Summer Styles

In een aantal blogs heb ik je al laten zien wat ik de kleuren van de zomer vind. In deze blog geef ik je tips over wat deze zomer de fashion must-haves zijn. Misschien ben jij ook niet zo’n zomermens, een excuus om een nieuwe outfit te kopen is altijd leuk!

Coral colors zijn helemaal in deze zomer. Veel nagellak merken hebben mooie oranje en roze tinten in de collecties opgenomen. Deze trend past goed bij de pastel fashion. Er is van allerlei kleding in zachte kleuren te krijgen als je gaat kijken op Swyf.nl. Van blousejes tot broeken tot mooie colbertjes.

Studs zijn hip. Je vindt ze op allerlei kleding. Van schoenen, tot jasjes tot truien en dus zelfs op je nagels! De nagellak die ik hiervoor gebruikt heb had ik gewonnen en is van het merk The New Black. Er zijn trouwens ook meiden die de nagellak studs op hun tenen doen. Leuk als je sandaaltjes met een open neus draagt!

Neon is fashion. Er zijn allerlei leuke jurkjes te krijgen in felle neon kleuren. Een fel gekleurd T-shirt kun je heel chique dragen als je het combineert met een mooie broek. Je kunt ook voor een casual chique stijl gaan zoals hierboven. Classy, maar toch een beetje gewaagd door de felle groene kleur van het shirtje.

Voor welke zomertrends ben jij al gegaan?

Deze blogpost is in samenwerking met Swyf.nl geschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Laura 23 juli 2013

  Heerlijk de zomer! Zelf vind ik pastel en neon tinten erg leuk voor de zomer!

 2. Sofie 23 juli 2013

  Ik vind het allemaal erg leuk!

 3. LinvanT 23 juli 2013

  Ik ga voor de coral trend. Dat vind ik zo’n mooie kleur.
  Al vind ik neon nagellak nu ook heel leuk, vooral gele neon.

 4. Roos 23 juli 2013

  Hele leuke combinatie’s!

 5. I scream beauty 23 juli 2013

  Leuk artikel!! Ik hou van de zomer!

 6. femketje 23 juli 2013

  love studs 😀

 7. Anna 23 juli 2013

  Leuk artikel! Ik ben dol op koraal kleur, heb er heel veel dingen van. Zowel nagellak etc. als kleding hhaa.

 8. Kirsten 23 juli 2013

  Wat een leuk artikel 😀 Koraal is zo mooi!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén