Fotografie – Boijmans van Beuningen

Laatst liet ik jullie al foto’s zien van de Swan Market waar ik samen met Nikki en mijn broer was geweest. Maar ik had nog meer foto’s, want we zijn hierna het Boijmans van Beuningen museum ingedoken. Niet voor de kunst, maar eigenlijk voor de airco haha! Maar goed, als je er dan toch bent… Het BvB museum is wel zo’n standaard museum – veel oude schilderijen, godsdienstige dingen en rare dingen – maar ik vind de mix van oud en nieuwer wel leuk!


Het meest bijzondere was toch wel de grote hal met onder andere een gevaarlijk grote baarmoeder en een kartonnen doos waarin je een filmpje kon bekijken. Ofwel… Heel bijzonder, haha! Al vind ik oude schilderijen soms nog best indrukwekkend, zeker als het bijna echt lijkt. Ik heb echt 0 talent wat dat betreft, dus dat vind ik wel knap! Of ik het museum een aanrader vind… Aan de ene kant is het een leuke mix van verschillende stijlen en collecties en kun je er behoorlijk lang in rondlopen (wij hebben uiteindelijk niet eens alles gezien), maar aan de andere kant kun je er niet zo heel veel echt doen (behalve dan in een baarmoeder liggen #win). Ik hoop in ieder geval dat jullie de foto’s leuk vonden! En mocht je nog meer van het museum willen weten, kijk dan op de website.

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Laura 1 augustus 2013

  Volgens mij ben ik hier wel eens met school geweest. Zelf heb ik echt niks met schilderijen enzo. 😉

 2. femketje 1 augustus 2013

  awesome foto’s 😀 wil ook nog eens naar dat museum!

 3. Lotte 1 augustus 2013

  Die oude schilderijen zijn tof inderdaad! En al die gekke dingen, haha.

 4. Nina 1 augustus 2013

  Mooie foto’s! Dat oranje ding lijkt net een grote tangle teezer hihi

 5. robin 1 augustus 2013

  ik ben er ook een aantal jaar geleden met school geweest, tja toen vond ik het niet zo boeiend haha. nu kan ik het meer waarderen denk ik ^^ mooie foto’s heb je weer gemaakt <3 *herhaling haha*

 6. Sharon 1 augustus 2013

  Tof! Sinds Rome vind ik kunst enzo toch best wel bijzonder haha dus ik vind het heel nice om te zien.

 7. Anna 2 augustus 2013

  Erg mooie foto’s heb je gemaakt!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén