New in – eBay goodies!

Laatst liet ik jullie in deze blogpost al zien wat ik allemaal had besteld op eBay en inmiddels heb ik alles binnen, whoop! En de leukste dingen wil ik jullie toch nog wel laten zien. Zoals de 3 meter lange, tagliatelle-achtige micro usb kabels. Ik kocht er twee, eentje om standaard voor mijn telefoon te gebruiken (die ik altijd bij mijn hoofdkussen ergens op wil laden omdat ook wekker, maar het stopcontact is 2,5 meter weg ;)) en eentje die ik denk ik voor mijn tablet ga gebruiken. De kabels die je erbij krijgt vind ik altijd zo irritant kort haha. Ze waren slechts €2 per stuk, hier te koop!


Super happy ben ik met de converter ring die ik kocht om Minolta lenzen op mijn Panasonic te kunnen doen. Nieuwe fotospulletjes maken me altijd blij haha, en dit is een relatief goedkope manier om eens wat anders te kunnen proberen (zeker omdat de Minolta lenzen kan lenen van broer en vader, al wil ik er zelf ook nog wel eentje gaan kopen). Deze ring doe je dus tussen de lens en de camera, zodat de lens (met een ander formaat) er wel op kan. Bij oude lenzen moet je wel zelf scherpstellen, maar eigenlijk heeft dat ook wel wat. De eerste foto’s heb je hier al kunnen zien (met een 35mm lens, ik ehb nu een 50mm te leen) en ik kocht hem hier, voor ongeveer €7.

Ik bestelde ook twee bb-creams van Skin79 en hier komen zeker nog uitgebreide reviews van, maar de linker heb ik al in gebruik genomen en bevalt tot nu toe prima! Ik merk niet echt veel verschil tussen deze en de Gold variant (die ik al had), dus dat vind ik wel fijn. Deze was €6, hier te vinden. De andere variant heb ik nog niet op mijn gezicht geprobeerd maar wel even snel op mijn hand… En hij is echt super sparkly! Echt heel erg haha, ik schrok ervan. Ik ben dan ook wel erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien op mijn gezicht. Hij was in ieder geval ongeveer €7, hier.


Mijn bestelde tablethoes kwam als eerste binnen en hier ben ik echt super blij mee! Ik had er eentje maar die was heel losjes en sloot niet lekker aan. Deze hoes daarentegen zit heel netjes er omheen en kun je ook goed neerzetten. Eigenlijk is het volgens mij een hele goede kloon van of wellicht zelfs gewoon de echte Samsung book cover, want hij lijkt er verdacht veel op. Maar voor die €7 ben ik muchos happy! Hier te koop, in verschillende kleurtjes.

Aahhh ik word echt blij van eBay spulletjes, haha. En inmiddels heb ik al nieuwe dingen besteld (het valt mee – een bandje voor m’n camera en een filter voor m’n pa). Tot die tijd ga ik me uitstekend vermaken met alle bovenstaande dingen, haha! Hebben jullie de laatste tijd nog dingen op eBay besteld?

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Sofie 29 augustus 2013

  Wat een mooie items!

 2. Dionne 29 augustus 2013

  Wat een leuke items!

 3. Nem 29 augustus 2013

  Ik kocht een Carkit compleet voor 6,50 incl verzenden. Hoef je bij Apple niet te proberen! Ik zocht ook leuke goedkope spulletjes voor in huis, maar kussenhoesjes enzo zijn toch wat lastiger op EBay 🙁

 4. Kimberly 29 augustus 2013

  Ik ben heel benieuwd naar je review over de BB creams!

 5. Frauke 29 augustus 2013

  Leuke dingetjes! Gotta love eBay. Benieuwd naar de review van die BB creams. Voor kabeltjes en dat soort dingen moet je toch echt op eBay zijn hè haha, zooo cheap allemaal. Zalig! Goed dat die converter werkt. ^^

 6. Danielle 29 augustus 2013

  Dat snoertje lijkt me ontzettend handig!

 7. Lotte 29 augustus 2013

  Haha, gotta love Ebay! Echt chill dat je daar voor cameradingetjes ook zo goedkoop uitkomt. En ik ben benieuwd naar je reviews van de BB Creams!

 8. Laura 29 augustus 2013

  Leuk dat je weer heel wat goede en fijne producten op eBay hebt gescoord (voor zo weinig geld natuurlijk)! Ik ben erg benieuwd naar die BB creams! 🙂

 9. Heartshapedrosepetals 29 augustus 2013

  Leuke aankopen, ben benieuwd hoe de bb cream bevalt!

 10. Wendy 29 augustus 2013

  Leuke spullen. Ik heb eBay inmiddels ook helemaal ontdekt. 🙂

 11. Soesja 29 augustus 2013

  Ik heb al heel lang niet meer eBay geshopt, maar dit ziet er wel weer heel tof uit allemaal 😀 Het begint weer te kriebelen!

 12. Charlotte 29 augustus 2013

  Leuke goodies!
  Ben benieuwd naar de BB cream.
  Ik heb zelf een paar zonnebrillen en hoesjes binnen gekregen 🙂

 13. femketje 29 augustus 2013

  ben wel benieuwd naar die bb creams ;D

 14. Anna 29 augustus 2013

  Super leuke aankopen! Ben benieuwd naar die BB cream.

 15. Milou 29 augustus 2013

  Wat een leuke dingen heb je besteld. Ik word wel gek volgens mij. Ik dacht dat je kabeltjes had besteld en hierin je naam had laten zetten. OEPS het is gewoon later erin bewerkt. hihihi!! Tof dat je wel heel goedkoop aan camera spullen komt! 🙂 Handig!

 16. dresses and daisies 29 augustus 2013

  Moet ook nodig een nieuwe bb cream halen 😮

 17. Demi 29 augustus 2013

  Ik ben benieuwd naar de bb-cream producten 🙂 fijn dat je blij bent met de minola lens!

 18. Kirsten 29 augustus 2013

  Wat een leuke aankoopjes!

 19. Savannah 29 augustus 2013

  Leuke aankopen, ik bestel nooit op ebay omdat ik paypal zo lastig vind.

 20. Nikki 29 augustus 2013

  Leuk! Ik heb nog nooit op ebay wat besteld.

 21. Suzanne 29 augustus 2013

  Ideaal zeg zo’n lang koord, ik ga kijken of ze er voor mijn iPhone ook eentje hebben. Ik heb wel een langere, maar zo lang als op die foto lijkt me ook ideaal! Leuke spulletjes!

 22. Esmay 29 augustus 2013

  Zo’n converter lijkt me superchill trouwens. En ik ben benieuwd naar de reviews van die BB creams!

 23. Marieke 29 augustus 2013

  Heb al lang niet meer iets besteld… Maar nu krijg ik weer de eBay kriebels!

 24. Kelly 29 augustus 2013

  Wat een mooie aankoopjes!

 25. Emilia 29 augustus 2013

  Gotta love Ebay! Handige dingetjes heb je besteld, vooral die lens converter is slim. En naar de BB creams ben ik heel benieuwd, ik heb de hoop op een fijne BB cream al bijna opgegeven, dus ik ben benieuwd of deze wat zijn!
  Ik dacht trouwens bij die bovenste foto eerst even dat je je naam op het kabeltje had laten drukken, maar dat was je watermerkje haha. Was wel tof geweest, gepersonaliseerde kabeltjes. 🙂

 26. Claudia 29 augustus 2013

  Ohhh fijn zo’n converter! <3

 27. Evelien 29 augustus 2013

  Wat een leuke dingen heb je geshopt weer! Die BB cream is inderdaad heel sparkly, en ook heel apart met die waterdruppels erin. Ik vond hem altijd heel mooi bij mijn lichte huid! Ik denk dat hij jou wel goed bevalt 🙂

 28. Tea 29 augustus 2013

  Ebay <3 Handig en goedkoop, gotta love it 🙂

 29. robin 29 augustus 2013

  ik heb van mn opa een Minolta gehad maar moet hem nog uitproberen :p

 30. Tessa 30 augustus 2013

  Leuke item’s

  X

 31. Joyce 31 augustus 2013

  Leuke spulletjes, ik ben benieuwd naar de BB cream!

 32. Anne vdh 2 september 2013

  Die kabel! Thanks voor de reminder ik zit al de hele week ik moet ook zo’n lange iphone kabel 😀 Zo vervelend dat ik door die korte kabel niet relaxt op mn bed kan zitten en iphonen, haha first world problems…

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén