The New Black – Rebel Edge set

Laatst won ik bij Serena een nagellaksetje van het merk The New Black. Dat vond ik super leuk, want ik heb er al veel over gelezen maar helaas zijn ze niet erg goedkoop! Ik bleef er toch erg benieuwd naar, en nu heb ik dus eindelijk eens zo’n setje kunnen proberen. Benieuwd naar het resultaat? Lees vooral verder!
Officieel gezien heet dit setje “The New Black Digital Underground Christina Rinaldi – Rebel Edge”. Een hele mond vol, haha. Christina Rinaldi is een nail artist uit Brooklyn (bekijk haar creaties hier!) en The New Black heeft met haar samen gewerkt om het setje te ontwikkelen. In het setje vind je vier flesjes met gekleurde nagellak, en een flesje met kleine studs (ronde en vierkante, gouden en zilveren) waar je je nagels nog verder mee kunt versieren!

Ik besloot de nagellakjes eerst los uit te proberen. De flesjes zijn behoorlijk klein (5 ml), maar de nagellak lakt verder prima. Op de swatchfoto’s heb ik van elke kleur 2 laagjes op. De zwarte met glitters vind ik super tof, en ook de grijze vind ik leuk! De andere twee kleurtjes zijn niet zo m’n ding moet ik zeggen, al zijn ze wel prima bruikbaar voor nail-art.En nail-arten deed ik! In het potje zitten goudkleurige en zilverkleurige vierkante studs, en ronde gouden studs. Deze kun je gemakkelijk in natte nagellak duwen, of natuurlijk vastzetten met nagellijm als je zeker wilt zijn dat ze goed blijven zitten. Ik vond het ’t makkelijkst om de studs op te pakken met een pincet en net boven mijn nagel los te laten, en dan nog lichtjes op hun plek te schuiven en aan te duwen. Ik moet wel zeggen dat ik de studs best groot vond, al ligt dat ook aan dat mijn nagels niet zo groot zijn haha! Maar ik vind vooral de eerste nail-art wel leuk geworden.

Al met al vind ik het wel een leuk setje! Niet alle kleuren vind ik even leuk, maar de studs kan ik natuurlijk ook gewoon combineren met andere nagellakjes. Wel vind ik de setjes erg duur, deze kost namelijk €32,95. Niet bepaald goedkoop voor 4 kleine lakjes en een flesje studs… Al moet ik zeggen dat ik de kleurtjes wel vrij uniek vind, en er ook heel veel andere leuke setjes te koop zijn. Je kunt ze online bestellen, onder andere via de officiΓ«le website!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Kimberly 10 juli 2013

  Ik vind het een heel leuk setje! Vooral met die studs achtige dingen πŸ˜€

 2. Laura 10 juli 2013

  Leuk dat je hem gewonnen hebt! Leuke lakjes en studs! Wel aardig aan de prijs idd.

 3. Ayla 10 juli 2013

  wat een leuk setje!

 4. femketje 10 juli 2013

  gaaf met die studs πŸ˜€

 5. Mandy 10 juli 2013

  Wat een leuke set!

 6. MySuperSweetLife 10 juli 2013

  Wat een gave set. Prachtige lakjes en die studs zijn ook super leuk!
  Liefs

 7. Demi 10 juli 2013

  Wauw leuk setje πŸ™‚ de eerste nail art die je er mee gemaakt hebt vind ik echt super gaaf ,maar ook die met de oranje-tint vind ik heus niet lelijk!

 8. Alyssa 10 juli 2013

  Mooie set zeg! Kun je veel leuke creaties van maken

 9. MySimplySpecial 10 juli 2013

  Niks voor mij, maar wel een leuk idee!

 10. Lotte 10 juli 2013

  Ik vind die metallic witte kleur zo jammer in dit setje πŸ™ De nail-art die jij met de studds hebt gemaakt vind ik wel echt heel tof!

 11. Joyce 10 juli 2013

  Vind het echt een hele leuke set, qua kleur maar ook met de studs!

 12. Anna 10 juli 2013

  Wat een mooie lakjes! En die studs zijn echt heeeel tof!

 13. Kelly 10 juli 2013

  Heel erg leuk setje!

 14. Alyssa 10 juli 2013

  Die studs vind ik echt heel gaaf! Alleen jammer dat het vrij duur is!

 15. Esmay 10 juli 2013

  Ik vind het toffe lakjes, vooral die zwarte! Maar die prijs, oei!

 16. Jana 10 juli 2013

  Toffe set maar voor die prijs laat ik ze toch aan mij voorbijgaan.

 17. Gerrianne 10 juli 2013

  Echt een prachtig setje! De zilveren / parelmoer kleur ziet er ook zo mooi uit!

 18. Mariska 10 juli 2013

  Wat een superleuk setje! πŸ™‚

 19. Jana 10 juli 2013

  Best een leuk setje πŸ˜€ x

 20. Danielle 11 juli 2013

  Die parel kleur vind ik wat minder. Verder vind ik het ook hele mooie en originele kleuren.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén