Sensationail gel color – Bitter Sweet & Tag Me Taupe

Sensationail… Mijn eerste ervaring heb je hier al kunnen lezen, en echt goed was het niet. Hoewel ik het effect echt wel mooi vind is het verwijderen ervan echt een drama, en beschadigde ik de eerste keer mijn nagels dus flink! Inmiddels weet ik er wel redelijk mee om te kunnen gaan (nagellakremover met aceton werkt in plaats van pure aceton ook best prima, en zo’n remover tool is wel echt een must), al beschadigt het mijn nagels alsnog wel en gebruik ik het dus zo minimaal mogelijk. Maar goed, toen ik twee kleurtjes uit mocht kiezen van de nieuwe (herfst)collectie zei ik daar geen nee tegen, aangezien er best wat moois bij zat!


Ik besloot voor Bitter Sweet en Tag Me Taupe te gaan. Bitter Sweet leek me wel mooi omdat hij zeker niet saai is, maar ook niet té opvallend. En taupe draag ik vaak als ik juist voor naturel wil of moet gaan. Wat me wel gelijk opviel is dat de kleuren in het flesje totaal niet lijken op de kleuren op de verpakking. Muh! Tag Me Taupe is in het echt bijvoorbeeld veel lichter en meer grijs, en Bitter Sweet is minder oudroze dan hij op de verpakking lijkt.


En natuurlijk, de swatches! Bitter Sweet is zo’n kleurtje wat tussen roze en rood in zit. Best zomers eigenlijk, ook al is het een herfstkleurtje. Ik vind hem wel leuk, omdat hij eigenlijk bij veel huidskleuren wel goed staat! Wel zag ik soms nog m’n nagelrandjes erdoor, al was dat niet zo opvallend. Dit kleurtje heb ik ook echt een paar dagen gedragen en was ik dus niet zomaar zat. Tag Me Taupe is helaas minder mijn ding. Hij is meer lichtgrijs dan echt warm taupe, en dat staat bij mijn huidskleur niet zo goed! Dit was er dan ook snel weer vanaf, haha.

Wat ik van deze kleurtjes gel nagellak vind? Bitter Sweet is zeker een aanrader wat mij betreft, Tag Me Taupe viel mij wat tegen. De kleurtjes kosten €14,95 per stuk en de flesjes bevatten elk 7,39 ml, waar je een heleboel keer je nagels mee kunt doen. Ik heb de kleurtjes van de webshop OnlineMakeup, waar je een uitgebreid Sensationail assortiment kunt vinden!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Laura 3 december 2013

  De eerste vind ik wel mooi, maar de tweede is idd een beetje grijzig. Zelf heb ik geen sensationail en ik denk dat ik het ook niet echt ga doen. 😉

 2. Lotte 3 december 2013

  Ik vind het allebei mooie kleuren! Tag me Taupe vind ik eigenlijk het mooist, maar die vloekt inderdaad een beetje bij jouw huidskleur.

 3. Sofie 3 december 2013

  Mooie lakken! Beide kleuren vind ik heel pretty 🙂

 4. Marloes 3 december 2013

  De eerste kleur is erg mooi!

 5. Charile 3 december 2013

  De eerste vind ik heel mooi 🙂

 6. Koalabeautymama 3 december 2013

  Hoe verzorg je eigenlijk je nagelriemen? Wat gebruik je ervoor? Mijnes zijn een ramp op dit moment haha.

 7. Mandy 3 december 2013

  Ze zijn mooi, helaas blijft SensatioNail bij mij niet zitten…

 8. Dionne 3 december 2013

  Ik vind het best mooi

 9. Beautydagboek 3 december 2013

  Vooral de koraalkleur is echt mijn ding! Mooi!

 10. beautyforgirls 3 december 2013

  Ik vind de eerste erg mooi.
  Liefs, xxx

 11. Kiki 3 december 2013

  Wat jammer dat je niet zo tevreden was over de sensationails maar de lakjes zijn wel echt prachtig 🙂 Liefs

 12. Esmay 3 december 2013

  Ze zijn allebei niet zo heel erg mijn ding, te saai denk ik haha :”D

 13. Angelique 3 december 2013

  vooral het laatste kleurtje vind ik erg mooi!

 14. Amy 3 december 2013

  Ik vind net Tag Me Taupe de leukste van de twee! 😀

 15. Lotje 3 december 2013

  Ik vind Tag me Taupe juist heel mooi!! Ook mooie flesjes xoxo

 16. Kelly 3 december 2013

  Wat een prachtige kleurtjes!

 17. Lisa's Beautybabbels 4 december 2013

  Bitter Sweet is een mooi kleurtje!

 18. Claudia 7 januari 2014

  Goed dat je me even tipte! Heb de taupe meteen van mijn lijst gemikt XD dankje!

 19. Anne 8 januari 2014

  Ik heb al een paar maanden sensationail en heb het bijna continu op m’n nagels. Ik heb een tip: ik zie dat je swatchen nogal dof ogen, maar de gellak heeft een enorm mooie glans, waarschijnlijk ga je teveel met je oluisvrije doekje met reinigspul tegen plak (laatste stap) over je nagel. Hoe minder je dat doet, hoe meer ze glanzen. Een paar vegen erover is genoeg.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén