Ciaté Mini Mani Month

Voor kerst kreeg ik eigenlijk maar 1 echt cadeau.. En dat vond ik helemaal niet erg, want het was een super leuk cadeau! Ik kreeg namelijk van mijn broer de Ciaté mini mani month, een adventskalender waarmee je op een leuke manier af had kunnen tellen tot aan kerst. Ik kreeg hem echter met kerst, en trok dus schaamteloos alle vakjes in 1x open haha. Vandaag de swatches!


De kalender heeft 24 vrolijk gekleurde vakjes en achter elk kleurtje kun je een nagellakje van Ciaté vinden. Een mini wel, een kleine variant (5ml) van de normale nagellak (13,5ml). In de kalender zitten 23 mini’s en 1 fullsize, en een aantal daarvan zijn speciale lakken zoals de caviar nails of glitters. Ik vind de kleine flesjes echt super schattig en eigenlijk ook best prima, aangezien ik toch bijna nooit een nagellak op maak. En als ik dat wel doe, kan ik altijd nog de fullsize versie kopen!


Aangezien het 24 nagellakjes zijn heb ik ze niet allemaal op al mijn nagels geswatched, maar steeds 5 nagellakken bij elkaar geraapt en de speciale lakken bewaar ik tot het einde! De eerste 5 nagellakken waren allemaal wel rood/oranje ish, op Snow Globe na. Boudoir dekte – zoals veel andere rode, jelly lakken- bij mij niet zo goed, de andere kleuren gelukkig wel. En Snow Globe vind ik tof, dat is een glitterlak met een soort van glas “flecks”.


De kleuren daarna waren juist schattig, lila, roze, en een beetje feestelijk door het zilver. Eigenlijk vind ik al deze kleurtjes wel erg mooi, vooral Pillow Fight! En hierbij zat ook de Speed Topcoat, een sneldrogende topcoat. Ik had die nog nooit geprobeerd, maar hij is best fijn. Droogt inderdaad snel!


De kleurtjes erna waren eigenlijk ook best schattig. Pepperminty en Ferris Wheel zijn allebei van die minty kleurtjes, de ene meer groen en de ander echt blauw. Play Date is lekker fel en ook leuk om te combineren met de glitterlak! Die glitterlak vind ik overigens ook erg tof – hij lijkt goud maar is alsnog een mix van allerlei kleurtjes.


De kleurtjes van dag 16 tot en met 20 passen allemaal wel redelijk in het straatje “nude”. Niet echt iets waar ik blij van werd aangezien ze niet echt goed dekken en/of een beetje viezig zijn van kleur, haha. Jammer! Hierbij kreeg je wel Underwear, de basecoat van het merk. Ik heb de base- en topcoat inmiddels al samen met een kleurtje gebruikt en dat zat er ruim 5 dagen goed op, dus wat mij betreft doen ze hun werk goed!


Heel blij werd ik van de laatste lakjes, want glitter! Het nagellakje van dag 24 was een fullsize, bij wijze van laatste klapper. En echt super tof vind ik hem, het is een roze glitterlak die in 2 laagjes eigenlijk al goed dekt. Maar ook Confetti vind ik heel leuk, en Locket is een bijzondere mix van zilver met zilveren glitters. Alle drie heel tof! In de kalender zat overigens ook een trechtertje, wat je nodig hebt voor de…

… speciale lakken! In de kalender zaten 4 bijzondere lakken, 2 glitters (Jingle Belle & Miss Mistletoe) en 2 caviar kleurtjes (Christmas Tree & Frost Yourself). Ik moet zeggen dat ik de grove glitters niet zo heel geslaagd vind om zo aan te brengen haha, maar de andere versiersels vind ik wel erg leuk. Het meest leuk vind ik eigenlijk die fijnere, roze glitter. Die is niet alleen lekker sparkly (zeker als je er nog een topcoat overheen aanbrengt) maar is tenminste ook gewoon glad en vlak op je nagels!

De Ciaté mini mani month adventskalender vind ik echt super leuk, en ik vind het best jammer dat ik hem niet van tevoren gekocht heb zodat ik ook echt elke dag een vakje open mocht maken. Volgend jaar ga ik hem dus wel kopen denk ik! Op dit moment kun je hem overigens als je echt heel veel geluk hebt nog met korting vinden bij de Bijenkorf, of bij Britse webshops. En anders kun je als het goed is alle nagellakjes uit deze kalender ook gewoon in fullsize kopen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

34 Reacties

 1. Laura 30 december 2013

  Wat een super leuke kalender met mooie lakjes! Wel jammer idd dat je niet elke dag één vakje open kon maken, maar ja dat heb je met kerstcadeautjes. 😉

 2. Marlies 30 december 2013

  Ik had hem wel voor december al gekregen maar ik kon me niet inhouden om elke dag netjes te kijken dus ik had al een paar hokjes stiekem wat eerder open gemaakt haha! Hij is zo mooi!

 3. Sofie 30 december 2013

  Wat een geweldige lakken!

 4. Beautydagboek 30 december 2013

  Een leuke variant op de adventskalender! Vooral Serendipity vind ik erg mooi!

 5. Kimberly 30 december 2013

  Er zitten zulke mooie lakjes in! Snow globe, Kiss Chase en Christmas tree vind ik echt heel erg tof! 😀 Volgend jaar wil ik hem misschien ook wel kopen als die er dan nog is

 6. femketje 30 december 2013

  super mooie kleurtjes 😀

 7. Isabelle 30 december 2013

  Ahh deze wou ik ook zo graag! Super mooie kleuren

 8. Ashleey 30 december 2013

  Wat een super super super leuke kalender <3

 9. Melissa 30 december 2013

  Mooi kerstcadeau!

 10. Dionne 30 december 2013

  Er zitten mooie lakjes in!

 11. I scream beauty 30 december 2013

  Wat een mooi cadeau!! Er zitten veel mooie lakjes bij!

 12. Lotte 30 december 2013

  neeee, waarom zie ik dit! Echt prachtige lakken! Ik had hem bijna gekocht, maar ik vond het toch wat te veel geld.

 13. Esmay 30 december 2013

  Die tweede manicure vind ik trouwnes best leuk, die kleuren bij elkaar haha 😀
  En ik vind de kalender echt tof, mooie nagellakjes <3

 14. Marloes 30 december 2013

  Wat een mooie lakjes. Erg leuk cadeau. Christmas Tree is ook erg leuk!

 15. Anita 30 december 2013

  Wat een leuk cadeau! Er zitten echt hele mooie kleuren bij.

 16. Joyce 30 december 2013

  Wat een mooie lakjes allemaal! Leuk zo’n cadeau!

 17. Lotte 30 december 2013

  Echt een leuk cadeau! Ik vind die minilakjes sowieso heel schattig.

 18. Anna 30 december 2013

  Wat een super leuk cadeau, ik wist helemaal niet dat dit bestond! Prachtige lakjes en swatches.

 19. Kelly 30 december 2013

  Ik ben ook erg blij met alle lakjes. 🙂

 20. roos 30 december 2013

  Hele mooie lakjes en super leuk om te krijgen lijkt mij!

 21. margriet kuper 30 december 2013

  wat een leuk compleet overzicht.. Ik heb hem ook maar nog niet alles opgehad dus leuk om ze zo te zien!!

 22. Tineke 30 december 2013

  Ze zijn allemaal heel erg leuk! Vooral miss mistletoe!
  Liefs

 23. Manon 30 december 2013

  Wat een leuke lakjes zitten er tussen!

 24. Angelique 30 december 2013

  wat een leuke lakjes zitten erin!

 25. Sharon 30 december 2013

  Ah dit is echt heel leuk en typisch iets voor jou 😀

 26. Kelly 30 december 2013

  Wat een super leuke lakjes en pretty pictures! Ik wil hem eigenlijk ook nog hebben, maar hij zal overal nu wel uitverkocht zijn meehhh 🙁

 27. Jessica 30 december 2013

  Ik ga even heel jaloers in een hoekje zitten. Wat een tof cadeau. Jingle Belle is mijn favoriet haha! En wat heb je weer mooie foto’s joh!

 28. Jana 30 december 2013

  Ooh ik vind de lakjes die erin zitten erg tof! 🙂 x

 29. Charile 30 december 2013

  Super gaaf allemaal! Ik heb hem ook, maar ik maak elke dag braaf 1 vakje open haha

 30. Mariska 30 december 2013

  Erg leuke lakjes en die kalender vind ik altijd zo een leuk idee! 🙂

 31. robin 31 december 2013

  Miss Mistletoe is leuk! ik vind de meeste nagellakjes wel mooi 😀

 32. Josephine 31 december 2013

  Ohh zo tof! Ik zag deze al in een Vlogmas. De tweede “rij” met de schattige kleurtjes en de laatste paar vind ik het leukst 😀

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén