CK Cabernet & Orly Liquid Vinyl


Donker, donkerder, donkerst. Winter komt eraan en dan kan donkere nagellak wat mij betreft des te beter! Laatst scoorde ik dan ook twee duistere kleuren voor in mijn persoonlijke winterassortiment, die ik allebei best prima vind. Benieuwd naar de swatches? Kijk dan verder!

Allereerst bestelde ik bij Enchantra naast drie P2 lakken ook nog een zwarte nagellak van Orly. Niet heel spannend natuurlijk, maar ik had nog een goede zwarte nagellak nodig en Orly is over het algemeen wel een fijn merk! Hij heet Liquid Vinyl, dekt in twee laagjes en is verder gewoon een prima lak. En hij was nu in de sale €5, wat ik voor een 18ml lak een prima deal vind!

Bij Big Bazar kocht ik nog dit kleurtje van Calvin Klein, voor €3. Hij heet Cabernet en in het flesje ziet hij er best indrukwekkend uit, met een mooie rode glans. Iemand zei dat hij niet zo goed dekte en dus probeerde ik hem in eerste instantie maar over zwart uit…

Maar ook los dekt hij gewoon goed! Hier heb ik twee laagjes op, en dat is voldoende. Van die bijzondere glans zie je op je nagels helaas maar weinig terug, hooguit misschien in het zonlicht (wat ik de afgelopen dagen niet meer gezien heb, haha). Een beetje jammer wel, maar alsnog is hij wel weer net iets anders dan een gewone zwarte lak!

Twee lakjes die qua dekking dus prima zijn, maar misschien qua kleur niet mega spetterend. Ga je ook het liefst voor donker nu het richting de winter gaat?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Laura 29 oktober 2013

  Ik gebruik nu ook wel graag wat donkerdere kleuren. Een basic zwart lakje is altijd handig en het CK lakje vind ik erg mooi! Net even wat anders, al hadden de glitters idd nog wel iets meer aanwezig mogen zijn. 😉

 2. beautybysandra 29 oktober 2013

  Dat tweede lakje is echt prachtig!

 3. Sofie 29 oktober 2013

  De kleuren zijn voor mij echt donker en te saai.

 4. femketje 29 oktober 2013

  wauw lovely combi!

 5. Beautydagboek 29 oktober 2013

  Ja, ik heb deze week alleen maar donkerrode nagellak opgehad. Super om weer zulke kleurtjes te kunnen dragen!

 6. Charile 29 oktober 2013

  Ziet er goed uit!

 7. Dionne 29 oktober 2013

  Prachtige lakjes!

 8. Kimberly 29 oktober 2013

  Ik vind de kleurtjes voor mijzelf iets te donker, ik ben meer van het bordeaux rood en paars!

 9. Ilse 29 oktober 2013

  Prachtige kleurtjes! In de herfst en winter draag ik ook donkerdere kleurtjes dan in de zomer.

 10. Mieke 29 oktober 2013

  Cabernet is prachtig zeg!

 11. Lotte 29 oktober 2013

  Wat jammer dat je van die rode glans niks terugziet op de nagels! Doe mij dan maar een net iets lichter lakje, haha.

 12. Danielle 29 oktober 2013

  Ik hou wel van donkere lakjes, maar deze vind ik net te donker.

 13. Nikki 29 oktober 2013

  Wel mooi!Ik draag ook wel eens zwart. VOor de rest voornamelijk roze of rood!

 14. I scream beauty 29 oktober 2013

  Mooie kleuren, maar ik vind ze voor mij te donker.

 15. Merel 29 oktober 2013

  Wauw, erg mooi en chique! I like. 🙂

 16. Esmay 29 oktober 2013

  Meh jammer dat je die van Calvin Klein niet echt ziet hoe mooi die eigenlijk is in het flesje. Wow, die zin is raar, maar hopelijk snap je wat ik bedoel :”d

 17. Heartshapedrosepetals 29 oktober 2013

  Het tweede lakje is mijn favoriet, echt heel mooi!

 18. Angelique 29 oktober 2013

  of ik ben heel blind maar ik zie om eerlijk te zijn niet echt verschil, al vind ik hem in het flesje echt ontzettend gaaf, had er wel meer van verwacht!

 19. Sara 29 oktober 2013

  Ik zag de Ck ook liggen maar heb hem uiteindelijk niet meegenomen. Blij toe. Ik vind hem niet zo mooi. Liquin vinyl vind ik wel erg mooi 🙂

  Liefs

 20. Kelly 29 oktober 2013

  Ik vind hem niet erg denderend helaas!

 21. robin 29 oktober 2013

  ik vind die CK lak wel mooi maar ik had meer verwacht =(

 22. Tara 29 oktober 2013

  Misschien niet mega speciaal qua kleuren maar wat mij betreft wel killer kleuren! En ja, donkerrode nagellak en zwart blijft wel een faav, zeker dit najaar. Mooie prijsjes ook!

 23. Nina 30 oktober 2013

  Ziet er mooi uit!

 24. Roxanne 5 november 2013

  Een basic zwart lakje is altijd handig! Jammer dat het CK lakje niet zo erg bijzonder is 🙁

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén