Gosh Frosted Gold & MaxFactor Fantasy Fire

De laatste tijd ben ik echt weer helemaal into nagellak en kan ik het niet laten om wat nieuwe kleurtjes te scoren (zei ik wat? heel veel natuurlijk). Vandaag twee verse kleurtjes die zeker weten het bekijken waard zijn!Allereerst een nagellakje van de najaarscollectie van Gosh. Vaak vind ik de nagellakjes van dit merk niet zo spannend, maar deze is wel leuk! Een beetje liquid sand achtig maar dan met grovere glitters. Ik vind dit echt een Kerstkleurtje, maar ook in het najaar is hij al leuk om te dragen. Dekt in 2 laagjes, en ik vind Frosted Gold zeker een aanrader! Hij kost €7,29 en is inmiddels al te koop bij Kruidvat.


Ik denk dat de kans groot is dat je Fantasy Fire van MaxFactor al weleens voorbij hebt zien komen. Er was destijds een hele hype om en hoewel ik niet echt fan van paars of duochrome ben, kon ik hem laatst toch niet laten liggen! Dit kleurtje is op zichzelf niet zo spannend en dekt niet goed…


… maar des te mooier over zwart, dieppaars of wat lichter paars! Dan zie je de shimmer die erin zit extra goed, wat van dieprood/koper naar groenig en blauwig gaat. Iets minder goed te zien op de foto’s is dat duochrome effect, maar in het echt zeker wel. Fantasy Fire kost €4,99 en MaxFactor kun je bij verscheidene drogisterijen vinden.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Lifesplash 29 september 2013

  Oké. Deze. Lakjes. Zijn. Goddamn. Mooi. Beide echt geweldig, haha. <3 Hebben!

 2. Sofie 29 september 2013

  Wauw, super! Vooral die van Gosh is prachtig <3

 3. Laura 29 september 2013

  Fantasy Fire heb ik nu op mijn nagels door de foto die je op instagram plaatste! Elke keer als ik er naar kijk denk ik WAUW! <3

 4. Yak Man 29 september 2013

  Ooh wauw! Ze zijn allebei echt zo mooi zeg! ^^ ik houd van dit soort lakjes ook al heb ik er nog geen in mijn stash haha

 5. Kimberly 29 september 2013

  Ik vind ze beide echt heel tof! Vooral fanatasy fire als je deze over een ander kleurtje aanbrengt. Ik heb beide nog niet, maar die van Max Factor binnenkort misschien wel hihi

 6. Kim 29 september 2013

  wauw, allebei echt prachtig!

 7. Céline 29 september 2013

  ik vind het allebei mooie kleurtjes en wauw wat heb je netjes gelakt!

 8. Alyssa 29 september 2013

  Het lakje van Gosh vind ik echt onwijs mooi. Het tweede lakje vind ik alleen mooi over een andere kleur heen.

 9. femketje 29 september 2013

  Oeh wauw fantasy fire over zwart is gorgeous! ♥

 10. Mariska 29 september 2013

  De eerste vind ik echt prachtig!

 11. Dionne 29 september 2013

  Prachtige lakjes!

 12. Joyce 29 september 2013

  frosted gold vind ik erg mooi!

 13. Marissa 29 september 2013

  Wauw over zwart is die echt prachtig mooi! Die van Gosh is ook mooi!

 14. Ayla 29 september 2013

  wauw, die kleuren!

 15. Tedje 29 september 2013

  Oh wat mooi over dat zwart heen zeg!

 16. Saskia 29 september 2013

  Echt erg mooi en die van gosh vind ik geweldig!

 17. Esmay 29 september 2013

  Geef die eerste maar aan mij. Nu!!! Haha. Die tweede heb ik ook maar nog nooit op gehad. Moet ik toch maar eens doen :”D

 18. Danique 29 september 2013

  Ik heb Fantasy Fire dus ook en ik had hem alleen geprobeerd zonder een lakje eronder, slimme ik. Nu ik deze foto’s zie, ga ik hem snel weer proberen over een andere lak want ooooomg it’s so pretty!!

 19. Roxanne 29 september 2013

  Fantasy Fire heb ik ook in mijn stash, ik heb m nog niet gebruikt omdat ik niet wist over welk kleurtje heen (ik heb in de hype tijd zoveel artikelen gelezen ;))
  Het Gosh lakje vind ik erg feestelijk!

 20. beautybysandra 29 september 2013

  Dat lakje van Gosh is echt prachtig!

 21. Desiree 29 september 2013

  Fantasy fire is echt zo mooi! Vooral over een donkere kleur heen. Ik heb hem ook en vind die echt prachtig. Die van Gosh heb ik (nog) niet, maar ziet er ook heel mooi uit! Sand texture lakjes zijn sowieso heel erg leuk!

 22. Kelly 29 september 2013

  Wat een prachtige lakjes!

 23. I scream beauty 29 september 2013

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Vooral die gouden nagellak vind ik erg mooi!

 24. Lies 29 september 2013

  Ik vind beide lakjes er zo mooi uitzien! Vooral ook als je Fantasy Fire over een ander kleur doet vind ik het effect zo mooi.

 25. Jana 29 september 2013

  Ze zijn beide erg mooi 😀 x

 26. Dilara 29 september 2013

  Je foto’s zijn echt geweldig!

 27. Anne vdh 30 september 2013

  Die fantasy fire vind ik gaaf! Ik vind roze en paarse nagellak altijd erg mooi! Meh, jammer dat ik nooit meer echt nagellak draag!

 28. Alyssa 1 oktober 2013

  Wauw, Frosted Gold is mooi!!

 29. Scha 6 oktober 2013

  Ik heb een Essie nagellak die heel erg op die Gosh nagellak lijkt!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén