Christmas is here..

Kerrrrrst! Dit jaar duurde het wel even voordat ik dat echte kerstgevoel te pakken had, maar nu voel ik hem wel hoor. Haha! De afgelopen paar weken had ik het ontzettend druk met afstuderen en werken en eigenlijk vind ik kerst nu vooral leuk omdat ik dan even een paar vrije dagen heb, maar alle lichtjes en mooie versiersels blijven natuurlijk altijd gezellig. Ik besloot toch nog even wat foto’s van onze kerstboom en versieringen thuis te maken.. En die ga ik jullie op deze eerste kerstdag natuurlijk laten zien!


Al draait het uiteraard vooral om de laatste foto. Ik wil jullie allemaal een heel fijn, gezellig, en warm kerstfeest wensen! En zelfs al ga je – net als ik – niet zoveel spannends doen, geniet er in ieder geval zoveel mogelijk van. En laat me zeker in de comments weten wat jij de komende dagen gaat doen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Kimberly 25 december 2013

  Ik wens jou ook een hele fijne kerst! <3 ik ga vooral veel genieten!

 2. femketje 25 december 2013

  merry xmas! :3
  super leuke foto’s 😀

 3. Esmay 25 december 2013

  Fijne kerstdagen mayo! Ik ga vandaag niet zoveel bijzonders doen, gourmetten met de fam en cadeautjesss en morgen komt er nog weer bezoek en ga ik uit :”D

 4. Anne Solveig 25 december 2013

  Fijne kerst Marjolein! <3

 5. Angelique 25 december 2013

  Hele fijne kerstdagen gewenst <3

 6. robin 25 december 2013

  mooie foto’s! merry christmas

 7. LaraLaurentia 27 december 2013

  Beetje laat maar nog een fijne kerst (L)

 8. Danielle 29 december 2013

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén