Herôme Peaceful Finland – Rovaniemi & Mikkeli

Iedereen denkt in de zomer aan fel, neon, lekker opvallend… En Herôme komt met een rustgevende collectie vol pastel. Maar mij hoor je niet klagen, want ik vind pastel alsnog leuk! De collectie vol zachte tinten heet Peaceful Finland en is uiteraard geinspireerd op dit land. Ik wil er graag nog eens heen, het lijkt me zo mooi! Maar goed, vooralsnog moet ik het met de twee lakjes uit de collectie die ik jullie ga laten zien, doen ;).


Rovaniemi is een nudekleur met een gelige “ondertoon”. Zulke nudetinten vind ik altijd wel fijn om te hebben, omdat ze vrij netjes en onopvallend zijn. Ik gebruikte hiervan uiteindelijk wel 3 laagjes om hem echt helemaal perfect dekkend te krijgen, met twee laagjes red je het op zich ook nog wel. Ik heb wel een vrij rode huid van mezelf en qua tint kan dit nagellakje net aan, met een iets meer gele huid staat hij nog mooier denk ik!


Daarnaast heb ik Mikkeli, een heel lief pastelpaars tintje. Of lila, eigenlijk. Toch is hij niet saai, want er zit een bijna onopvallende shimmer in die ik erg mooi vind! Ook hiervan gebruikte ik 3 laagjes voor het mooiste resultaat, al was hij na 2 laagjes wel dekkend.


Ik vind beide kleuren mooi! Niet super spannend, maar daardoor weet ik wel zeker dat ik ze vaker ga pakken. Naast Rovaniemi en Mikkeli zijn er nog 4 kleuren, ook allemaal zacht en pastel! De Peaceful Finland collectie is inmiddels al te koop bij diverse drogisterijen, parfumerieen en online via de Herôme website. Ze kosten €7,50 per stuk, of €12,50 voor twee stuks!

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Laura 10 augustus 2013

  Leuke kleurtjes, vooral de lila met lichte shimmer erin. Daar hou ik echt van! 🙂

 2. Bychristiana 10 augustus 2013

  Ja, mooi hoor! Gek eigenlijk, ik pak nooit Herome lakjes, omdat ik altijd denk dat ze niet fijn lakken (dun flesje/ dun kwastje denk ik dan) maar ik zie steeds overal mooie kleurtjes voorbij komen;-)

  • Beautyjuf 10 augustus 2013

   Ik heb precies hetzelfde: de kleuren vind ik erg mooi van Herome, maar de kwaliteit: mwah…Ik heb meerdere nagellakken van Herome, maar ben er niet over te spreken: dunne, té vloeibare nagellak en de dekking laat te wensen over. Nee, sorry…

 3. Lieze 10 augustus 2013

  wauw, die paarse is prachtig <3

 4. Beautydagboek 10 augustus 2013

  Ze zien er lovely uit!

 5. Ayla 10 augustus 2013

  wat een mooie kleurtjes! x

 6. femketje 10 augustus 2013

  ze zijn echt super pretty 😀

 7. Alyssa 10 augustus 2013

  De paarse kleur vind ik echt prachtig!

 8. Tara 10 augustus 2013

  Mikkeli is echt een mooie kleur en het zijn sowieso fijne lakjes. Ik zag laatst Khloe Kardashion nog met een soortgelijke kleur op haar nagels, meteen zin om mijne ook weer die kleur te lakken. Erg mooi!

 9. Danielle 10 augustus 2013

  Ik vind ze allebei echt heel mooi!

 10. Demi 10 augustus 2013

  Oeh nice colors, eigenlijk is het ook veel mooier om in de zomer zachte kleuren op je nagels te dragen dan knalkleuren. Door knalkleuren lijken je handen zo snel wit en door pasteltinten juist lekker bruin!

 11. Joyce 10 augustus 2013

  mooie kleurtjes!

 12. Kaylani 10 augustus 2013

  Mooie lakjes!

 13. Mariska 10 augustus 2013

  De paarse vind ik wel mooi, de andere net wat te licht.

 14. Lotte 10 augustus 2013

  Rovaniemi vind ik echt héél erg mooi, die draag ik echt non stop sinds ik ‘m heb.

 15. robin 10 augustus 2013

  ik vind de tweede echt prachtig <3

 16. Kelly 10 augustus 2013

  Hele mooie kleurtjes!

 17. Tirza 10 augustus 2013

  Echt superleuke kleurtjes!

 18. Danique 10 augustus 2013

  Ze zijn super mooi! En wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!

 19. Anna 10 augustus 2013

  Wauw, prachtige kleurtjes, foto’s en swatches!

 20. Paola 10 augustus 2013

  De paarse vind ik echt mooi en top dat je de shimmer apart even hebt laten zien.

 21. Fleur 10 augustus 2013

  Wat een prachtige collectie!

 22. Angelique 11 augustus 2013

  vind Rovaniemi echt een prachtige kleur! *zet op wishlist*

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén