DA make-up remover lotion


Jarenlang heb ik de make-up remover van Bourjois gebruikt. Mild, verwijderde zelfs waterproof make-up moeiteloos, en zuinig in gebruik. Tot ineens alle verzorgingsproducten van Bourjois uit de schappen verdwenen. M’n moeder wist er nog twee met 50% korting te scoren bij Etos, maar het werd toch echt tijd om op zoek te gaan naar iets anders. Helaas is dat minder makkelijk als je hele gevoelige oogleden hebt en bij ingrediënten als parfum en alcohol zeker een allergische reactie kunt verwachten, dus na het proberen van een aantal verschillende dingen (micellaire lotions van L’oréal en La Roche-Posay, removers van Biodermal en The Body Shop) vond ik eindelijk iets fijns…

En dat is deze make-up remover van DA! Het is geen vloeibare of twee-fasen remover, maar een crème. Zo’n soort product heb ik al eens gehad van Louis Widmer en dit is heel zacht en mild, waardoor je oogleden minder snel geïrriteerd raken. Ik besloot die van DA ook maar eens te proberen, omdat hij een prima prijsje had en verder geen parfum of andere voor mij twijfelachtige ingrediënten bevatte. En yes, hij werkt goed en fijn! Hij verwijdert zowel gewone als waterproof make-up en doet dat op een hele zachte wijze, waardoor mijn oogleden niet geïrriteerd raken. Ik gebruik ‘m op een wattenschijfje, maar je zou het zelfs nog met je vingers kunnen aanbrengen en dan met water verwijderen.

Echt een aanrader dus, én hij is ook nog eens prima betaalbaar. De precieze prijs weet ik niet meer, maar het was zeker niet meer dan €4 (ik geloof rond de €3,50). Super zuinig is hij naar mijn idee alleen niet, maar dat vind ik niet zo erg. Mocht je nog een milde remover zoeken, dan is deze zeker het proberen waard! Uiteraard te koop bij DA.

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Sofie 18 oktober 2013

  Klinkt heel fijn!

 2. Laura 18 oktober 2013

  Leuke ontdekking! Misschien ook maar eens proberen. 🙂

 3. femketje 18 oktober 2013

  klinkt super goed 😀

 4. Demi 18 oktober 2013

  Handige tip 🙂 Zelf heb ik niet zo’n probleem met een snel geirriteerde huid. Op dit moment gebruik ik daarom inderdaad een product van The Body Shop. Wat heb je dat trouwens leuk gedaan, je make-up spulletjes in dat candelaartje van de action! Ik heb hem zelf ook, maar gebruik hem puur als waxinelicht houdertje.
  Liefs, Demi

 5. Vera 18 oktober 2013

  Dat klinkt fijn!

 6. Kristel 18 oktober 2013

  Klinkt fijn! Denk dat ik hem maar eens ga proberen 🙂

 7. Anita 18 oktober 2013

  Klinkt als een fijne remover!

 8. Mademoiselle Sophistique 18 oktober 2013

  wat een prachtige foto’s! en fijn dat hij zo goed werkt voor je

 9. beautyforgirls 18 oktober 2013

  Bedankt voor de tip, ik was nog opzoek naar een goede budget variant.
  Liefs, xxx

 10. Esmay 18 oktober 2013

  Klinkt fijn! Ik moet eigenlijk wel nog een oogreiniger hebben dus ga denk ik maar even naar deze kijken!
  En love je foto’s <3!

 11. Manon 18 oktober 2013

  Klinkt als een fijne remover!

 12. beautybysandra 18 oktober 2013

  Hij lijkt me erg fijn, ik heb nog een nieuwe nodig dus ga zeker even kijken!

 13. Kelly 18 oktober 2013

  Klinkt erg fijn!

 14. Saskia 19 oktober 2013

  Klinkt heel goed!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén