Essence – Here’s My Number


Essence vind ik niet alleen fijn vanwege de kleine prijsjes, maar ook omdat ze het zo vaak voor elkaar krijgen om toch nog relatief snel met een budgetoptie te komen voor een bepaalde trend in make-up land! Zo zijn er nu in het herfst/winter assortiment drie Sparkle Sand Effect nagellakjes bij gekomen, wat natuurlijk past bij de Liquid Sand trend waar volgens mij OPI als een van de eerste merken mee gekomen was. Ik heb er helaas nog maar eentje van kunnen scoren (in de Randstad wonen heeft ook zo zijn nadelen), maar hij is wel purdy!Dit is namelijk Here’s My Number, een mix van diepzilveren en holografische glittertjes met een matte en korrelige zandtextuur. In het flesje alleen al mooi om te zien, maar op mijn nagels vind ik hem zeker ook geslaagd! Dekt in twee laagjes en eenmaal opgedroogd voelen je nagels aan als schuurpapiertjes. Ik moet alleen wel zeggen dat ik hetzelfde probleem heb als bij bijna alle Essence nagellak… Op een of andere manier droogt het bij mij nooit helemaal goed, zelfs niet met topcoat erover. Een dag later kreeg ik daardoor nog steeds beschadigingen als ik ergens tegenaan kwam met mijn nagels, grr!

Helemaal blij ben ik dus niet, maar hij is stiekem toch wel erg mooi. Hij lakt verder ook gewoon fijn, alleen dat hij niet zo lekker droogt vind ik wel rottig (meer mensen die dit hebben met Essence nagellak?). Ik wil nog wel graag de rode Sparkle Sand Effect nagellak (Me & My Lover) scoren, en er is nog een lichtroze variant (Hey, Nude!). Ze kosten €1,69 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Kirsten 11 september 2013

  Ik vind dit effect zo mooi (:!

 2. Lotte 11 september 2013

  Wauw, mooie kleur! Ik had eigenlijk niet verwacht dat ‘ie zo mooi zou zijn van dichtbij. En ja, ik herken wel wat je zegt over dat het niet helemaal goed droogt. Al is het bij mij alleen dat sommige plekjes niet goed drogen, niet de hele nagels niet.

 3. beautybysandra 11 september 2013

  Hij is echt prachtig, deze kleur moet ik gewoon hebben!

 4. MySuperSweetLife 11 september 2013

  Wauw, deze is echt super mooi!
  Liefs

 5. femketje 11 september 2013

  hij is zooo pretteh 😀

 6. Esmay 11 september 2013

  Hij is mooi!! En huh wat apart dat jouw Essence nagellakjes niet drogen? Serieus nog nooit gehad haha!

 7. Suzanne 11 september 2013

  Wauw, erg mooi. Ik heb nooit dat Essence niet goed opdroogt. En ik draag het heel vaak. Kun je de lak eigenlijk goed verwijderen?

 8. Marissa 11 september 2013

  Ik ga hem ook nog kopen! Ik vind hem echt super mooi <3

 9. Alyssa 11 september 2013

  Prachtige lak! Toevallig heb ik deze gisteren ook gekocht 😀 ben heel benieuwd!

 10. Miranda 11 september 2013

  Wat een mooie lak! En wat een mooie foto’s.

 11. Maxime 11 september 2013

  Ik vind deze zo gaaf!

  XO

 12. robin 11 september 2013

  beetje jammer dat die zo slecht droogt 🙁 ik vind hem wel super mooi <3

 13. Mariska 11 september 2013

  Hij is echt prachtig 🙂

 14. Beautyjuf 11 september 2013

  De kleur vind ik prachtig! Helaas ben ik niet zo’n fan van het zand-effect…

 15. Lies 11 september 2013

  Wat jammer dat die bij jou niet zo snel droogt! Ik heb hem zelf ook en bij mij droogde die gelukkig wel. Ik vind het ook zo’n mooi kleurtje!

 16. Paola 11 september 2013

  Ik heb hem zelf ook en hij is echt mooi! Deze week heeft de Kruidvat 1+1 gratis op alle lakken, dus zeker een aanrader!

 17. Maartje 11 september 2013

  Niceee! Ziet er echt heel mooi uit deze lak!

 18. Mieke 12 september 2013

  Prachtige lak om te zien! En wat maak jij toch een prachtige foto’s!

 19. Savannah 12 september 2013

  Prachtige najaarskleur !:)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén