Current favorites

Gaan jullie met hooivorken achter me aanrennen als ik zeg dat ik eigenlijk best blij word van winter? Oké het is wel erg grijs de afgelopen dagen, maar toch hou ik van jezelf dik in kunnen pakken, genieten van alle lichtjes in de stad als het eind van de middag al donker is, en van warme chocolademelk. Stiekem kijk ik zelfs wel uit naar sneeuw, haha!

Netflix blijft natuurlijk favoriet. Laatst ben ik begonnen met American Horror Story en hoewel het minder eng is dan ik had verwacht (ik vind eigenlijk alleen de intro eng, haha), vind ik het wel heel tof! Lekker verslavend, al is het ook wel vaag op sommige stukken. Maar toch leuk! De trailer kun je overigens hier bekijken.


Oh en omdat Kerst eraan komt kunnen hysterische glitternagellakken ook wel weer vind ik. China Glaze heeft wat mij betreft de meest toffe kerstkleuren en de laatste dagen liep ik dan ook met de groene Winter Holly rond. Sparkly & helemaal feestelijk!

Om m’n inner emo gelukkig te houden heb ik me weer eens op de muziek van Fall Out Boy gestort. Een tijdje geleden brachten ze een nieuw album uit en hoewel ik er even in moest komen, vind ik hem eigenlijk wel tof! En ik zag laatst voor het eerst eens een filmpje van een live optreden (namelijk die hierboven) en eigenlijk vond ik dat wel verrassend goed. Begin volgend jaar spelen ze in Amsterdam en stiekem wil ik er nu wel heen..

En last but not least – een ketting van H&M! Ik draag bijna nooit sieraden en al helemaal geen kettingen. Maar zaterdagavond had ik een feestje en moest ik wel een ketting bij de outfit die ik aanhad. Ik vond deze bij H&M en eigenlijk vind ik hem best tof! Hij is lekker lang en door de moertjes die eraan zitten ook best zwaar, waardoor hij mooi valt. Ik denk dat ik hem nog wel vaker ga dragen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Laura 17 december 2013

  Ja, winterlakken met glitters! Die ketting is ook erg leuk, lekker stoer! 🙂

 2. Marloes 17 december 2013

  Wat een prachtige lakjes!

 3. Sofie 17 december 2013

  Mooie lakken en de ketting is ook leuk! Ik word ook blij van de winter 😉

 4. beautyforgirls 17 december 2013

  De lakjes van China Glaze zijn erg mooi.
  Liefs, xxx

 5. Lisanne 17 december 2013

  Ik word ook best blij van de winter hoor! Net als van Netflix en China Glaze overigens! 😉 Mooie favorieten!

 6. Dionne 17 december 2013

  Die lakjes zijn wel heel tof!

 7. femketje 17 december 2013

  gorgeous lakjes 😀

 8. Lotte 17 december 2013

  Mooie ketting! Ik denk dat American Horror Story voor mij veel te eng is, haha.

 9. Anne Solveig 17 december 2013

  De China Glazes vind ik super mooi!

 10. wies 17 december 2013

  Zelf volg ik ook American horror story. Seizeon één en drie zijn mijn favoriet.
  twee vond ik een beetje te freaky.
  Maar drie is zooo leuk!!

 11. Esmay 17 december 2013

  Die nagellakjes vind ik prettehh! <3

 12. Kimberly 17 december 2013

  Die nagellak WAUW <3 Echt ontzettend mooi is die zeg, wauw!

 13. Sjoukje 17 december 2013

  Ohh die lakjes zijn pretty! Wat is de naam van de linker?

 14. Anna 17 december 2013

  Leuke favorieten! Maar bah, ik vind de winter juist vreselijk haha.

 15. Melissa 17 december 2013

  Leuke favorieten!
  Ik ben benieuwd naar American Horror Story en wat een mooie lakjes van China Glaze.

 16. Kelly 17 december 2013

  Wat een leuke favorieten!

 17. Sas 17 december 2013

  Wat een leuke favorieten. Ik vind zulke blogjes altijd leuk om te zien (en lezen)

 18. Kiki 17 december 2013

  De lakjes van China Glaze zien er erg leuk uit, ik kende dat merk nog helemaal niet! Liefs

 19. Nicole 17 december 2013

  Als ik wist waar je woont, was ik idd met hooivorken achter je aan gaan rennen. 😉 Winter en sneeuw zijn niet leuk!

 20. Lisa's Beautybabbels 18 december 2013

  Leuke favorieten! Ik draag de laatste tijd ook lekker veel glitternagellakjes, dat kan nu even weer 😉

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén