4x technology I cannot live without

I loveee mah tablet! Eerlijk is eerlijk, ik zit er nog steeds best wel erg aan vastgegroeid haha. Nou ja het valt wel mee, maar als ik na een lange stagedag geen zin heb om mijn ietwat afstervende laptop erbij te pakken, is een tablet toch wel verrekte handig. En series erop kijken, dat doe ik ook nog veel!

En ook dit monstertje neem ik vaak mee! Ik gebruik mijn Canon 550D voor blogfoto’s, maar deze Panasonic GF5 neem ik vaak mee op stap. Ik kocht er laatst een nieuwe lens voor waardoor de liefde weer verder opbloeide haha, en ik blijf de foto’s die eruit komen mooi vinden! Ik zag trouwens dat hij nu nog maar €200 kost en toen huilde ik een beetje, want ik heb er aanzienlijk meer voor betaald haha.

Een derde favoriet is wonderlijk genoeg deze knalroze koptelefoon! Ik heb ‘m al een flinke tijd maar eigenlijk nooit echt gebruikt omdat ik het geluid een beetje meh vond… Maar eigenlijk valt het nog best mee haha. De bas is beter dan bij mij oordopjes, maar het geluid is wel iets minder helder. Ach, als je ‘m maar hard genoeg zet (ja dat is slecht ik weet het no worries). En als het echt koud wordt… Dan ga ik er denk ik wel mee over straat haha, lekker warm!

Een externe flitser gebruik ik al een flinke tijd op m’n spiegelreflex, omdat het licht in mijn kamer vrij crappy is en ik zo het licht perfect kan sturen. Maar nu het herfst en langzaam winter wordt ben ik er toch wel extra blij mee, want dan kan ik ’s avonds nog gewoon foto’s maken! Ik heb wel echt een crappy oude flitser, maar zolang het nog werkt… Kan ik niet zonder!

Waar kan jij echt niet zonder?

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. femketje 16 oktober 2013

  super leuk artikel πŸ˜€ ik ben al jaren verknocht aan mijn nikonD70 πŸ˜€

 2. Sofie 16 oktober 2013

  Mooie items. Ik zou ook nooit zonder mijn fotocamera kunnen πŸ™‚

 3. Laura 16 oktober 2013

  Leuk om te zien! Ik kan iig niet zonder mijn mobiel! πŸ˜‰

 4. Vera 16 oktober 2013

  Ik kan niet zonder mijn telefoon, laptop en fotocamera, maar ik denk dat alle bloggers dat wel ongeveer hebben? haha! Mooie gadgets heb je!

 5. Esmay 16 oktober 2013

  Ik wil je tablet hebben. En je flitser. En eigenlijk ook wel die camera. En… Oke.
  Ik kan niet zonder Harry, mn Canon 550D, m’n telefoon + oordopjes, en verder heb ik niet echt gadgets? Ja m’n laptop maar da’s niet echt “klein”.

 6. Charile 16 oktober 2013

  Leuk! Ik kan niet zonder m’n ipad, MacBook en iPhone ^^ Apple freak hihi

 7. Linda 16 oktober 2013

  Ik moet volgens mij ook echt eens een externe flitser gaan gebruiken. Krijg je dan geen harde schaduwen, of gebruik je ook een diffuser?

  Ik kan absoluut niet zonder mijn iPhone, Chromebook en Canon 600D. En liever ook niet zonder mijn gewone PC, want daar werk ik op.

  • Marjolein 17 oktober 2013 — Berichtauteur

   Nee ik gebruik geen diffuser. Gelukkig is mijn hele kamer wit haha, dus ik flits gewoon naar de zijkant of naar achteren voor zachter licht!

 8. Eline 16 oktober 2013

  Superleuk, en herkenbaar! Ik kan bijvoorbeeld echt niet zonder mijn telefoon!

 9. Manon 16 oktober 2013

  Ik kan niet zonder mijn Ipad en Iphone 5 en sinds gister heb ik een sony dsc-h200B fotocamera gekocht, geen spiegelreflex, maar ik vind dat die hele mooie foto’s maakt. Ik had ook nog eens geluk hij was in de aanbieding voor 149 euro.

 10. Beautydagboek 16 oktober 2013

  Ik niet zonder mijn Iphone en Canon 600d, wat een topdingen!

 11. Demi 16 oktober 2013

  Wow zo’n externe flitser lijkt me super fijn. Ik snap namelijk precies wat je bedoeld met het licht verhaal. Soms maak ik foto’s en dan lijken mijn foto’s op het schermpje super mooi licht en als ikz e dan op mijn computer zet zijn ze super donker of in ieder geval niet helder genoeg naar mijn zin!
  Liefs, Demi

 12. Frances 16 oktober 2013

  Ik kan niet zonder mijn iphone!

 13. Jeske 16 oktober 2013

  Leuk artikel! Ik kan niet zonder mijn telefoon en tablet!

 14. Dhini 16 oktober 2013

  wat super dingen allemaal. Die flitser lijkt mij handig maar ik weet het niet hoe hem gebruiken. De Panasonic camera wil ik wel hebben. Het lijkt mij fijn om mee te nemen

 15. wies 16 oktober 2013

  wat een leuke koptelefoon!

 16. Kelly 16 oktober 2013

  Ik kan niet zonder mijn mobiel. πŸ™‚

 17. Jana 16 oktober 2013

  Hele mooie items πŸ˜€ Van waar komt die externe flitser ? πŸ™‚ xx

  • Marjolein 17 oktober 2013 — Berichtauteur

   Uit de collectie van ongebruikte items van mijn vader haha! Maar hij is van Canon, al kun je deze versie al niet meer kopen (wel de moderne versie, de Speedlite 430EX).

 18. Soesja 16 oktober 2013

  Leuk artikel! Qua technologie kan ik niet zonder m’n laptop, al is het echt een crappy geval, m’n iPhone, iPod Classic en Canon spiegelreflex. Ooh, en de televisie πŸ™‚ Jep, ik ben bΓ©st wel afhankelijk van technologie, haha!

 19. Mariska 16 oktober 2013

  Leuk artikel, ik kan ook niet zonder mijn telefoon en iPod. Oeps..

 20. Jolien 16 oktober 2013

  Ik heb geen van deze dingen. Maar ik kan absoluut niet zonder mijn iPhone!

 21. Nikk 16 oktober 2013

  Ben echt gek op foto’s maken. Ben ook echt blij met mijn iphone. Tien jaar geleden konden we nog niet zulke mooie foto’s maken. En je kan nu gewoon veel meer foto’s maken van leuke momenten. Ik heb alleen al 4000 foto’s op mijn telefoon.

 22. Lidewij 17 oktober 2013

  Yay voor tablets! β™‘ Ik kan ook echt niet meer zonder, en inderdaad ook niet meer zonder mijn camera, ook al ziet die van mij er een stuk minder fancy uit dan de jouwe πŸ˜‰

 23. Mariska 17 oktober 2013

  Ik zat ook aan te denken om een externe flitser te kopen, volgens mij helpt dat inderdaad heel erg goed!

 24. Mira 18 oktober 2013

  Ik kan absoluut niet zonder mijn Iphone. Als mijn camera kuren heeft red die mij ook altijd als ik foto’s wil maken!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén