Fotografie – people of Boston

Dat ik dol ben op portretfotografie heb ik al vaker gezegd en ik werd dan ook erg gelukkig van de prachtige foto’s op een site die ik gisteren tijdens het soggen (studie-ontwijkend gedrag) tegen kwam! Nog veel mooier dan alleen goede foto’s is eigenlijk als je ook wat meer te weten kunt komen over de persoon op de foto – zijn of haar passies, dromen, levensverhaal of gewoon wat ze op dit moment denken of voelen. Portraits of Boston is een project van fotograaf Ivan Velinov. In eerste instantie was het doel om de verhalen van mensen te delen en daarbij bijzondere portretten te maken, maar tijdens het project vond de aanslag op de marathon plaats. Heeft dat de inspirerende verhalen anders gemaakt? Nee, eigenlijk niet. Volgens de fotograaf laat dit dan ook het karakter van de stad Boston zien.

Meer zien? Kijk zeker eens op de website!

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. femketje 2 juni 2013

  gaaf! ik ga eens op de site verder kijken :3

 2. Emilia 2 juni 2013

  Wat gaaf, inspirerend! Maaar ohhh, ik mag niet op die site klikken, want ik moet nu huiswerk maken. Je bent niet de enige die sogt hihi.

 3. Nicole 2 juni 2013

  Wauw, gaaf! Echt super inspirerend lijkt me dat, als ik wat meer tijd heb ga ik zeker even deze site bekijken 🙂

 4. Charlotte 2 juni 2013

  Zeer knappe foto’s. Ik denk dat ik ook eens een kijkje ga nemen op de site

 5. Sas 9 juni 2013

  Echt een mooie site, ik blijf maar lezen. (en dat is geen goed idee, aangezien ik ook nog voor school aan de gang moet 😉 )

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén