Current favorites

Haarelastiekjes als favoriet? Ohyes! Deze elastiekjes deed ik een maandje geleden bij een H&M bestelling om aan een bepaald bedrag te komen, maar eigenlijk vind ik ze verrassend fijn. Er zit geen hard ijzeren stukje in en ze zijn lekker zacht. Geen last van beschadigd haar door een agressief elastiekje dus! Zo te zien zijn ze er nu nog in de shop, al kun je ze vast ook in de winkel vinden.

Dit potje ziet er een beetje raar uit haha, maar er zit de Origins GinZing Energy Boosting moisturizer in! Van Lotte kreeg ik er namelijk een beetje van om te proberen (lees hier haar review van dit product) en ik ben overtuigd. Hij is echt fijn en perfect voor in de zomer! Ik doe nu ook super zuinig met de sample haha, maar waarschijnlijk koop ik dit weekend de crรจme. Met โ‚ฌ25 is hij helaas verre van goedkoop, maar hij is toch wel erg fijn..

Hoewel ik op dit moment niet zoveel tijd heb om series te kijken, ben ik op dit moment wel bezig met Homeland. In eerste instantie vond ik het niet zo spannend, het is geen serie waarbij de spanning en sensatie je om de oren vliegt. Maar inmiddels ben ik echt helemaal verslingerd eraan, haha. De acteurs vind ik super goed en het verhaal ook heel tof en goed bedacht, zeker een aanrader dus!

Gisteren liet ik jullie al Tart Deco van Essie zien.. En I looooove it! Het is zo’n lief, leuk en zomers kleurtje. Meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen, haha!

Als laatste heb ik me afgelopen zondag eens gestort op het opruimen van alle verzorgingsspullen die ik heb, geรฏnspireerd door de “declutter” video’s van Mascha. Het stond gedeeltelijk in mijn expedit kast (zo’n open kast met van die vakken) en gedeeltelijk lag het eigenlijk door mijn hele kamer heen, niet handig en heel rommelig! Ik besloot dan ook de onderste la van mijn ladekast leeg te ruimen en daar de spullen in te doen, verdeeld over een aantal bakken. Ik heb ook een heleboel dingen weggegooid, allemaal dingen die al veel te oud waren en echt weg moesten. Veel beter vind ik het zo! Ik moet wel zeggen dat het me echt verbaasde hoeveel dingen ik heb, vooral hoeveel gezichtsverzorging en haarspullen.. Maar opruimen kan ik je zeker aanbevelen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. femketje 27 juni 2013

  oeh pretty lakje ๐Ÿ˜€ mooie favorieten!

 2. Ilja 27 juni 2013

  Netjes opgeruimd hoor! Ik zie een lekker maskertje liggen <3

 3. Charile 27 juni 2013

  Mooie favorieten ๐Ÿ™‚

 4. MySimplySpecial 27 juni 2013

  Ik ben ook benieuwd naar die Origins GinZing creme!

 5. DREAMxLOVELY 27 juni 2013

  oeh die nagellak van essie is echt mooi! ๐Ÿ™‚

 6. beautybysandra 27 juni 2013

  Dat lakje is echt super mooi!

 7. Priscilla 27 juni 2013

  Ik heb stiekem al heel lang een oogje op Damian Lewis en toch heb ik Homeland nog nooit gezien. Toch eens overwegen!
  Tart Deco is erg mooi en ik ben jaloers op je laatje ๐Ÿ˜€

 8. Yasmin 27 juni 2013

  Tart Deco …. must have it! <3

 9. Yolande 27 juni 2013

  Wow wat heb jij veel beautyproducten!

 10. Marije 27 juni 2013

  Leuke favorieten! Homeland vind ik ook briljant! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!

 11. Kimberly 27 juni 2013

  Homeland wil ik ook heel graag gaan kijken! Lijkt me een super serie!

 12. Kelly 27 juni 2013

  Lijken me fijne producten!

 13. jana 27 juni 2013

  Ooh dat essie nagellakje ๐Ÿ˜€ x

 14. BirdPlanet 27 juni 2013

  Leuk dat essie lakje!

 15. Emilia 27 juni 2013

  Ik ben ook fan van haarelastiekjes zonder ijzeren stukje, veel beter voor je haar. En waaauw, die foto van dat nagellakje! Die focus is zo perfect (en de nagellak zelf ziet er natuurlijk ook prachtig uit haha). ๐Ÿ™‚

 16. Esmay 28 juni 2013

  Haha, ik moest lachen bij je elastiekjes. :”D En LUF Tart Deco indeed. En declutteren is ook fijn, lekker opruimen. Ga vandaag ook maar eens verder met mijn kamer declutteren. Weg met rotzooi ๐Ÿ˜€ (Dit is echt zo’n random, niet boeiende reactie maar whatevs, you love me :):):):)

 17. Lotte 28 juni 2013

  Ik ben ook overgestapt op elastiekjes zonder harde stukjes erin, wordt m’n haar veel blijer van! En yay opruimen, Mascha heeft iedereen overtuigd, haha.

 18. Lieze 28 juni 2013

  Die elastiekjes lijken me heel fijn! Kijken of ik die kan vinden bij de H&M…

 19. Anna 29 juni 2013

  Leuk artikel weer! Dat lakje van Essie is mooi <3

 20. Mariska 2 juli 2013

  Die elastiekjes van H&M zijn echt fijn! Ik heb er laatst ook een aantal gekocht en ze bevallen me prima zo zonder dat ijzeren stukje. Ook ivm nikkel allergie.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén