Personal & Instagrams

Om de twee weken een instagram update.. Hm, faal haha. Maar goed, maakt niet uit! Ik heb weer wat foto’s bij elkaar geraapt van m’n instagram account en ik ga er wederom een leuk verhaaltje bij vertellen. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd, naast veel werken @ stage, heb uitgespookt?

Allereerst natuurlijk nagellak, hoe kan het ook anders. De laatste tijd ben ik weer helemaal into de glitternagellak, en dan het liefst liquid sand kleurtjes met een topcoat erover. Zhe pretty! Een van m’n favo’s is nog altijd OPI Get Your Number, die je rechtsonder ziet! Nu het najaar eraan komt krijg ik wel echt weer een drang om nagellak te shoppen haha, ik wil leuke herfstkleurtjes :D.

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik met Nadine naar de Efteling ging, mwiehh. Ik hou van de Efteling haha, ik vind het echt het leukste pretpark (in ieder geval van Nederland). Ik maakte er nog wat meer foto’s, die heb je hier al kunnen zien. Ik kan nog een keer gratis naar Duinrell en dat ga ik zeker nog doen, maar niets verslaat de Efteling haha.

Verder kocht ik nog allemaal nieuwe dingen die ik eigenlijk totaal niet nodig had, zoals altijd. Maar hiervan heb je al dingen kunnen lezen dus dat is best leuk! Ik scoorde het laatste flesje OPI Alcatraz Rocks bij de Douglas in Rotterdam en oh, it is love… Verder scoorde ik awesome laarsjes bij Primark en Skin79 producten op eBay (waar je hier al een eerste review van hebt kunnen zien). En ik heb eindelijk wat Essence gel nails at home producten kunnen uitproberen, waar je ook al mijn mening over hebt kunnen lezen. Ik begin al een beetje gelnagellak-moe te worden, haha.

Stiekem vind ik instagram foto’s van “buiten” het leukst om te zien bij anderen, maar ik ben toch altijd wel een beetje een schijterd wat betreft het maken ervan haha. En dus doe ik super sneaky. Zoals jullie vast gemerkt hebben ging het weer ineens van tropisch naar HOI HERFST en dus ben ik inmiddels al aardig wat keren nat geregend. Maar toen ik ’s ochtends vroeg naar het station liep en een regenboog zag werd ik stiekem wel een beetje vrolijk!

Ohja ik heb nog iets super duper leukst, namelijk een nieuwe lens voor m’n Panasonic! Dat is de Sigma 30mm f2.8, die ik voor een fijn prijsje over kon kopen van een vriend van m’n vader. Door bovengenoemd herfstweer heb ik nog niet de kans gehad om hem echt goed uit te proberen, maar ik ben er wel happy mee. En de ietwat stoffige meneer op de foto linksboven is John Gabrieli, de professor die Introduction To Psychology geeft op MIT (een fancy pants Amerikaanse universiteit). De college’s hiervan kun je op Youtube bekijken en ik vind het super interessant, haha. Mocht je het ook willen kijken: hier kun je de eerste vinden en vanaf daar ook makkelijk de rest!

De komende tijd staat in het teken van het afronden van mijn thesis, en waarschijnlijk dan in ieder geval tot december “gewoon” werk doen voor het stagebedrijf (omdat ik pas in december af kan studeren). Dat vind ik eigenlijk wel super tof, zeker omdat het bedrijf me best veel verantwoordelijk geeft en ook toffe kansen en ervaringen! En hoewel het lange dagen zijn, bevalt het me tot nu toe stiekem wel iets beter dan studeren. Ik hoop alleen nog wel op iets beter weer zodat ik in de weekenden m’n nieuwe lens eens uit kan gaan proberen :D.

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Lotte 25 september 2013

  Haha, je bent zo schattig op die allerlaatste foto. En ik ben jaloers op al je nagellakjes, doei.

 2. MySuperSweetLife 25 september 2013

  Hele leuke foto`s! Die laarsjes zijn leuk! Door die efteling foto`s heb ik ook zin om er weer eens naartoe te gaan!
  Liefs

 3. Laura 25 september 2013

  Leuk om weer terug te zien, met een verhaaltje erbij! 😉

 4. Dionne 25 september 2013

  Wat een leuke foto’s weer.
  Wat tof dat je een efeteling hoesje hebt voor je ipod

 5. Lifesplash 25 september 2013

  Yay, leuke foto’s weer. En dat ijsje! Jummie. Veel succes met het afronden van je thesis deze week! 🙂

 6. I scream beauty 25 september 2013

  Leuke foto’s! Wat een mooie nagellakjes! Ik heb die BBcream nog liggen om te testen, ben heel benieuwd!

 7. Beautydagboek 25 september 2013

  Wat heb jij toch altijd de leukste nagellakjes, vooral die blauwe glitterlak van OPI!

 8. Alyssa 25 september 2013

  Wat een mooie lakken <3!

 9. Miranda 25 september 2013

  OMG de liquid sand van OPI is zo mooi! Ik zag hem laatst al liggen in de winkel, toen vond ik hem ook al zo mooi! OMG ik denk dat ik hem toch echt moet gaan kopen, wat een beauty!

 10. vere 25 september 2013

  hoi
  wat een leuke dingen heb je gedaan. leuk om te zien

 11. robin 25 september 2013

  you are the nail polish queen *_*

 12. Marissa 25 september 2013

  Wat een leuke foto’s! Ik ben al heel lang niet meer in de Efteling geweest. Ik wil ook wel weer.

 13. femketje 25 september 2013

  Super mooie nail-foto’s!

 14. roos 25 september 2013

  Oh de Efteling, daar ben ik echt al jaren niet meer geweest. Ik vind het altijd zo leuk 🙂 Leuke foto’s ook verder.

 15. Esmay 25 september 2013

  Nice foto’s mayo! Ik hoy van je nagels, en je keuze voor nagellak. <3 Succes met je thesis afronden enzo. Wel nice dat je kan blijven werken bij je stagebedrijf!

 16. Kimberly 25 september 2013

  Ik vind jouw nagels zo onwijs mooi! Mijn complimenten 🙂

 17. Joyce 25 september 2013

  Leuke foto’s weer!

 18. Kelly 25 september 2013

  Wat een prachtige foto’s maak je toch altijd! Succes met je Thesis te komende tijd!

 19. Yak Man 25 september 2013

  aaah, de laatste blauwe/zwarte lakje is zo mooi <3

 20. Lenneke 25 september 2013

  Ik neem aan dat je me de volgende keer even oppikt als je naar de Efteling gaat!

 21. Natasja 26 september 2013

  Hele leuke foto’s! Haha ik ben ook een schijterd buiten. Die lakjes zijn echt tof. ^^

 22. Eline 27 september 2013

  Heel veel leuke foto’s!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén