FOTD – trying out some new things

Het komt steeds vaker voor dat ik iets van make-up koop, het dan in het “moet-ik-nog-proberen” bakje belandt… En ik het daar gerust maanden laat liggen omdat ik geen tijd meer heb om nieuwe dingen te proberen. Vet slecht natuurlijk, en dus besloot ik Tweede Kerstdag te gebruiken als perfect moment om eens wat nieuwe dingen te proberen (en oude dingen nieuw leven in te blazen). Ik maakte bovenstaande look en in deze blogpost ga ik daar nog wat รผber interessante dingen bij vertellen.Maar eerst: de look! Op de eerste foto zie je uiteraard mijn hoofd zonder make-up, en op de tweede met. Ik besloot voor iets te gaan wat op zich nog wel kerstig was maar ook weer niet tรฉ, en ik ging voor iets met paars. Verder wilde ik twee nieuwe dingen uitproberen, namelijk de Catrice Made To Stay Highlighter Pen en de CC Cream van MaxFactor. En oogschaduw gebruiken was eigenlijk een oud ding wat ik echt weer eens moest doen, aangezien dat al maanden geleden was.


Voor de ooglook gebruikte ik als basis Urban Decay Primer Potion, en een paar kleurtjes uit het Urban Decay Vice 1 palette (niet meer te koop, maar het blijft liefde). Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Provocateur (een glitterend roze kleur), in de crease een mix van Rapture (taupig paars) en Desperation (donker taupe). In mijn binnenste ooghoek gebruikte ik die Highlighter pen van Catrice (metallic zilver) en iets daarnaast wat Echo Beach (goudachtig geel). Bij mijn wenkbrauwbot gebruikte ik een licht matte kleur van Essence (Blockbuster). Verder gebruikte ik zwarte eyeliner (Catrice Liquid Liner) en wat mascara (Miners Voluptulash).

Op mijn gezicht gebruikte ik dus de CC cream van MaxFactor.. Die wonderlijk goed dekte. En de kleur Fair is ook echt heel licht, ideaal dus voor witte winterhuidjes. Helemaal fan ben ik echter niet – hoewel ik de dekking en kleur best mooi vind, benadrukt hij wel elk haartje en velletje op je huid. Een beetje te droog is hij voor mijn huid op dit moment, en ik denk dat ik hem sowieso vooral zal gebruiken voor meer speciale dingen. De dekking is me voor een normale dag namelijk iets tรฉ! Mijn Essence All About Matt poeder is trouwens echt ernstig uit elkaar aan het vallen haha, maar ik vind dat poeder wel echt heel fijn. Zeker een budgettopper!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze look te zien. Hij is misschien niet super spannend, maar voor mijn doen heel anders dan wat ik normaal draag (dat is weinig namelijk, haha). De CC cream van MaxFactor is denk ik zeker het proberen waard als je een lichte huidskleur hebt en een vrij vettige huid. De Highlighter pen van Catrice vind ik qua werking prima, aangezien het er een paar uur later nog gewoon goed op zat. Wel vind ik hem wat te licht en te metallic denk ik, al past het bij een feestelijke look wel goed!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Sofie 28 december 2013

  Mooie look, staat je goed!

 2. Kimberly 28 december 2013

  Ik vind het er super mooi uitzien! ๐Ÿ˜€ Je met vaker oogschaduw dragen hihi

 3. Anne Solveig 28 december 2013

  Mooie look, foto’s en palette!

 4. Tineke 28 december 2013

  Je zag er mooi uit meid, hele leuke ooglook!
  Liefs

 5. femketje 28 december 2013

  love de ooglook ๐Ÿ˜€

 6. Dionne 28 december 2013

  Ziet er mooi uit!

 7. Anna 28 december 2013

  Hele mooie ooglook!

 8. Charile 28 december 2013

  Heel mooi ๐Ÿ™‚

 9. Lotte 28 december 2013

  Vaker oogschaduw dragen Mayo, het staat je zo mooi!

 10. Joyce 28 december 2013

  Mooie look heb je gemaakt!

 11. wies 28 december 2013

  Ik heb zelf Vice 2 besteld en die is onderweg. Vice 1 ziet er ook prachtig uit! Mooie look (: xxx

 12. Esmay 28 december 2013

  Woehoeh! Staat je pretty mayo. En dat palette is looking pretteh.

 13. Jana 28 december 2013

  Heel erg mooie look ๐Ÿ˜€ x

 14. Sas 29 december 2013

  Staat je echt supermooi!

 15. Roxanne 29 december 2013

  Staat je erg mooi!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén