Lush Shine so Bright haarbalsemEen hele tijd geleden heb ik Lush Shine So Bright gekocht, maar daarna was hij ergens in een bak beland en had ik ‘m tot voor kort niet gebruikt… Slecht! Dit is een haarbalsem tegen gespleten puntjes, met allerlei verzorgende ingrediënten. Dit vettige product kun je in de puntjes van je haar gebruiken om ze te voeden en weer zacht te maken, en met krullen kun je ze ook meer accentueren ermee. Dat accentueren is best leuk om te doen en werkt ook echt, je neemt dan wat van het spul op je vingers en draait de krullen er als het ware in (zoals je hieronder kunt zien)!


Maar stiekem heb ik hem sindsdien meer voor mijn nagelriemen gebruikt dan voor mijn haar haha, ook al is hij daar niet voor bedoeld. Dat werkt echter wel (omdat hij zo lekker vettig is) en het blikje is klein, wat makkelijk mee te nemen is. Voor mijn haar vond ik hem niet zo handig namelijk, want je smeert er al snel teveel in waardoor je haar vet wordt. Ik vind hem bovendien achteraf toch wel erg prijzig, hoewel je er vrij lang mee kunt doen kost een klein blikje van 10 gram €9,50. Een flesje L’oréal Elvive Extraordinary Oil kost ongeveer hetzelfde voor 100 ml en gaat minimaal net zo lang mee, maar doet voor mijn haar meer!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Lotte 12 september 2013

  Wat heb je toch prachtig haar joh, jij. Ik denk dat ik dit potje niet vaak zou pakken omdat het minder handig werkt dan een serum in pompflacon, maar op zich klinkt het best goed!

 2. Esmay 12 september 2013

  Lovely hairrr! Op de foto’s lijk je echt heel oranje haha, gingerrr. <3
  Maar balen dat het meer voor je nagelriemen doet dan voor je haar, aangezien het voor je haar bedoeld is..

 3. Kimberly 12 september 2013

  Jammer dat het voor je haar niet zo perfect werkt, lijkt me ook niet zo heel handig werken zo’n klein blikje!

 4. Bychristiana 12 september 2013

  Slim idee om hem dan lekker te gebruiken voor de nagelriemen;-)

 5. beautybysandra 12 september 2013

  Voor mij zou het denk ik ook veel te weinig product zijn en enorm snel op gaan. Dan zou ik ook liever voor een olie kiezen voor in mijn haar en deze gebruiken voor mijn nagelriemen haha. Goed bedacht!

 6. femketje 12 september 2013

  ik zou ook voor een olie gaan :3

 7. Milou 12 september 2013

  Je hebt prachtige krullen! Maar ik snap je punt wel. Zo’n blikje vind ik zelf ook best onhandig om mee te werken dan, zou denk ik ook eerder naar een pompflacon grijpen!

 8. Beautydagboek 12 september 2013

  Hij lijkt mij ook wel erg vettig en de prijs is ook niet heel goedkoop inderdaad.

 9. Tea 12 september 2013

  Vind het toch wel erg tof dat je krullen e zo mee kan accentueren 🙂

 10. robin 12 september 2013

  mij lijkt het in een flesje ook handiger :’D en pretty curls <3

 11. Kelly 12 september 2013

  Ziet er goed uit!

 12. charile 12 september 2013

  Ziet er goed uit 🙂

 13. Marissa 12 september 2013

  Ik vind het maar een raar product voor je haar. Zo’n klein potje.. Nee niks voor mij. Jij hebt trouwens echt heel erg mooi haar <3

 14. me 12 september 2013

  Ik ben alzo niet zo kapot van vettige dingen in het haar, vind het altijd een vies gevoel, ook al is het haar net gewassen maar dat is gewoon mijn idee hahaha

 15. Roxanne 12 september 2013

  Ik was bang dat je haar er snel vet van wordt. Het is wel een handig blikje, dus kan me voorstellen dat je het meeneemt voor bijvoorbeeld je nagelriemen. Het is allees wat prijzig voor alleen maar je nagelriemen. Maar goed, als je er dan weer lang mee doet….

 16. Lieze 12 september 2013

  Hahaha, handig dat je hem ook voor nagelriemen kan gebruiken ;D.

 17. isabelle | glamorousfashionista 13 september 2013

  oehh deze lijkt me fijn! ik wil hem ook haha

 18. Anna 15 september 2013

  Hmm, ik zie niet veel verschil! Fijn dat ‘ie ook goed werkt voor je nagelriemen haha!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén