Empties!

Bij veel bloggers heb ik het al voorbij zien komen – artikelen of filmpjes waarin ze laten zien welke producten ze hebben opgemaakt en wat ze ervan vonden. Ik vind het altijd wel super leuk om te zien én ik was wel benieuwd wat ik zoal zou opmaken in een bepaalde periode, dus ik heb mijn empties ook eens opgespaard! Ik heb niet echt bijgehouden vanaf wanneer dit was, maar ik denk maximaal 2 maanden.

Allereerst.. Nagellakremover! Dit gaat er bij mij echt heel hard doorheen, vooral omdat ik veel nagellakswatches maak maar ook omdat ik m’n nagels gewoon vaak lak. Ik ben niet echt merkvast, al heb ik het liefst wel remover met aceton omdat ik het gevoel heb dat dit toch eigenlijk het beste werkt.

Ook conditioners gaan hard bij mij, ik gebruik best veel in m’n lange haar namelijk. De Take The Heat 3 Minute Miracle conditioner van Aussie vond ik niet zo, of in ieder geval niet zo fijn als de normale variant. De geur van deze treatment was anders en hij was ook wat minder voedend! Het Oil & Care 1 minuut masker van Andrélon vond ik wel super fijn en ook de Nourishing Oil Care conditioner van vind ik een aanrader. En het valt me nu pas op dat ze in dezelfde tube zitten, haha!

Heel jammer vind ik het dat de Andrélon anti-klit spray op is van de Oil & Care lijn, want ook die vond ik super fijn! Ik gebruik meestal een olie of serum in het onderste deel van m’n haar en dan zo’n spray voor de rest. Die van Andrélon maakte m’n haar zacht maar zeker niet extra vet! En ook de Olive & Hair shampoo van Sence Collection (te koop bij Action) vind ik fijn, deze maakte m’n haar namelijk wel goed schoon maar was toch op een of andere manier heel licht.. En eigenlijk perfect als every day shampoo! Zeker een aanrader, en ook nog eens super goedkoop.

Als laatste heb ik een pakje wattenschijfjes opgemaakt.. Of nee, eigenlijk had er een stapeltje moeten liggen maar de rest heb ik weggegooid haha. Ik koop eigenlijk altijd de wattenschijfjes van de Action, ik vind ze prima en ook lekker betaalbaar. En ik heb nog een Dove product opgemaakt, namelijk de Crème Mousse voor de gevoelige huid. Ook die vond ik top, want hij was namelijk heel fluffig en daarmee snel en handig voor onder de douche!

En dat was het! Eigenlijk zou ik alles wel weer opnieuw kopen, op de Aussie conditioner na. Ik heb nog wel wat meer dingen opgemaakt maar ik vergat af en toe even dat ik het eigenlijk op moest sparen, haha. Laat overigens zeker maar weten of jullie dit vaker willen zien!

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Beautyjuf 9 juni 2013

  Wow, wat gaan er veel flessen nagellakremover bij jou doorheen..! Je hebt mooie producten opgemaakt, leuk om te zien! Ik had afgelopen maand zo ontzettend veel opgemaakt dat ik het artikel in tweeen heb gesplitst 😉

 2. Sofie 9 juni 2013

  Mooie producten zeg! Veel nagellak removers haha 😀

 3. Lifesplash 9 juni 2013

  Haha, ja nagellakremover gaat bij mij ook altijd als een tierelier. Ik wist niet dat Action die ook verkocht, binnenkort maar ’s overstappen denk ik. 😀

 4. Kimberly 9 juni 2013

  Die watjes van de Action ga ik ook maar eens kopen, ben benieuwd! 😀 Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt!De oil en care lijn van Andrelon lijkt me trouwens echt super fijn! Vooral die anti-klit spray, dat lijkt me wel iets voor mij!

 5. Sharon 9 juni 2013

  Haha wat grappig inderdaad dat ze allebei in dezelfde tube zitten! En wauw wat gaat jouw nagellakremover hard haha, mijne verdampt waarschijnlijk alleen haha.

 6. Ayla 9 juni 2013

  mooie producten, wauw, wat veel nagellakremover, ik gebruik dat echt niet zo veel 😀 ik gebruik die wattenschijfjes ook! x

 7. Mieke 9 juni 2013

  Wow, veel nagellakremover! Maar dat is ook wel logisch! 🙂

 8. Nadine 9 juni 2013

  Oef, die conditioner van Dove = love <3. Zalig vind ik die zeg, dat wordt afzien voor jou nu hij op is. En oh oh die zelfde tubes, serieus de laatste tijd zie ik dat zo vaak. Heb ik 2 dezelfde producten van een ander merk. Hopla! Zelfde tube, hé kom je toevallig niet van dezelfde fabriek? 😛

 9. vanessa 9 juni 2013

  Leuke producten heb je opgemaakt! De conditioner van Dove is inderdaad hemels.

 10. martina 9 juni 2013

  wow die nagellak remover! zelf doe ik daar altijd super lang mee 🙂

 11. Joyce 9 juni 2013

  Leuk om te zien! Die conditioner van Dove vind ik ook zo fijn!

 12. Kiss & Make-up 9 juni 2013

  Waauwies, veel opgemaakt 🙂 Twee flesjes nagellakremover joh, daaan 🙂

 13. Alyssa 9 juni 2013

  Wauw, wat veel! Dit moet ik ook een keertje gaan bijhouden.

 14. Nicole 9 juni 2013

  heel leuk om te zien!

 15. Laura 9 juni 2013

  Ik ben ook lege producten het sparen. Echt leuk om te zien!

 16. robin 9 juni 2013

  ik heb die wattenschijfjes ook, zo netjes maak je het open XD ik ruk het door het midden hahaa.

 17. Lotte 9 juni 2013

  De shampoo van Oil & Care had ik ook ! (: Die vond ik ook erg fijn. xx

 18. roos 9 juni 2013

  Ik gebruik die wattenschijfjes ook sinds kort, ik vind ze gewoon prima inderdaad en echt heel goedkoop.

 19. femketje 9 juni 2013

  oeh lekker veel zeg 😀

 20. Anna 9 juni 2013

  Wat een fijne producten! Ik spaar het meestal ook op, ik maak niet zo vreselijk veel op eigenlijk.

 21. Nina 9 juni 2013

  Wauw, ik doe al een jaar met mijn fles nagellakremover haha! Leuk artikel, het lijken me fijne producten 🙂

 22. Charlotte 9 juni 2013

  Leuk artikel! Je hebt best veel opgemaakt. Vooral die nagellak remover. Haha. Ik maak echt nooit zoveel op.

 23. Lotte 9 juni 2013

  Lekker veel opgemaakt! Veeeel nagellakremover, haha. Ik vind de Oil & Care producten van Andrelon ook echt awesome, het masker heb ik ook al opgemaakt.

 24. Charile 9 juni 2013

  leuke producten heb je opgemaakt!

 25. Marjolein 9 juni 2013

  Dat zijn er veel! Watjes gooi ik er ook heel wat doorheen, haha.

 26. Marije 9 juni 2013

  Zo, dat zijn nog eens veel opgemaakte producten! Ik zou dat ook eens bij moeten houden 🙂 Ik ben wel benieuwd naar de wattenschijfjes van de Action, dus die ga ik ook halen. Plus nog 100 andere overbodige dingen, zoals altijd als ik naar Action ga 🙂

 27. Sanja 9 juni 2013

  Hey, Ik lees vaak je blog maar het zou heel leuk zijn als je ook op youtube ging en filmpjes gaat maken!!

 28. Roxanne 9 juni 2013

  Ik vind dit zeker leuk om te zien! Ben zelf ook al aan het sparen voor een soortgelijk artikel op mijn blog 🙂

 29. Danielle 10 juni 2013

  Lekker veel opgemaakt dit keer.

 30. Nina 10 juni 2013

  Leuk artikel. Empties zijn altijd mij favoriete artikels en filmpjes. En die twee die in dezelfde tube komen, komt waarschijnlijk omdat ze allebei van Unilever komen. Dus waarschijnlijk zelfde fabriek.

 31. Evelien 24 juni 2013

  Dat zijn nog best een hoop producten, in 2 maanden! Alhoewel ik ook altijd shampoo, conditioners en nagellakremover als eerste op heb. Maar douchegel red ik niet hoor! Jammer dat het Aussie product niet zo fijn was.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén