LOVE – Orange is the New Black

De laatste dagen heb ik vastgeplakt gezeten aan mijn tablet en alle afleveringen gekeken (wat er helaas nog maar 13 zijn) van de serie Orange is the New Black. En ik vond het zo’n toffe serie dat ik het met jullie moet delen! Ik ben sowieso dol op series en docu’s over gevangenissen en Orange is the New Black gaat toevallig over een vrouw die in een vrouwengevangenis komt door iets wat ze in het verleden heeft gedaan. Hoewel ze destijds behoorlijk onbezonnen was, past ze nu echt niet tussen de gevangenen en bovendien spelen er allerlei conflicten in de gevangenis. De guards zijn ook niet bepaald eerlijk en aardig, en de relatie met haar verloofde staat behoorlijk onder druk. Je moet wel een beetje tegen heftige scènes kunnen (vechten, vloeken, lesbische dingen), maar ik vind het echt een aanrader! Hij is helaas wel exclusief uitgezonden via NetFlix, wat we in Nederland (nog) niet kunnen krijgen. Gelukkig zijn er altijd manieren om het te kijken op de almighty interwebs. De serie is overigens gebaseerd op het gelijknamige boek van Piper Kerman en dat boek is weer gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Het tweede seizoen komt in 2014 en ik kijk er nu al heel erg naar uit.

Heb je al iets gezien van deze serie? Of zou het iets zijn wat je wel wilt zien?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Lotte 10 september 2013

  Jaaaa, dit is echt helemaal iets voor mij! Thanks for sharing Mayo, als ik klaar ben met The Carrie Diaries (leuk contrast) ga ik hiermee verder. Lijkt me echt een toffe serie, ik vind gevangenisdingen interessant.

 2. beautybysandra 10 september 2013

  Het ziet er heel erg leuk uit, ga zeker beginnen met kijken 🙂

 3. Nieke 10 september 2013

  Ik heb de hele serie ook al gekeken! Erg toffe show, kan niet wachten op het 2de seizoen, al duurt het nog helaas even.

 4. Alette 10 september 2013

  Jaaaaaa, hier ben ik ook fan van! Had een tijdje geleden ook een post over deze prachtige serie. Love it

 5. robin 10 september 2013

  sounds good 😀 ik kijk wel altijd die docu’s op discovery en/of nat geo of die ergste gevangenissen XD

 6. Kimberly 10 september 2013

  Mij lijkt het een toffe serie! Wil hem graag nog een keer gaan kijken!

 7. femketje 10 september 2013

  haha die lijkt me super leuk!

 8. Kelly 10 september 2013

  Haha ik ben benieuwd!

 9. Lies 10 september 2013

  Ik kende deze serie nog niet, maar lijkt mij wel erg mooi. Ik ga er zeker eens naar kijken.

 10. Angelique 10 september 2013

  deze serie kende ik nog niet maar dankzij jou nu nieuwsgierig geworden!

 11. Anne vdh 11 september 2013

  Sinds vandaag is netflix toevallig ook in Nederland dus ik ga dit zeker een keertje kijken!:D

 12. Claudia 11 september 2013

  RILO KILEY!!! (dat nummer!!) :DDD Ik ga hem wel proberen te kijken, gelukkig zijn het maar 13 afleveringen, haha!

 13. Linda 12 september 2013

  Ziet er interessant uit! Maar toch heb ik het gevoel dat ik nu al een heel groot deel van het verhaal heb gezien..

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén