New in – Samsung Galaxy Tab 3 8.0″

Ahhhh, eindelijk! Al zeker een jaar staat een tablet hoog op mijn wishlist en nu heb ik er eindelijk eentje gekocht. Ik wilde eigenlijk voor een iPad mini gaan maar het is toch een Samsung geworden met Android, omdat ik er niet al teveel aan uit wilde geven en in de Samsung tablets nog een micro sd kaartje kunt doen om het geheugen uit te breiden. Ook heeft Android wat meer mogelijkheden (en ben ik er al bekend mee, dus binnen no time was hij zoals ik wilde en kon ik ermee aan de slag). Deze Samsung Galaxy Tab 3.0 in het 8.0″ formaat is net nieuw en is volgens mij simpelweg Samsung’s antwoord op de iPad mini. Ongeveer even groot, mooi scherm, iets meer werkgeheugen, vergelijkbare accu, allebei 16GB geheugen voor ongeveer dezelfde prijs. Ik heb ‘m natuurlijk pas net maar alles werkt lekker soepeltjes, ziet er mooi uit, en het formaat is voor mij eigenlijk perfect! Hij is ongeveer zo groot als een A5 blaadje alleen dan iets smaller, en nog geen centimeter dik.

Ik wilde ‘m trouwens graag omdat ik veel op mijn telefoon doe (boeken en magazines lezen, series en films kijken en dergelijken) maar waar hij eigenlijk veel te klein voor is. Een tablet vind ik dan een mooie optie tussen telefoon en laptop in, al blijft het natuurlijk een luxeding haha! Overigens vond ik stiekem ook wel dat ik wat moois mocht kopen van mezelf, want ik heb alle tentamens en vakken van mijn master in 1x gehaald! Ik moet natuurlijk nog wel mijn scriptie afronden en ik weet niet hoe lang ik daar nog over ga doen, maar ik vind het heel fijn dat ik me om de rest geen zorgen meer hoef te maken.

Hij was â‚Ŧ299 en ik heb ‘m gekocht bij Alternate, voornamelijk omdat hij verder hier in de buurt uitverkocht was of niet even makkelijk te halen maar ook omdat we met deze winkel gewoon prima ervaringen hebben. Mocht je toevallig ook twijfelen tussen een iPad of Samsung, dan is dit artikel wel interessant om te bekijken! Goed, iedereen heeft natuurlijk wel een voorkeur voor de een of de ander haha, maar ik ben vooralsnog wel heel blij met mijn nieuwe poepje :D.

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Laura 14 juli 2013

  Super leuk dat je hem hebt! Ik wil ook echt een eigen tablet, altijd zo handig! Tip: The Sims freeplay is echt super leuk Ên verslavend! 😉

 2. Ilja 14 juli 2013

  Coooowl! Hij ziet er mooi uit, have fun ermee.

 3. Alyssa 14 juli 2013

  Wat fijn! Veel plezier ermee, voor veel dingen is het echt handig!

 4. Sofie 14 juli 2013

  Wauw, wat een tof ding!

 5. Danielle 14 juli 2013

  Heel gaaf! Mooie foto’s ook. Mijn vriend heeft een tablet en ik vind het echt handig!

 6. Beautydagboek 14 juli 2013

  Wat een fijn ding! Ja een tablet is erg handig 🙂

 7. femketje 14 juli 2013

  super mooi ding 😀

 8. Lotte 14 juli 2013

  Wat een luxepoes ben je toch ook! Haha nee geintje, superleuk dat je ‘m hebt gekocht! Je mag af en toe best zoiets voor jezelf kopen, vind ik.

 9. Lisa 14 juli 2013

  He, eindelijk iemand die het met mij eens is en ook voor een Android kiest! Ik heb zelf een Nexus 7 en ik ben er heel blij mee, veel plezier met je tablet!

 10. Kelly 14 juli 2013

  Wat een mooi toestel!

 11. Anna 14 juli 2013

  Wauw, hij is prachtig!

 12. Kimberly 14 juli 2013

  Aa super tof!! Ik twijfel nog of ik een tablet ga kopen hihi! Wel heel handig

 13. Jana 14 juli 2013

  Ik wil zelf ook graag een tablet, deze hou ik in mijn achterhoofd!

 14. Angelique 14 juli 2013

  gaaf dingetje hoor meis! Geniet er maar lekker van haha

 15. Debbie 14 juli 2013

  Leuk zo,n nieuw speeltje te hebben, veel plezier ermee

 16. Jana 14 juli 2013

  Wow hij is heel mooi 🙂 x

 17. Lisanne 14 juli 2013

  Veel plezier ermee! Ik heb sinds een paar maanden een iPad mini en heb tot op de dag van vandaag nog geen spijt van die aankoop gehad 🙂

 18. Chantal 14 juli 2013

  Hij ziet er echt mooi uit, have fun with it!

 19. Wendy 15 juli 2013

  Erg leuk zeg! 🙂 Ik ga vanaf volgende maand weer rondkijken voor een nieuwe telefoon. Ik kan daar dan ook altijd helemaal happy van worden.

 20. Mariska 15 juli 2013

  Ziet er leuk uit 🙂 veel plezier ermee!

 21. LaraLaurentia 17 juli 2013

  Jaa het Despicable me spel is leuk 😀

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén