Love – The Body Shop Ginger Sparkle

Het maakt me niet uit of het deze kerst wel of niet sneeuwt. Of mijn familie wel of niet gezellig doet. Of er wel of niet wereldvrede komt (oké, het zou misschien wel eens tijd worden). Mijn kerst kan al niet meer stuk, want The Body Shop heeft dezelfde kerstproducten als vorig jaar en waar ik toen pas bij de sale een handcrème kocht van de Ginger Sparkle lijn heb ik nu al een dikke vette pot Ginger Sparkle Body Butter. Ik ben dol op de geur – het ruikt naar acceptabele colalolly’s (dus net iets minder zoet, maar toch herkenbaar). Er zit wel een beetje shimmer in, maar dan eentje die je eigenlijk nauwelijks ziet en alleen voor een klein beetje glow zorgt. En logischerwijs maakt hij je huid lekker zacht en soepel. Maar ik doe het allemaal om de geur, haha! De kerstproducten van The Body Shop liggen al in de winkel en zijn natuurlijk ook te vinden in de webshop, voor deze Body Butter betaal je €16.

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Nieke 9 november 2013

  Wat een schattig doosje. Klinkt erg goed!

 2. Danique 9 november 2013

  Ik heb deze in het klein. Ik moet zeggen dat ik de geur heel lekker vind, maar als ik hem over heel mijn lichaam smeer vind ik hem te sterk. Zo jammer, want de geur is echt delicious. Maar ik krijg er helaas hoofdpijn van 🙁

 3. Kim 9 november 2013

  Hmm, lijkt me erg lekker 🙂

 4. beautybysandra 9 november 2013

  Het lijkt me een heerlijk product!

 5. Mariska 9 november 2013

  De body butters van TBS lijken me zo fijn!

 6. Manon 9 november 2013

  Ziet er heerlijk uit

 7. Dionne 9 november 2013

  Deze lijkt mij heerlijk!

 8. Kelly 9 november 2013

  Ik heb ‘m ook besteld, dus hoop dat ie snel binnenkomt!

 9. Esmay 9 november 2013

  Ik rook ‘m al in de winkel laatst in Almere en toen dacht ik eerst: omfghoecuteisdezeverpakkingal en de geur was ook lekker. (en toch heb ik ‘m niet gekocht want ik doe nooit bodybutter op)

 10. femketje 9 november 2013

  Love die geur! ♥

 11. me 9 november 2013

  Ik kreeg hem afgelopen woensdag gratis mee bij de introductie van de kerstcollectie…oké moet je eerst wel voor 30 euro wat kopen….maar er gingen daarna nog allerlei kortingen af zodat ik voor een prikkie alles had (reisset seaweed gezichtverzorging en 3 handcres (de ronde) van de kerstcollectie), geef mij zo nog maar meer kortingen hahaha

 12. Nynke-Boudien 9 november 2013

  Ik ben zo’n fan van de bodybutters van TBS, dus ook naar deze ben ik heel benieuwd.

 13. Romee 9 november 2013

  Ik ga snel weer naar de bodyshop! ((:

 14. Lies 9 november 2013

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar de geur, want hij klinkt erg lekker.

 15. Elle 9 november 2013

  Ik vind juist de vanillegeur van de kerstlijn erg lekker! Maar van de Ginger-lijn ga ik denk nog de showergel nemen, rook ook heel lekker!

 16. Lenneke 9 november 2013

  WAT? Colalolly?! *gaat naar de webshop*

 17. Lotte 10 november 2013

  De bodybutters zijn zo lekker! Ik heb me in kunnen houden, maar als ik dan lees dat ‘ie naar colalolly’s ruikt gaat het toch kriebelen, haha. Maar ik vind ze zo duur!

 18. Anne vdh 10 november 2013

  Aah wat cute! Ik vind vaak de bodybutters van de body shop echt te sterk ruiken, krijg er altijd een beetje hoofdpijn van.. Maar glitters er in? Awesome!

 19. Jolien 10 november 2013

  Mmm, klinkt goed!

 20. Roxanne 10 november 2013

  I <3 TBS Ginger Sparkle! Heerlijk!

 21. Joyce 12 november 2013

  Hahahaha heerlijk stukje! Ik zie je al zitten, verliefd op je bodybutter en geen idee hebbend van wat er om je heen gebeurd! <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén