Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner

De Catrice Waterproof Liquid Liner met een soort puntig sponsje is echt mijn favo eyeliner ever – mooi zwart en niet alleen waterproof, maar kan ook tegen vettige oogleden. Catrice heeft echter nu nog een waterproof liquid eyeliner aan het assortiment toegevoegd, maar dan met een smal kwastje. Die wilde ik wel proberen en dus verdween hij in mijn winkelmandje. Mijn mening over deze Ultra Fine Ink Eyeliner lees je in dit artikel!Een dun kwastje van haartjes dus, in plaats van zo’n spons-achtig puntje. Ik moet zeggen dat ik met van die kwastjes al niet al te beste ervaringen heb, op een of andere manier komt bij die eyeliners altijd veel terecht op mijn wimpers (omdat ik dan met het stokje er tegenaan kom) waardoor ze lekker aan elkaar plakken en bij het aanbrengen van mascara spinnepootwimpers tevoorschijn komen. Mweh. Ik kan je alvast verklappen dat dit bij deze eyeliner bij mij ook gebeurde, maar ik heb hem alsnog niet helemaal afgeschreven.

Waarom? Hij is mooi diepzwart, echt waterproof & smudgeproof, en met het kwastje krijg je wel echt een dunner lijntje dan met zo’n vilten eyelinerpunt. Het enige minpunt vind ik zelf dus dat het op mijn wimpers komt en ook na wat oefenen nog steeds, maar het heeft er wellicht ook mee te maken dat mijn wimpers van zichzelf al redelijk gekruld zijn en dus in de weg zitten.

Waar hij me overigens aan doet denken is een mix van 2 eyeliners – qua kwastje aan de Essence Liquid Ink waterproof eyeliner en qua substantie aan de Catrice Liquid Liner met het vilten puntje. De Ultra Fine Ink Eyeliner van Catrice kost €3,39, de Liquid Liner van Catrice €3,89 en de Essence Liquid Ink eyeliner €2,49. Zelf ga ik het bij de waterproof versie van de gewone Liquid Liner van Catrice houden, dat vilten puntje vind ik toch het fijnst werken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Sofie 7 september 2013

  Klinkt als een prima eyeliner!

 2. Frauke 7 september 2013

  Ik hou ook meer van vilten puntjes om dezelfde reden die jij noemt, maar deze ziet er wel erg mooi uit – zeker voor de prijs! Het resultaat is echt wel donker en mooi, I like. Beetje oefening baart kunst zeker, haha. Klinkt echt wel niet zo slecht. 😀

 3. femketje 7 september 2013

  ziet er goed uit, ik hou van liquid liners met vilten tip 😀

 4. I scream beauty 7 september 2013

  Fijne review! Ik kan zelf beter over weg met eyeliner stiften!

 5. Kimberly 7 september 2013

  Ik denk dat ik die andere van Catrice ook fijner zou vinden! Ik vind het omgaan met eyeliner echt moeilijk haha, ben nog volop in de leer hehe

 6. Monique 7 september 2013

  Ziet er wel goed uit!

 7. Josephine 7 september 2013

  Wat een fijne review! Ik vind liquid eyeliner nu ook het fijnst werken en natuurlijk wil ik dan een budgetproof variant. Essence & Catrice vallen daar zeker onder ^^

 8. Dionne 7 september 2013

  Ziet er niet verkeerd uit!

 9. Demi 7 september 2013

  Wow lekker dun lijntje 🙂 zelf gebruik ik altijd oogpotlood in plaats van liquid liners, simpelweg omdat ik echt niet met liquid liners om kan gaan haha
  Liefs, Demi

 10. Kelly 7 september 2013

  Ziet er goed uit!

 11. beautybysandra 7 september 2013

  Het lijkt me best een fijne eyeliner!

 12. Lotte 7 september 2013

  Goed dat je ze even met elkaar heb vergeleken! Ik hou zelf ook het meest van vloeibare eyeliner met vilten punt, dat werkt toch het fijnst.

 13. Marissa 7 september 2013

  Klinkt als een goede eyeliner! Leuk dat je ze even naast elkaar hebt gelegd!

 14. Mariska 7 september 2013

  Ziet er erg mooi uit!

 15. Anna 7 september 2013

  Bij mij komt ’t ook altijd op m’n wimpers, wat voor eyeliner ik ook gebruik. Ik ben erg benieuwd naar deze, ziet er goed uit!

 16. Lies 7 september 2013

  Ik gebruik zelf eigenlijk nooit eyeliner. Ik zou daarom ook niet weten wat voor puntje ik het fijnste vind werken, maar deze eyeliners vind ik er allemaal wel erg mooi uitzien.

 17. Esmay 7 september 2013

  Iehhh kwastjes. Neh. Ik blijf ook bij Catrice Waterproof!! Zeker als jij dat al zegt want die had je ook aangeraden aan mij hihi!

 18. Milou 7 september 2013

  Hoi heldere foto’s! Wauw! Ik houd niet zo van liquid eyeliners, doe mij maar een 24/7 eyepencil van Urban Decay 😀

 19. robin 7 september 2013

  je moet echt eens de dolly wink liquid eyeliner proberen ^^

 20. Lieze 8 september 2013

  Wat jammer dat het zo’n kwastje heeft!

 21. lonneke 8 september 2013

  Balen dat ‘ie zo’n kwastje heeft, anders was die perfect geweest!
  Liefs Lonneke

 22. Heartshapedrosepetals 8 september 2013

  Zo een kwastje kan ik niet goed mee werken, verder klinkt hij best goed!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén