelen. De oogset is ook heel erg goed! Jammer dat ze de base eyeshadow brush en de deluxe crease brush niet apart verkopen, anders zou ik er meteen nog een paar van die kopen. Ik kocht ze trouwens via iHerb. Immens veel goedkoper dan via Nederlandse webshops.

 20. Esmay 20 januari 2014

  Die kwasten zien er echt superfijn uit zeg. Ik heb de bamboo set van Zoeva en die vind ik ook top!

 21. femketje 20 januari 2014

  ik heb zelf een hele lading van die ebay kwasten πŸ˜€ ideaal!

 22. Lotje 20 januari 2014

  De kwasten van RT zijn zo fijn!

 23. Jana 20 januari 2014

  Dit lijken mij hele fijne kwasten πŸ˜€ x

 24. Evelien 20 januari 2014

  Fijn artikel! Ik moet nu toch eens gaan kijken voor wat fake RT’s. Eerst kijken hoe ze bevallen en later kan ik dan eventueel de echte aanschaffen!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén