Instragrammed favorites

Lange treinreizen in rustige intercity’s. Specifiek dat haha, want m’n dagelijkse tripje in een overvolle sprinter is minder fijn. Maar ik hou echt van langere treinreizen, en dan lekker muziek luisteren en lezen (of uit het raam staren)! En dan het liefst lange treinreizen richting events waar ik leuke (nieuwe) mensen kan ontmoeten! Zo ging ik vorige week naar het Kruidvat event en had ik een super gezellige middag met bovenstaande chicks (Anne, Silja en Alyssa). En daarna zag ik Lara ook nog eens, die ik echt al té lang niet gezien had. Vind ik leuk!

In de zomer droeg ik eigenlijk niet zoveel glitternagellak, maar nu het najaar wordt ben ik weer verliefd erop. En zelf vind ik de liquid sands van OPI het allermooist, die ik dan met topcoat erover draag! Laatst kocht ik Alcatraz… Rocks en bestelde ik op eBay The Impossible, die allebei ook echt lovely zijn. En Essie nagellak is ook liefde, want dat blijft bij mij super goed zitten! Ik kocht er laatst bij Big Bazar een heleboel met lekkere korting en daar ben ik zeker blij mee.

Fame by Lady Gaga wordt ook goed gebruikt op het moment. Ik vind het echt een herfstgeur – warm, vrouwelijk, maar toch nog zoet/frissig genoeg om in mijn straatje te passen. Zeker de moeite waard om toch nog eens te ruiken! Al ben ik een vrij prijzig parfum aan ’t wishlisten… En ook fijn is deze anti-transpirant van Rexona, die echt goed werkt. Ik gebruikte altijd Odorex extra dry maar daar zijn m’n oksels blijkbaar ineens gewend aan geraakt, en dus kocht ik deze van Rexona maar om te proberen. Hij is wel duur (€7,50), maar tot nu toe werkt hij goed!

Zeker weten ook favoriet zijn deze baggy laarsjes van Primark, die ik inmiddels een week of 3 heb. Looooove them! Ze zitten lekker, zijn nog best warm, en hoewel ze lekker losjes zitten is het voor mijn doen alsnog best netjes, haha. Stiekem wil ik terug naar Primark en nog meer laarsjes kopen, ze hadden zoveel leuks laatst! En stiekem heb ik echt zin in nog meer herfstweer, ook al heb je wel een paraplu nodig dan. Binnen zitten met thee en een goede serie terwijl het buiten keihard regent… <3 Of nog beter, binnen zitten en Rollercoaster Tycoon spelen! Ik installeerde het laatst weer en boem, instant verslaafd haha. Het blijft leuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. MySuperSweetLife 4 oktober 2013

  Die Lady Gaga parfum is zo lekker! Roller coaster tycoon blijft een van de meest verslavende spelletjes..

 2. femketje 4 oktober 2013

  Leuke foto’s! ♥

 3. Alette 4 oktober 2013

  Leuk om te zien 🙂 het blijft leuk om een kijkje te nemen in het leven van iemand en door fotootjes te zien is dat toch het meest makkelijk 🙂

 4. Mariska 4 oktober 2013

  Die lakjes van OPI.. LOVE! 🙂 vind je schoenen ook heel erg leuk!

 5. Manon 4 oktober 2013

  Super leuke foto’s!

 6. Lotte 4 oktober 2013

  Ik wil ook Rollercoaster Tycoon doen maar ik weet zeker dat als ik het nu ga installeren, ik al helemaal nergens meer aan toe kom.

 7. Wendy 4 oktober 2013

  Ik denk dat ik straks ook maar even lekker Rollercoaster ga spelen. :)Naja, even… meestal blijft het niet bij even.

 8. Esmay 4 oktober 2013

  Ik wil je Essie’s. En je laarsjes. <3

 9. Kelly 4 oktober 2013

  Leuke foto’s! 🙂

 10. Marissa 4 oktober 2013

  Omg, die Liquid Sand nagellakjes <3 Ik was van de week bij de Douglas en ze hadden alleen een blauwe versie ervan (niet die op de foto staat), maar die vond ik niet zo mooi.. Jammer!

 11. Eline 4 oktober 2013

  Hele leuke foto’s!

 12. Jana 4 oktober 2013

  Oh, ik ben jaloers op die Liquid Sands van OPI, ze zijn echt prachtig! Van de deo ben ik trouwens ook fan!

 13. Suzanne 6 oktober 2013

  Die laarsjes zijn super tof!

 14. Scha 26 oktober 2013

  Ik gebruik al 2 jaar Odorex en het is zo fijn. Na een tijdje werkte het ook niet meer en heb ik die Rexona in het blauw geprobeerd en zelfs een ander dingetje dat €18 kostte bij de Etos. Maar t werkte niet. Nu ben k weer terug bij de Odorex 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén