New in + on its way – eBay!

EBay.. Het is niet zo goed voor me, haha! Dingen zijn er te leuk, te aantrekkelijk en eigenlijk ook te goedkoop ;). De laatste tijd heb ik weer wat dingetjes besteld en het leek me wel leuk om deze weer eens te laten zien!Zo bestelde ik onder andere 3 nieuwe telefoonhoesjes! Ik heb al best veel hoesjes, maar eigenlijk hadden ze allemaal wel gebreken (ofwel, waren ze allemaal niet handig) op eentje na en dus wilde ik wel wat nieuwe. De roze en de doorzichtige zijn hetzelfde, namelijk mat aan de achterkant en normaal plastic aan de rand. I like! Ik bestelde ze wel bij verschillende verkopers en had ook eigenlijk niet echt door dat ze hetzelfde waren. De roze komt hier van en de doorzichtige hier (en ik kreeg er screenprotectors bij), allebei rond de €2,60. Ook de blauwe is half mat/half glanzend, maar wel net iets anders. Ik ben er alleen nog niet uit of ik het kleurtje echt zo leuk vind.. Bovendien zit hij wel erg strak om m’n telefoon. Je kunt ‘m in ieder geval hier vinden, voor €1,55.


Ook bestelde ik nog een kwast, een dupe van de RealTechniques kwasten. Ik had er al twee en die zijn me zo goed bevallen, dat ik ze eigenlijk allemaal wel wil ;). Ik besloot deze keer voor een stippling brush te gaan (#1053) omdat ik zo’n kwast graag gebruik voor blush. Ik heb ‘m nog niet echt goed geprobeerd, maar hij voelt wel fijn aan! Je kunt ‘m hier vinden voor ongeveer €2,60 (of zoek op “professional powder brush”). Op de foto zie je overigens ook nog #1051 (fijn voor poeder) en #1052 (fijn voor foundation en concealer), beiden ook zeker aanraders!


Ik bestelde ook nog iets voor fotografie, waar ik eBay ook echt ideaal voor vind. Ik kocht een “step down filter” zodat ik de macrofilters die ik voor m’n 50mm lens heb gekocht, ook op mijn andere lenzen kan gebruiken. Die hebben namelijk een andere diameter dan m’n 50mm lens en nieuwe macrofilters kopen was een stuk duurder dan zo’n soort tussenstukje! Deze was ongeveer €1,55 en kocht ik hier. Inmiddels heb ik ‘m ook al gebruikt, namelijk voor deze foto’s!

Als laatste zijn er nog wat dingen naar me onderweg, maar die heb ik vrij recent besteld dus dat duurt waarschijnlijk nog even. Zo was m’n moeder op zoek naar een nekkoord voor d’r mp3speler en zoals altijd bleek eBay dat wel te hebben, haha! Ik betaalde slechts €1,16 voor 6 stuks, hier! Ik bestelde ook een set met een rreflectorscherm en verschillende hoezen, wat handig is voor portretfotografie. Als ze er zijn en ik ze een beetje heb kunnen proberen, zal ik jullie hier meer over vertellen! De set was €6 en heeft 5 verschillende kanten, hier te koop. Als laatste bestelde ik nog super toffe image plates, voor nail-art! Ik zag een van de plates bij een blog en uiteindelijk vond ik een set van 5, voor slechts €3,11. Ik ben erg benieuwd of ze fijn zullen zijn, maar dat zullen jullie nog wel horen!

Zijn jullie net zo eBay-verslaafd als ik?

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Kimberly 26 mei 2013

  Ik wil die neppe kwasten ook bestellen haha!

 2. Sofie 26 mei 2013

  Wat een mooie items heb je gekocht! De kwasten klinkt heel goed 😀

 3. Beautydagboek 26 mei 2013

  Ooh die kwasten zijn mooi! Ik ga gauw kijken of er ook poederkwasten zijn 🙂

 4. Frauke 26 mei 2013

  Ooh I love eBay! Ze hebben zoveel leuks. Ik heb nu dus die kwasten mega hoog op m’n wishlist staan, soon maar eens bestellen haha! Ben benieuwd naar de plates!^^

 5. Kirsten 26 mei 2013

  Ebay heeft zulke leuke dingen!

 6. mysupersweetlife 26 mei 2013

  Wat een leuke telefoon hoesjes!
  liefs

 7. Lotte 26 mei 2013

  Leuk! Ik ben wel heel benieuwd naar je fotografie aankopen. Echt chill dat zulke dingen op Ebay zo goedkoop zijn.

 8. Danielle 26 mei 2013

  Leuke aankopen! Die kwasten zijn super fijn, ze hebben ze nu ook in andere kleuren (Goud en Blauw)

 9. Mandy 26 mei 2013

  Ik heb pas ook die kwasten besteld, ben benieuwd!

 10. Tessa 26 mei 2013

  Leuke dingen!
  Ik wil ook een keer via ebay bestellen, maar ik ben bang dat het een beetje fout gaat!

  xx

 11. Marieke 26 mei 2013

  Oh eBay… Ik probeer minder te kopen omdat ik toch ook wel eens prut in huis haalde. Lastig hoor! Zo veel leuke dingetjes…

 12. Jana 26 mei 2013

  Ik wil ook wel die RT dupekwasten kopen!

 13. Miranda 26 mei 2013

  Ik ben eigenlijk best benieuwd naar de RT dupekwasten. Ik koop/bestel nooit wat via ebay, aangezien ik geen creditcard heb en ik er niets van snap :p

 14. Myrthe 26 mei 2013

  Wat een leuke aankoopjes! Ik vind je mobielhoesjes erg mooi en ik ben benieuwd of de kwasten fijn zijn, het klinkt al erg goed 🙂

 15. Nina 26 mei 2013

  Jep, ik ben ook ebay verslaafd! Nog niet zo erg als jij, maar de kwasten zijn ook naar mij onderweg haha..

 16. Janine 26 mei 2013

  Leuke dingetjes heb je gekocht en besteld! 😀

 17. Joyce 26 mei 2013

  Leuke dingen heb je besteld!

 18. Dita 26 mei 2013

  Wat een leuke dingen heb je besteld!

 19. Angela 26 mei 2013

  Wat een leuke imageplates, ben benieuwd of ze fijn zijn!

 20. Anna 26 mei 2013

  Leuke aankopen! Vind vooral dat roze hoesje echt heel mooi.

 21. jana 26 mei 2013

  Superleuke hoesjes 😀 x

 22. Stella 26 mei 2013

  Altijd leuk om ebay aankoopjes te zien! 😀

 23. Wendy 26 mei 2013

  Ik wil zelf ook nog eens gaan kijken naar van die macrofilters en dan moet ik deze tussenring van jou ook maar even onthouden.
  Leuke aankoopjes. Ik was ook weer aan het zoeken geweest naar nieuwe hoesjes voor mijn telefoon.

 24. Lies 26 mei 2013

  Wat een leuke aankopen! Ik heb zelf nog niks op Ebay besteld, maar binnenkort ga ik het toch eens proberen. Ik heb er namelijk hele leuke dingetjes gezien die ik wel graag zou willen hebben. Er is dus wel een kans dat er een verslaving van zal komen haha.

 25. martina 27 mei 2013

  ik kan de laatste tijd ook echt los gaan op Ebay! heel slecht 😉

 26. Daniëlle 27 mei 2013

  Goeie aankopen zeg!
  Even een vraagje over je filter, namelijk: kan je nu je macro lens op een andere lens zetten? Bijvoorbeeld op een zoomlens? Dat je dan wel ver kan inzoomen (om bijvoorbeeld dieren niet af te schrikken), maar alsnog macro kwaliteit hebt?

 27. Sophie 27 mei 2013

  Ah, die kwasten! Ik ga m’n best doen ze niet te kopen! Denk ik (help?)

 28. Saar 28 mei 2013

  Aah, deze artikelen vind ik zo leuk! Ik heb een lichtelijke ebay verslaving, alleen koop ik er nooit iets omdat ik geen paypal (of was het ideal?) account heb. Ach ja, komt nog wel. Vooral die lens vind ik gaaf. Voor mar 1,55! Wauw.

 29. DREAMxLOVELY 28 mei 2013

  LEUK 🙂 ik shop nooit via ebay, ik heb altijd ruzie met dat paypal!

 30. Sharon 29 mei 2013

  Oh misschien is zo’n tussenstukje voor mij ook wel handig ^^ Ik wacht met smart op m’n kwastje <3

 31. Just Love Life 30 mei 2013

  leuke items! ik ben echt benieuwd naar die kwasten :)!

 32. Priscilla 3 juni 2013

  Leuke aankopen! Ik heb de kwasten even op m’n volglijstje gezet. Ik mag nu even niks van mezelf kopen totdat ik terug ben van vakantie (dat duurt nog veel te lang) maar dan weet ik iig dat deze kwasten aanraders zijn!

 33. Evelien 4 juni 2013

  Leuke dingen heb je gekocht! Wat doet zo’n step down filter precies? Ik heb die RT dupe’s ff op m’n watchlist gegooid, ik hoor er nu zoveel mensen over! 😉

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén