Maybelline – Porcelain Beige, Brun Immuable & Lunar Grey

Lichte kleuren vind ik qua nagellak toch altijd wel een beetje twijfelachtig. Vaak dekken ze niet goed, zijn ze streperig of past het kleurtje simpelweg niet bij mijn huidskleur. Maar aan de andere kant zijn ze best handig, want het ziet er al snel verzorgd en netjes uit op je nagels! Laatst kocht ik wat nagellakjes van Maybelline bij Big Bazar omdat ze daar super goedkoop waren. Eigenlijk kocht ik er van bovenstaande kleuren maar eentje – de andere twee zijn van mijn ma. Maar ik vond dat ik ze allemaal wel even mocht laten zien aan jullie, haha.


Zelf koos ik voor dit lichte kleurtje genaamd Porcelain Beige. En die naam omschrijft de kleur eigenlijk ook prima! Beige met een lichtroze ondertoon, eigenlijk perfect voor mijn lichte huid. Lakt wel wat streperig dus voor het beste resultaat had ik drie laagjes nodig, maar ik vind hem eigenlijk wel erg mooi!


Brun Immuable is van de drie bij mij minst favoriet. Streperig, metallic, oudroze/bruin ish. Mehhh. Mijn ma is echter juist fan van dit soort kleurtjes, dus wilde ze deze wel haha. Dekt wel gewoon goed in 2 laagjes!


Van deze kleur, Lunar Grey, dacht ik in eerste instantie dat hij ook niet echt mooi was. Maar eigenlijk vind ik het wel wat hebben! Het is een grijze, bijna lila kleur met een best aparte shimmer erin. Dekt na 2 laagjes, en past eigenlijk wel perfect bij harde herfstregen…

Twee van de drie bevalt me prima als score, in ieder geval bij lichte nagellak. Ik betaalde zelf ā‚¬2 per nagellakje, dus dat is best een bezoekje aan de Big Bazar waard! Ik weet eigenlijk niet of deze kleuren ook nog gewoon in het vaste assortiment van Maybelline zitten.. Maar zelfs dan is een bezoekje aan Big Bazar natuurlijk slimmer ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Nikki 1 november 2013

  Die roze is echt heel mooi!

 2. Sofie 1 november 2013

  Mooie lakken! Vooral Porcelain Beige vind ik pretty šŸ™‚

 3. Yak Man 1 november 2013

  Lunar grey is heel erg mooi zeg n_n

 4. femketje 1 november 2013

  oeh die eerste is mooi šŸ˜€

 5. Laura 1 november 2013

  Porcelain beige vind ik erg mooi! Ook weer prachtig geswatched! šŸ˜‰

 6. Kimberly 1 november 2013

  Lunar gray en Porcelain Beige vind ik echt beide heel mooi! Zijn echte kleurtjes voor mij haha.

 7. Mandy 1 november 2013

  De 1e en 3e zijn erg mooi!

 8. Maud 1 november 2013

  Niet helemaal mijn kleurtjes, maar jouw swatches zien er altijd prachtig uit! Porcelain Beige vind ik wel iets hebben.

 9. Heartshapedrosepetals 1 november 2013

  De eerste vind ik echt heel mooi! Ben benieuwd of ze echt 7 dagen blijven zitten..;)

 10. Charile 1 november 2013

  De eerste is echt mijn favoriet!

 11. Angelique 1 november 2013

  de eerste en laatste vind ik wel erg mooi, dat streperige is inderdaad voor mij ook niet echt weg gelegd

 12. Nina 1 november 2013

  Hele mooie kleurtjes, vooral de 1ste en de laatste!

 13. Joyce 1 november 2013

  Wat jammer dat de tweede zo streperig is, anders had het me echt een onwijs mooi lakje geleken!

 14. Esmay 1 november 2013

  Die eerste is nice!Perfecte nude kleur šŸ™‚ Die laatste vind ik ook wel leuk!

 15. Selina 1 november 2013

  De eerste en derde zijn hartstikke mooi! Ik hou wel van zulke kleuren šŸ™‚

 16. Dionne 1 november 2013

  Wauw, mooie lakjes!

 17. Milou 1 november 2013

  Lunar Grey!! <3 heel mooi zeg! Prachtige foto's!

 18. robin 1 november 2013

  de eerste vind ik het mooist <3

 19. Danielle 1 november 2013

  Die laatste vind ik het mooist šŸ™‚

 20. Mariska 1 november 2013

  Die laatste kleur is heel mooi!

 21. Kelly 1 november 2013

  Wat een mooie kleuren!

 22. Lies 1 november 2013

  Hele leuke kleurtjes! Vooral de eerste Porcelain Beige vind ik heel erg mooi.

 23. theonlymrsjo 1 november 2013

  Ik ben zelf ook niet zo van de lichte kleurtjes. Maar inderdaad wel netjes en verzorgd, mooie foto’s.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén